Dating coach

Inzicht en handvaten van een liefdesexpert

Daten kan ontzettend leuk zijn: ongecompliceerd, ontspannen en onderhoudend. Je voelt je lichtvoetig en vrolijk en hebt een goede energie. Je staat in echt contact met de ander en kunt jezelf zijn. Je geniet van daten, ongeacht of er liefde uit komt.

Maar soms lijkt daten enorm complex: onrealistische verwachtingen, vluchtig en oppervlakkig contact, onjuiste interpretaties over en weer. Je voelt je teleurgesteld, gefrustreerd of overweldigd. Je merkt dat je niet tot jouw recht komt.

Het kan waardevol zijn als iemand je helpt om naar de situatie en naar jezelf te kijken. Als ervaren coach en liefdesexpert kan ik je helpen reflecteren, spiegelen en klankborden. Nuchter, integer en met een knipoog. 

Lees inspirerende blogs over liefde, daten en relaties

Ook voor liefde geldt: als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg

Werkwijze dating coach

Met een dating coach kun je op een effectieve en veilige manier inzicht opdoen, jouw mindset beïnvloeden en leren hoe je je in gedrag en communicatie anders kunt opstellen en dicht bij jezelf blijft tijdens het daten.

Een coaching traject wordt op maat ingevuld, afhankelijk van jouw behoeftes. Een los gesprek, één keer in de zoveel weken afspreken of naar behoefte contact zoeken, jij bepaalt. We kunnen live afspreken, (beeld)bellen of appen, wat jij prettig vindt.   

Tussen de afspraken door kan gewerkt worden met reflectie- of doen opdrachten. Een uitgebreide vragenlijst is standaard onderdeel van de intake voor coaching. 

Wordt bewust van welke impact jouw gedrag heeft op de energie tussen jou en de ander

Voor wie

Wendy heeft als dating coach brede ervaring met coachen van mensen die zich (opnieuw) in de datingwereld begeven. Van gescheiden vaders en moeders, tot weduwes en weduwnaars, tot jonge singles:

  • Ben je na (tientallen) jaren in een relatie gezeten te hebben weer single? Heb je geen idee hoe je te begeven in de wondere wereld van (online) daten? Laten we samen herijken wie je nu bent en wat je belangrijk vindt in een nieuwe partner. 
  • Heb je veel date ervaring, maar blijft het vaak bij een paar dates en komt er geen ontluikende liefde uit? Laten we onderzoeken of je wel echt jouw type date en kijken naar jouw date mindset en vaardigheden. 
  • Ben je iemand die makkelijk date en in relaties rolt, maar heb je het gevoel dat het te veel aan de oppervlakte blijft of dat je bij het eerste het beste obstakel afhaakt? Laten we samen exploreren welke patronen zich bij jou voordoen en hoe je deze kunt doorbreken. 
Lees meer over Wendy

Maak sterker connectie door zowel jouw kracht als kwetsbaarheid te tonen

Kosten dating coach

Ik werk met een tarief van € 125,- per uur inclusief BTW. Je kunt een coaching urenkaart kopen waarbij je korting op het uurtarief krijgt.

VIJF
URENKAART

€ 600,-*
3 maanden geldig

Meer informatie

TIEN
URENKAART

€ 1.100,-*
6 maanden geldig

Meer informatie

VIJFTIEN
URENKAART

€ 1.500,-*
9 maanden geldig

Meer informatie
*tarief is inclusief BTW

Ik help je van dromen over liefde, naar durven en doen

Coaching principes

De coachervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn HR loopbaan als leidinggevende en als business partner zijn van toegevoegde waarde voor mijn coaching als liefdesexpert. 

In de veertien jaar die ik heb gewerkt bij multinationals heb ik mij kunnen bekwamen in diverse modellen en technieken. In mijn integrale aanpak gebruik ik onder andere gedachtegoed en principes vanuit NLP, transactionele analyse, DISC en cognitieve therapie. 

Vanuit mijn achtergrond als toegepast psycholoog heb ik de nodige kennis en inzicht vanuit onder andere persoonlijkheidsleer, sociale psychologie en klinische psychologie en ben ik getraind in verscheidene gesprekstechnieken. 

Lees meer over mijn werkervaring op mijn LinkedIn pagina

Wil jij jouw kansen op liefdesgeluk versnellen en vergroten?

Behoefte aan relatiebemiddeling?

Vind je het fijn als een liefdesexpert actief kijkt wie er echt bij jou past? Dat je alleen in contact komt met potentiële liefdes waarbij je vooraf een zorgvuldig en geverifieerd profiel krijgt en meteen al een goed gevoel krijgt bij de beschrijving van iemand zijn persoonlijkheid en hoe iemand in het leven staat?

Wellicht is dan een partner search traject iets voor jou. Lees meer over matchmaking en geef hier aan dat je graag meer zou willen weten over een partner search traject en ik neem contact met jou op.

Reviews

“Na een lang huwelijk wilde ik mij oriënteren op de wondere wereld van online daten. Het leek mij fijn om met een objectief iemand te kunnen sparren, iemand die ziet wie ik ben en expertise heeft op het gebied van liefde en daten. Ik ben blij dat ik in contact gekomen ben met Wendy. Ze is een leuk en warm mens met oprechte belangstelling en heeft me praktisch en geestelijk op weg geholpen. Het fijne van Wendy is ook dat ze begrijpt als je soms wat onzeker bent over bepaalde dingen en soms meer tijd nodig hebt. Ze luistert goed.”

Vrouw, advocaatProvincie Zuid-Holland

“Hoi Wendy, het gaat nog steeds heel soepel en fijn, helemaal blij. Wat ik echt heel bijzonder vind is dat wij alles wat er speelt direct uitspreken over en weer op de ‘volwassen manier’ zoals jij dat noemt (red. vanuit de transactionele analyse gezien). Dit opent zo veel bij ons allebei en maakt onze connectie elke dag weer wat sterker. Dus bedankt! ”

Man, MT-lid non-profit sectorProvincie Utrecht

“Met dierbaren praat ik graag over mijn wijlen vrouw en alle mooie herinneringen. Met Wendy praat ik over de toekomst. Wie ben ik als individu? Wat voor type vrouw past bij mij en wat voor behoeftes heb ik in een nieuwe relatie? Haar vragen maken dat ik verder kom in mijn geestelijke proces; hoe ik naar mijzelf kijk en hoe ik naar liefde en relaties kijk.”

Man, hoogleraarProvincie Noord-Brabant

“Dank voor jouw aandacht en het klankborden Wendy. Het heeft me echt op weg geholpen. Je hebt mij meer in de werkelijkheid geplaatst en dat is de plek waar ik graag ben. Dromen doe ik wel in mijn hoofd.”

Man, voormalig CEOprovincie Noord-Holland

In de media

Ben je geïnteresseerd in coaching?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking