Datingcoach Utrecht

Ben je vrijgezel en zakt de moed je in de schoenen bij de gedachte aan het opstellen van een datingprofiel, het chatten met singles waarvan het merendeel niet eens bij je past en de ene na de andere teleurstellende date? Weet dan dat je niet de enige bent. Daten kan ontzettend leuk, spannend en avontuurlijk zijn! Maar ook tijdrovend, frustrerend en zenuwslopend. De vraag is dus: hoe zorg je ervoor dat je passende dates vindt, leuke afspraken beleeft en uiteindelijk een liefdevolle relatie aangaat? Als datingcoach in Utrecht en omstreken help ik jou daar graag bij!

Mijn naam is Wendy van Voskuilen en ik ben er om jou te coachen in de liefde. Vanuit mijn gedegen kennis en ervaring als dating- en liefdesexpert geef ik je tips, handvatten en persoonlijke adviezen waarmee jij succesvoller wordt in daten. Kun je niet wachten om je zoektocht naar een nieuwe liefde met meer zelfvertrouwen, efficiëntie en een glimlach te hervatten? Neem dan direct contact met mij op via + 31 6 29 51 00 36 of mail naar wendy@dematchmaker.nl.

Liefdescoach

Liefdescoach

Of het nu aan je datingprofiel, je communicatie of je mindset ligt: wat je tot nu toe hebt gedaan om een nieuwe liefde te vinden, werkt niet. En als je blijft doen wat je tot nu toe deed, blijf je krijgen wat je tot nu toe kreeg. Geen nieuwe liefde dus. Tijd om het anders aan te pakken!

Tijd voor een liefdescoach. Iemand die met je meekijkt naar waar het misgaat. Is het je profiel? Wellicht heb je geen idee hoe je jezelf op een leuke en tegelijkertijd eerlijke manier kunt presenteren. Of denk je dat je een eerlijk beeld van jezelf hebt geschept, maar trek je daarmee telkens de verkeerde kandidaten aan. Althans, weet je eigenlijk wel wat je precies zoekt? En als je zo iemand gevonden hebt, hoe trek je zijn of haar aandacht dan?

Er komt heel wat bij kijken, bij daten. Zeker wanneer je online date, via een website of app. Het is vaak zoeken naar een speld in een hooiberg wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie. Begin je met daten, dan is de vraag dus allereerst: hoe vind je die speld? Of: hoe zorg je ervoor dat jij als speld gevonden wordt?

Als dating coach in met name Utrecht en de Randstad kan ik je onder andere helpen inzichtelijk te krijgen naar wat voor partner je eigenlijk op zoek bent. Soms denken we namelijk te weten wat we zoeken in een partner, terwijl we in werkelijkheid behoefte hebben aan heel iets anders. Misschien ben jij enorm ambitieus en ga je graag om met gelijkgestemden, maar heb je juist iemand nodig die jou een warme en veilige thuishaven biedt waarin je je drijfveren even los kunt laten en tot rust kunt komen. Waar de één liefde vindt in een soulmate op precies dezelfde golflengte, zoekt de ander juist een tegenpool. Iemand die hem of haar met momenten af kan remmen of juist aan kan sporen iets eens vanuit een ander perspectief te bekijken.

Het kan ontzettend lastig zijn om zulke behoeftes zelf te ontdekken, zeker wanneer je momenteel geen partner hebt die je een spiegel voorhoudt. Zo kan het je jaren en meerdere gestrande relaties kosten voordat je beseft dat je niet het juiste type date. Diep van binnen wil je simpelweg iemand anders en dat is de reden waarom je niet succesvol bent in de liefde. Zonde van je tijd, je energie en je levensgeluk!

Ik ben er dan ook graag om je die spiegel nu al voor te houden, zodat jij niet langer zoekt in de verkeerde richting. Samen stellen we een realistische wensenlijst op, die écht past bij jouw behoeftes – zowel bewust als onbewust. We zorgen ervoor dat je kijkt naar de juiste singles, met wie je op korte én lange termijn lief en leed kunt delen.

