Een partner search is een intensief traject en dat maakt dat ik mij committeer aan slechts een aantal opdrachten tegelijkertijd.

Hieronder de profielen van mijn opdrachtgevers. Spreekt het profiel van één van mijn opdrachtgevers jou aan? Reageer vertrouwelijk en kosteloos via het formulier in desbetreffend profiel en ik neem binnen vijf werkdagen contact met je op. Wil je eerst meer weten? Schroom niet om te bellen.

Aimabele en ondernemende man (65 jaar) met savoir vivre

🤍

Hij is innemend, belangstellend, open en sociaal bewogen. Zelfverzekerd doch bescheiden...

Lees meer

Positieve, warmhartige en intelligente vrouw (45 jaar)

🤍

Ze staat open, onbevangen en ongecompliceerd in het leven. Verfrissende en energieke blik op ...

Lees meer

Actieve, empathische man met charisma (64 jaar)

🤍

Deze aantrekkelijke, fitte en lange man heeft iets gedistingeerds en jongensachtigs tegelijkertijd...

Lees meer

Charmante, belezen en energieke vrouw (62 jaar)

🤍

Deze vrouw is warmhartig, oprecht en heel prettig in contact. Ze is een mooie verschijning met ...

Lees meer

Vrolijke, ondernemende, down-to-earth vrouw (eind 50)

🤍

Ze is makkelijk in de omgang, warm, open, loyaal, liefdevol en charmant. Houdt van spontane acties...

Lees meer

Reviews

“De intake was een heel prettig en open gesprek. Wendy is oprecht geïnteresseerd in wie ik ben. Toen ik mijn profieltekst las dacht ik: dit is echt wie ik ben. Ik zou het zelf niet beter kunnen verwoorden.”

Man, Head of consultancyOmgeving Amsterdam

“Ik merk dat ik het een leuk proces vind, waar ik echt plezier in heb, en wat me ook laat zien hoe anderen naar mij kijken en dat ik dat ook mag laten zien, dank daarvoor! De warme, persoonlijke, enthousiaste en zorgvuldige inzet van Wendy maakt me hoopvol dat het zomaar echt zou kunnen lukken om een geweldige nieuwe partner te vinden; in ieder geval is dit traject al een hele prettige ervaring, omdat Wendy een betrokken, professionele en vooral hele leuke vrouw is, met passie voor haar vak!”

Vrouw, medisch specialistProvincie Gelderland

“De website van De MatchMaker straalt veel vertrouwen uit en dit gevoel blijft sterk nu ik ook persoonlijk in contact ben met Wendy. Ze is laagdrempelig en gezellig, maar heeft ook een prettige zakelijkheid. Ze weet wat ze doet en snapt wie ik ben, hoe ik in het leven sta en waar ik naar zoek. Leuk hoe Wendy mij waarneemt, interessante check om te vergelijken met hoe ik mijzelf zie.”

Man, zelfstandig organisatieadviseurProvincie Gelderland

“Ik vond de intake met Wendy heel soepel verlopen. Ik voelde mij op mijn gemak, het gesprek had meteen een goede vibe en Wendy heeft een warme persoonlijkheid. Het was een verfrissend gesprek met de juiste diepgang om tot de kern van mijn wensen te komen. Wendy vraagt goed door, kan op een prettige manier direct zijn en geeft tegelijkertijd veel ruimte.”

Vrouw, arts in opleidingOmgeving Utrecht

In de media

Kosteloos reageren op profielen van opdrachtgevers?

Of kosteloos inschrijven in de database?