Matchmaking

Jouw zoektocht naar de perfecte match versnellen en vergroten

Je bent zelfbewust, gedreven en ondernemend. Je zoekt een serieuze relatie met een gelijkgestemde om jouw leven te verrijken en diepere betekenis te geven.

Jouw tijd is je kostbaar en je wilt alleen daten als er een reële slagingskans is op een mooie match. Iemand met serieuze intenties, die zichzelf echt durft te laten zien en oprechte interesse in jou toont.

De MatchMaker kan jou hierbij helpen! Als exclusief partner search bureau zoek ik op persoonlijke en discrete wijze naar een nieuwe liefde voor jou!

Werkwijze matchmaking

1. Een zorgvuldige intake

Prettig, integer en transparant

2. Jouw profiel in de etalage

In de juiste media zichtbaar voor een succesvolle search

3. Interviews met kandidaten

Ik spreek iedereen persoonlijk om de beste match te kunnen maken

4. Daten is weten

Coaching naar aanloop van de date en reflecteren na de date

5. Geen match en nu?

Met onverminderd enthousiasme zoek ik voor jou verder

Stap 1: Een zorgvuldige intake

Je ontvangt vooraf een uitgebreide vragenlijst. Zo kunnen we tijdens de intake waar nodig de diepte in kunnen om helder te krijgen wie je bent, wat jou drijft, wat je gelukkig maakt in het leven en wat je zoekt in een partner.

De intake duurt gemiddeld 1,5 á 2 uur en is bij jou thuis, tenzij je voorkeur geeft aan een andere plek.

Een belangrijke eerste stap waarbij je geen kruisverhoor wilt, maar een echt gesprek; prettig, integer en transparant.

Stap 2: Jouw profiel in de etalage

Op basis van de intake beschrijf ik jou in een op maat gemaakt, geanonimiseerd profiel op een positieve en realistische manier. Ik stem de tekst voor jouw profiel met jou af en op welke printed en/of online media-kanalen dit geplaatst gaat worden.

Daarnaast zal ik jouw profiel voorleggen aan reeds bekende singles in mijn database als ik inschat dat er sterke wederzijdse interesse zal zijn. Ook ben ik actief aan het hearthunten in mijn netwerk en in contact met andere partner search bureaus.

Een belangrijk onderdeel van een succesvolle partner search is jouw profiel in de juiste media zichtbaarheid geven en dat is waar De MatchMaker onderscheidend en succesvol in is.

Stap 3: Interviews met kandidaten

Met elke interessante kandidaat houd ik een diepte-interview om te achterhalen of iemand echt een goede match zou kunnen zijn. Alleen als ik de indruk heb dat een date veelbelovend kan zijn, deel ik het (anonieme) profiel van de kandidaat met jou.

De ene keer kan dit binnen een week zijn, de andere keer duurt dit vier weken of langer. Het gaat tenslotte om kwaliteit. Als er sprake is van wederzijdse interesse, deel ik de contactgegevens van de kandidaat met jou.

In deze fase maakt De MatchMaker het verschil. Omdat ik zowel jou als de kandidaten allemaal persoonlijk heb gesproken, kan ik op basis van een gedegen analyse en intuïtie de best mogelijke matches maken.

Waar moet je op letten bij het inschakelen van een relatiebemiddelingsbureau?

Stap 4: Daten is weten

Je spreekt een date af waarbij je de tijd neemt om elkaar te leren kennen. Dit kan een etentje in een sfeervol restaurant zijn, een boottocht met een fijne borrelplank of een (strand)wandeling met een drankje eindigend in een leuke koffietent.

In ieder geval een date waarbij de setting zodanig is dat je goed en aangenaam meer over elkaar te weten kunt komen. Na afloop van de date neem ik contact met je op om terug te blikken en te reflecteren, zo kort of uitgebreid als jij zelf wilt.

Coaching op maat

Daten is leuk, maar soms ook een beetje spannend. Ook hier kan ik mijn meerwaarde tonen en waar gewenst jou coachen om je zelf echt te laten zien aan de ander en te helpen hoe je de ander meer zou kunnen doorgronden.

Stap 5: Geen match en nu?

Ik zoek een half jaar voor jou naar potentiële partners. Hierbij stel ik je minimaal drie kandidaten voor, tenzij je aangeeft al in love te zijn.

Mocht een date met deze kandidaten toch niet leiden tot een mooie relatie, dan zoek ik onverminderd enthousiast voor jou verder. Ook bespreken we waar ik in mijn search verder rekening mee kan houden naar aanleiding van jouw ervaringen.

Als ik na een half jaar onverhoopt toch geen nieuwe liefde voor je heb kunnen vinden kan ik voor je blijven doorzoeken tegen een gereduceerd tarief. 

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

De MatchMaker staat voor matchmaking op dieperliggende zaken: mindset, sociaal emotionele intelligentie, drijfveren, intellect, waarden en levensfase

Voor wie

Wendy heeft brede ervaring met het matchen in de liefde. Van gescheiden vaders en moeders, tot weduwes en weduwnaars, tot jonge singles.

Jij overweegt een partner search:

  • Omdat jouw tijd je kostbaar is. Je wilt graag ontzorgd worden door een professionele matchmaker met een persoonlijke insteek.
  • Omdat je geen openbaar profiel wilt op een datingapp, je bent bijvoorbeeld een publiekelijk bekend persoon in het bedrijfsleven of de politiek.
  • Omdat je zeer selectief bent met daten en alleen wilt daten als er een goede kans op een match is.

Met mijn opdrachtgevers heb ik frequent en intensief contact en zorg ik voor een balans in luchtigheid en diepgang

Kosten matchmaking

Een eerste kennismaking waarbij je gevoel krijgt of mijn werkwijze en mijn persoon daadwerkelijk bij jou passen is vrijblijvend en kosteloos. Daarna besluit je of je een partner search opdracht bij de MatchMaker wilt uitzetten.

Partner search

Persoonlijk traject van 6 maanden

€ 5.500*

*Inclusief BTW en advertentiekosten

Hiervoor zet ik mij een half jaar in voor het vinden van potentieel geschikte partners. Door mijn inzet kan ik jouw zoektocht naar de perfecte match versnellen en vergroten, maar de liefde laat zich niet altijd in een paar weken of maanden sturen. Uiteraard wil ik jou alleen kwalitatief goede matches voorstellen, vandaar dat ik mijn dienstverlening voor een half jaar aanbied.

Inzicht en handvaten van een liefdesexpert

Behoefte aan een dating coach?

Als je behoefte hebt aan wat hulp en (nog) niet toe bent aan een partner search traject, is enkel en alleen mijn inzet als dating coach wellicht iets voor jou.

Met een dating coach kun je op een effectieve en veilige manier inzicht opdoen, jouw mindset beïnvloeden en leren hoe je je in gedrag en communicatie anders kunt opstellen en dicht bij jezelf blijft tijdens het daten.

Als ervaren dating coach en liefdesexpert kan ik je helpen reflecteren, spiegelen en klankborden. Nuchter, integer en met een knipoog. Lees hier meer over date coaching bij De MatchMaker of zoek direct contact.  

Reviews

“Wendy weet zich te onderscheiden met haar oprechte interesse, persoonlijke aanpak en gestructureerde werkwijze. Ons contact is soepel, met zowel ruimte voor diepgang als lol. Ze heeft mij in korte tijd in contact gebracht met een aantal interessante dames waarmee ik erg leuke dates heb gehad. Wat een verademing ten opzichte van alle dating apps en sites! Bij de 4de dame was het raak in de liefde! We zijn nu 4 maanden bij elkaar en nog steeds hoteldebotel. Heel erg bedankt Wendy!”

Man, commercieel directeurOmgeving Utrecht

“Ik merk dat ik het een leuk proces vind, waar ik echt plezier in heb, en wat me ook laat zien hoe anderen naar mij kijken en dat ik dat ook mag laten zien, dank daarvoor! De warme, persoonlijke, enthousiaste en zorgvuldige inzet van Wendy maakt me hoopvol dat het zomaar echt zou kunnen lukken om een geweldige nieuwe partner te vinden; in ieder geval is dit traject al een hele prettige ervaring, omdat Wendy een betrokken, professionele en vooral hele leuke vrouw is, met passie voor haar vak!”

Vrouw, medisch specialistProvincie Gelderland

“De website van De MatchMaker straalt veel vertrouwen uit en dit gevoel blijft sterk nu ik ook persoonlijk in contact ben met Wendy. Ze is laagdrempelig en gezellig, maar heeft ook een prettige zakelijkheid. Ze weet wat ze doet en snapt wie ik ben, hoe ik in het leven sta en waar ik naar zoek. Leuk hoe Wendy mij waarneemt, interessante check om te vergelijken met hoe ik mijzelf zie.”

Man, zelfstandig organisatieadviseurProvincie Gelderland

“Ik vond de intake met Wendy heel soepel verlopen. Ik voelde mij op mijn gemak, het gesprek had meteen een goede vibe en Wendy heeft een warme persoonlijkheid. Het was een verfrissend gesprek met de juiste diepgang om tot de kern van mijn wensen te komen. Wendy vraagt goed door, kan op een prettige manier direct zijn en geeft tegelijkertijd veel ruimte.”

Vrouw, arts in opleidingOmgeving Utrecht

In de media

Ben jij geïnteresseerd in een partner search traject?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking