Over mij

Wendy van Voskuilen

Aangenaam, ik ben Wendy van Voskuilen (1982). Na veertien jaar gewerkt te hebben als recruitment manager en HR business partner bij multinationals in de FMCG branche, de farmaceutische sector en de audit & consultancy wereld, kreeg ik ontzettend veel zin om te gaan ondernemen. Ik speelde al een tijdje met de gedachte dat het mij ontzettend leuk leek om mensen te helpen bij het vinden van hun (nieuwe) grote liefde.

Mijn bachelor in toegepaste psychologie en master in bedrijfskunde in combinatie met mijn gesprekservaring binnen alle HR thema’s – en met name op het gebied van werving & selectie en coaching ten aanzien van onder andere leiderschap en loopbaan – maken dat ik een prettige en succesvolle headhunter in de liefde ben.

Ik heb in die veertien jaar tijd een paar duizend sollicitatiegesprekken gevoerd. In deze selectieprocedures was ik altijd sterk gefocust op een ‘cultural fit’. Een hiring manager had vaak criteria ten aanzien van werkervaring en studie-achtergrond, maar veel belangrijker vond ik de drijfveren, mindset, skillset en potentie van kandidaten. Dit is exact wat ik ook toepas in mijn matchingswerk voor De MatchMaker: ik zoek een duurzame match op wie je bent, hoe je in het leven staat, wat je gelukkig maakt en wat je van een relatie verwacht.
Het bedrijfsleven zet recruitment specialisten in om de juiste kandidaten te werven voor een functie. Waarom zou jij geen specialist in de arm nemen voor het vinden van de perfecte partner voor jouw liefdesgeluk?
Naast dat ik het ontzettend leuk vind om jou al het voorwerk tot aan de date uit handen te nemen, geeft het mij veel voldoening om meerwaarde te tonen in mijn coaching om sterker connectie te maken tijdens het daten, jezelf echt te laten zien aan de ander en de ander meer te kunnen doorgronden.
Samen met mijn man en onze twee kinderen woon ik aan de singel van het mooie Utrecht.

“Ik geloof er heilig in dat mensen tijdens een date sterker een connectie kunnen voelen als beide personen zowel hun kracht als kwetsbaarheid durven te laten zien.”

In de media

Interesse in een partner search traject?

En wil je gevoel krijgen bij mijn persoon?