Eerst oriënterend en vrijblijvend gesprek?

Date coach

Vervolgens zorgen we er ook voor dat jij gevonden wordt door de juiste singles. Ik geef je concrete tips en persoonlijke adviezen om je profiel goed in te richten, zodat je jezelf op een positieve en authentieke manier voorstelt aan potentiële dates. Het kan immers best lastig zijn om te ontdekken wat je wel en niet moet vermelden om een goede eerste indruk te maken. Om de balans te vinden tussen te veel en te weinig over jezelf los te laten. Of om überhaupt een geschikte foto van jezelf te vinden!

Zowel aan de oppervlakte als meer diepgaand valt er vaak van alles te verbeteren aan je dating profiel. Zelfs al weet je precies wie je zoekt en heb je een uitstekend zelfbeeld, dan nog kan het lastig zijn om die wetenschap om te zetten in een pakkende omschrijving. Dankzij mijn jarenlange ervaring in HR, als manager van een team en specifiek binnen recruitment, weet ik hoe mensen te typeren en woorden te geven aan wie iemand is en wat hij of zij belangrijk vindt in het leven en zoekt in de liefde. Ik help je dan ook graag een profiel te creëren waar je volledig achterstaat, dat goed weergeeft wie jij bent en dat aantrekkelijk is voor singles die voldoen aan jouw realistische wensenlijst. Sta je al te popelen om met mij deze volgende stap in je datingcarrière te zetten? Neem dan contact op met exclusief datingbureau De MatchMaker via + 31 6 29 51 00 36 of mail naar wendy@dematchmaker.nl.

Date coach

Liefdesexpert

Heb je eenmaal een leuke single gevonden of word je benaderd door interessante kandidaten? Dan is het tijd om je communicatievaardigheden uit de kast te trekken. Hoe begin je eigenlijk een gesprek met misschien wel de nieuwe liefde van je leven? Op welke manier toon je je interesse en wat zorgt ervoor dat je gesprekspartner geboeid blijft?

Als liefdesexpert laat ik je zien hoe je op een pakkende manier contact maakt met leuke singles en hoe je hen op positieve en spontane wijze laat merken dat je interesse hebt. Je wilt immers niet te wanhopig of opdringerig overkomen, maar ook niet te afwachtend. Je weet dat je jezelf moet laten zien, maar hoeft ook niet direct je complete levensverhaal van de daken te schreeuwen. Het is ontzettend jammer als je nooit de kans krijgt om die leuke singles te ontmoeten, omdat jullie contact al tijdens deze eerste kennismakingsfase stroef verloopt. Niet omdat jullie niet bij elkaar passen, maar simpelweg omdat de communicatie onhandig is.

Samen zorgen we ervoor dat het voortaan wél komt tot het maken van een eerste afspraakje. Dat je plezier beleeft aan chatten met andere singles en dat je al tijdens deze gesprekken ontdekt of iemand wel of niet bij je past. We duiken bijvoorbeeld in belemmerende overtuigingen, bespreken hoe je meer zelfvertrouwen creëert tijdens het daten of hoe je moet stoppen met het (onbewust) saboteren van je eigen dating succes. Ik help je hoe dan ook om van dromen over liefde, naar durven én doen te gaan.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

Bel mijOriënterend gesprek

Datingcoach Utrecht

En dan? Dan is het zover! Een afspraakje! Heb je wel vaker een date gehad en was je regelmatig teleurgesteld dat het niet zo leuk was als gehoopt? Of had je juist vaak graag een tweede date gewild, maar bleef interesse van de ander uit?

De teleurstelling kan groot zijn als je regelmatig dates hebt die nergens op uitlopen. Je kunt nog zo sterk in je schoenen staan, je zelfvertrouwen loopt er een flinke deuk van op. Vraag jij jezelf dan ook af hoe het komt dat je afspraakje niet leuk verliep of maar bij één of een paar afspraakjes bleef? En durf je daarbij ook naar jezelf te kijken? Of vind je het moeilijk om te reflecteren en na te gaan wat je anders kunt doen?

Je kunt even flink balen, je schouders ophalen en vervolgens stug doorzetten, maar zoals al eerder gezegd: als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg. Blijven je afspraakjes tegenvallen, dan is het dus tijd om het eens anders aan te pakken. Voordat je weet hoe, zul je echter moeten nagaan waar het spaak loopt. Ligt dat aan de singles die je uitkiest om mee af te spreken, of aan de afspraakjes zelf? Komt het niet tot een tweede afspraakje omdat jij niet enthousiast genoeg bent en moet je de lat misschien iets minder hoog leggen of zijn het juist je dates die al na een paar uurtjes wel op jou uitgekeken zijn?

Als datingcoach in onder andere Utrecht en Amsterdam houd ik je een spiegel voor, zodat jij op een oprechte en effectieve manier naar jezelf kunt kijken en zo kunt achterhalen waarom je dates keer op keer onsuccesvol zijn. In de veertien jaar waarin ik heb gewerkt bij multinationals in verschillende sectoren heb ik me kunnen bekwamen in diverse modellen en technieken. In mijn integrale aanpak gebruik ik onder andere gedachtegoed en principes vanuit NLP, transactionele analyse, DISC en cognitieve therapie. Daarmee laat ik je in prettige en open gesprekken reflecteren op jezelf: op de afspraken die je maakt, de dates die je organiseert, de wijze waarop je jezelf openstelt voor de ander en tal van andere aspecten die een rol spelen bij je dating succes.

Ik help je weer plezier te beleven aan je dates, of ze nu een vervolg krijgen of niet. Het gaat immers niet alleen om het resultaat, maar ook om het proces! Maar natuurlijk begeleid ik je ook in het bereiken van de uitkomst waar je naar op zoek bent: een serieuze relatie. Daarvoor geef ik je tips en concrete adviezen die je kunt gebruiken om tijdens een date goed in te kunnen schatten of er sprake is van een match. Je leert de lat niet bij de eerste date al te hoog te leggen, maar natuurlijk ook niet te laag. Je gaat ervaren welke verwachtingen realistisch zijn om een afspraakje mee te beginnen en hoe je je bevindingen aan het eind of na afloop van je date kunt delen. Zo vergroot je de kans dat jij en je date na afloop van jullie afspraakje op één lijn zitten en voorkom je onaangename verrassingen. Je dates worden plezieriger, je zelfvertrouwen groeit en het vinden van je nieuwe liefde komt steeds dichterbij! Zet nu meteen de eerste stap door te bellen naar + 31 6 29 51 00 36 of mail naar wendy@dematchmaker.nl en start jouw persoonlijke date coaching!

Single coach

Single coach

Als single coach ben ik er om jou te helpen jezelf beter te leren kennen en je meer bewust te worden van je eigen gedrag. Zodra je weet wie je bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt, wordt daten een stuk aangenamer! Je vindt eenvoudiger de singles die bij je passen, krijgt meer plezier in de gesprekken die je voert en de afspraakjes die je maakt en je voelt dat je steeds dichter in de buurt komt van het ontmoeten van die ene echte liefde.

Of je nu nog nooit een lange relatie hebt gehad, al meerdere partners hebt gekend of na een jarenlang huwelijk bent gescheiden; ik voorzie je van al mijn inzichten en handvatten als dating- en liefdesexpert. Ik heb dan ook brede ervaring met het coachen van mensen die zich (opnieuw) in de datingwereld begeven. Van alleenstaande moeders en vaders die gescheiden zijn, tot weduwes en weduwnaars, tot singles van in de twintig of dertig:

  • Mensen die al veel date- en relatie-ervaring hebben en graag willen herijken wie ze zijn en wat ze zoeken in een nieuwe liefde en een nieuwe relatie
  • Mensen die in contact met een vriend(in), collega of andere bekende groeiden naar een liefdesrelatie, nu single zijn en eigenlijk geen idee hebben hoe te starten met (online) daten met iemand die je nog helemaal niet kent. Hoe zorg je dat diegene een breed, positief en realistisch beeld van jou krijgt en hoe kun je vanuit balans in gevoel en ratio reflecteren op dates?
  • Mensen die veel date ervaring hebben, maar weinig tot geen relatie ervaring én graag willen werken aan hoe je op organische wijze kunt doorgroeien naar een relatie. Welke patronen in jouw gedrag tijdens het daten werken belemmerend en hoe kun je dit omzetten en wel jezelf blijven?

Doelen opstellen

Afhankelijk van jouw uitgangspositie en de struikelblokken waar je tegenaan loopt, stellen we samen doelen op voor de coaching. Voorbeelden van zulke doelen kunnen zijn:

  • Een realistische wensenlijst die echt past bij jouw (onbewuste) behoeftes. Kijk je wel naar de juiste singles, of pas je misschien beter bij een ander type dan dat je eigenlijk zelf denkt?
  • Hoe je succesvoller bent op dating apps, met concrete adviezen voor een goed en authentiek profiel en hoe je op een pakkende manier contact maakt en interesse toont;
  • Een realistische mindset voor het daten. Hoe je meer plezier beleeft tijdens een date en tegelijkertijd weet waar je wel en niet op moet letten voor een goede match;
  • Hoe je succesvoller bent met daten, zodat er ook vervolgdates komen en je toegroeit naar een serieuze relatie. Wat zijn jouw specifieke kansen en persoonlijke valkuilen tijdens het daten? Krijg bijvoorbeeld concrete adviezen over hoe je een date naast je kracht ook kwetsbaarheid kunt laten zien, zonder dat de ander afschrikt van jouw power of openheid. Of weet bijvoorbeeld hoe je meer de diepte in kunt gaan tijdens een gesprek, zodat gezellig, maar oppervlakkig contact niet verwaterd en er echt connectie ontstaat.

We stellen deze doelen op aan de hand van ons intakegesprek, dat volgt op het invullen van een vragenlijst. Tijdens het intakegesprek kunnen we zo direct de diepte induiken en erachter komen op welke vlakken voor jou de meeste winst te behalen valt. Op basis daarvan maken we een plan voor je coaching traject, dat we geheel op maat vormgeven. Zo kun je met mij als datingcoach live afspreken in Utrecht, Amsterdam of een nabijgelegen regio, maar is het ook mogelijk om ons contact via beeldbellen te laten verlopen. Op die manier ben je niet gebonden aan een bepaalde locatie en kun je vanuit het hele land coaching ontvangen. Tussen onze afspraken door kunnen we bovendien werken met reflectie- of doe-opdrachten waarmee je zelfstandig aan de slag kunt gaan. Op die manier creëren we een fijne afwisselende aanpak waarin je continu blijft leren en evalueren.

Uiteraard stellen we onze doelen en aanpak waar nodig bij gedurende het traject. We houden nauw contact en bespreken regelmatig hoe het gaat met je dating profiel, je contacten en de afspraakjes die je hebt. Zo kunnen we telkens inspringen op je meest recente gedachten, gevoelens en ervaringen. Daar reflecteren we op, zodat je alle inzichten die je opdoet bij je volgende gesprek of date direct kunt toepassen.

Exclusief datingbureau

Exclusief datingbureau

Bij deze vorm van dating coaching blijf jij dus zelf degene die een dating profiel creëert, die op zoek gaat naar leuke singles en die contact met hen opneemt. Als je het idee hebt dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het daten, maar je bent (nog) niet toe aan een volledig partner search traject, dan is date coaching wellicht iets voor jou. Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf en over daten, waarmee je meer kans maakt op een ontluikende liefde.

Geef je je partner search toch liever uit handen, dan kun je bij datingbureau De MatchMaker ook kiezen voor persoonlijke relatiebemiddeling. Als relatiebemiddelaar ga ik speciaal voor jou op zoek naar jouw perfecte match. Ik neem je de tijd, zorgen en frustraties uit handen om zelf in de wereld van het (online) daten te stappen en stel je alleen voor aan singles waarvan ik denk dat ze écht bij jou passen.

Hoe ik dat weet? Dankzij ons uitgebreide intakegesprek en het anonieme profiel dat we op basis daarvan van jou opstellen. Wanneer jij je aanmeldt voor een exclusief partner search traject, stuur ik je allereerst een vragenlijst op. Jouw antwoorden geven me al een heleboel informatie, waar ik tijdens ons intakegesprek dieper op in kan gaan. Zo zorg ik ervoor dat we geen oppervlakkig gesprek voeren waar we weinig mee opschieten, maar een diepgaand gesprek waarin we echt op zoek gaan naar jouw authentieke verhaal. Ik geef er dan ook de voorkeur aan om dit intakegesprek bij jou thuis plaats te laten vinden: in je eigen omgeving, daar waar jij je het meest op je gemak voelt. Geldt dat voor jou niet, dan is het uiteraard ook mogelijk om op een andere locatie af te spreken.

Op basis van ons intakegesprek stel ik een geanonimiseerd profiel van je op. In dit profiel schets ik op eerlijke en positieve wijze een beeld van jou als single en de partner waar jij naar op zoek bent. Ga je akkoord met dit profiel, dan deel ik dit op vooraf door ons samen gekozen kanalen – zowel online als offline. Ondertussen ga ik ook in mijn database en eigen netwerk op zoek naar geschikte singles die wel eens een match voor jou zouden kunnen zijn. Zowel met geschikte kandidaten die ik zelf vind als singles die reageren op jouw profiel ga ik – net als met jou – uitgebreid in gesprek. Ook hen wil ik leren kennen, niet alleen oppervlakkig maar ook diepgaand. Zo kan ik, dankzij mijn jarenlange ervaring in bemiddelen, zowel zakelijk binnen HR als op liefdesgebied en in date coaching, een goede inschatting maken van jullie potentiële match.

Vind jouw nieuwe liefde

Denk ik dat die match er is? Dan stel ik ook van de bewuste kandidaat een geanonimiseerd profiel op, dat ik aan jou voorleg. Zie jij het wel zitten om deze kandidaat te leren kennen? Pas dan breng ik jullie met elkaar in contact. Al die tijd ben je dus anoniem gebleven en heb je geen tijd en energie hoeven te steken in de zoektocht naar een geschikte partner. Pas als ik die denk gevonden te hebben, ben jij weer aan zet!

Als dating coach laat ik je echter ook in deze fase van je dating proces niet alleen. Ik voorzie je van tips en adviezen om van je eerste date een succes te maken. Van fijne plekjes in Utrecht of Amsterdam om elkaar te ontmoeten tot gesprekstechnieken die je toe kunt passen om je date op zijn of haar gemak te stellen. Na afloop van je date hoor ik graag van je hoe je ervaring was! Was er een klik, ben je tevreden over hoe je jezelf hebt opgesteld tijdens je date en wat zijn je verwachtingen over het vervolg van deze date?

We reflecteren uitgebreid op alles wat er goed en minder goed ging, zodat je daar weer van kunt leren voor een volgende date – met dezelfde kandidaat, of een andere. Vaak lukt het immers al binnen een paar weken een match voor je te vinden, maar natuurlijk is niet altijd in één keer raak. Elke ervaring leert ons echter weer meer over jou en over wie je zoekt en zo komen we telkens dichterbij het vinden van jouw nieuwe liefde!

Datingcoach Utrecht en Amsterdam

Datingcoach Utrecht en Amsterdam

Bij exclusief datingbureau De MatchMaker ben je dus aan het juiste adres voor diverse vormen van date coaching of relatiebemiddeling. Als datingcoach ben ik gevestigd in Utrecht, maar ook werkzaam in Amsterdam en andere delen van ons land. Jouw nieuwe liefde kan zich immers aan de overkant van de singel bevinden, maar ook 200 kilometer verderop!

Ik zet me hoe dan ook onverminderd enthousiast in om jou te helpen die nieuwe liefde te vinden. Om te genieten van je dates, om jezelf verder te ontwikkelen als persoon en om te groeien richting een serieuze relatie. Wil je vrijblijvend bespreken wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via + 31 6 29 51 00 36 of mail naar wendy@dematchmaker.nl.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking