Single coach

Als single coach begeleid ik jou bij het vinden van jouw ware liefde. Ik help je op weg naar het, soms angstaanjagende, fenomeen: daten. Waar moet je beginnen? Hoe vind je échte liefde? Hoe zorg je dat jouw dates leiden naar een partner die bij je past? En wanneer weet je eigenlijk dat iemand een juiste match is? Als ervaren single coach sta ik je bij in dit proces en help ik je bij het vinden van the one

Datingcoach voor singles

Datingcoach voor singles

Ben je na jaren weer single en wil je jezelf opnieuw onderdompelen in de wereld van het (online) daten? Je vraagt jezelf vast af waar je die leuke toekomstige partner dan op kunt duikelen? Misschien heb je al wel eens een of meerdere dates gehad, maar valt het iedere keer toch tegen. Teleurgesteld zijn, omdat een date niet zo verliep als je graag had gewild. Allemaal volkomen logisch.

Soms kan het ook andersom zo zijn dat jij een tweede date wel ziet zitten, maar de ander toch geen interesse blijkt te hebben of na afloop niets meer van zich laat horen. Je gaat nadenken over het waarom. Heb ik iets verkeerd gezegd? Zie ik er niet representatief uit? Waarom voel ik de klik wel en die ander niet? Heb ik dan verkeerde signalen opgepakt? Je gaat twijfelen en hierdoor wordt het moeilijk om te reflecteren en te kijken naar wat je in het vervolg anders kan doen.

Eerst oriënterend en vrijblijvend gesprek?

Werkwijze single coach

Durf je écht naar jezelf te kijken? Als je diep van binnen weet dat jouw antwoord hierop nee is dan kan ik je daarbij helpen. Als je openstaat voor hulp, maar nog niet toe bent aan een volledig partner search traject, dan kan ik als single coach in Utrecht en Amsterdam ook iets voor jou betekenen. Ik houd je graag een spiegel voor. Samen nemen we jouw liefdesavonturen onder de loep en kijken we naar waar er verbetering mogelijk is. Als dating coach biedt ik inzicht en handvatten. Ik ben jouw liefdesexpert. Tenslotte geldt ook voor de liefde: als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg.

Nieuwe inzichten over jezelf kunnen verfrissend zijn en een flinke dosis moed geven. Je hebt meer kans op liefde als je straalt en vol zelfvertrouwen zit. Dat probeer ik jou als date coach te geven. Ik leer je op een effectieve manier nieuwe inzichten op te doen, je mindset te veranderen en je te leren om dichtbij jezelf te blijven. Tijdens een date zul je merken dat als je je gedrag en communicatie aanpast, je jezelf anders kunt opstellen. Er ontstaat ruimte om je open te stellen naar de ander en de ander toe te laten.

Door middel van coaching duiken we in jouw verleden met daten en relaties. We kijken naar jouw belemmerende overtuigingen en hoe deze jou onbewust saboteren om van jouw datingleven een succes te maken. Hoe meer zelfvertrouwen je opbouwt, hoe groter het succes in het daten. Als single coach ga ik je helpen hoe je van dromen over liefde naar durven en doen gaat.

Werkwijze single coach

Coaching traject

Tijdens een dating coach traject draait het volledig om jouw behoeftes en wordt het traject op maat ingevuld. We kunnen zowel live als online afspreken, afhankelijk van waar jij je het op dat moment het prettigst bij voelt. Tussen de coaching sessies door maak je reflectieopdrachten, maar geef ik je ook oefeningen mee om in de praktijk toe te passen. Uiteindelijk leer je daar het meest van. Als je een positieve ervaring hebt, boost het je zelfvertrouwen. Ging een doe-opdracht toch niet helemaal naar wens, dan kunnen we het er in de volgende afspraak uitgebreid over hebben.

Sommige vragen zijn een vast onderdeel van single coaching. Hierin kunnen we doelen vinden die we tijdens het coaching traject gaat behandelen en waar je antwoorden op zult vinden. Hieronder vind je een greep uit de vragen en doelen die je kunt verwachten:

Een realistische wensenlijst die aansluit bij jouw behoeftes.

Gedurende het coaching traject kom je er steeds meer achter waar jouw eigen behoeftes liggen, al dan niet bewust of onbewust. Kijk je wel naar de juiste singles of pas je eigenlijk toch veel beter bij een ander type dan je vooraf had gedacht? Door eerlijk naar jezelf te zijn en een duidelijke wensenlijst te formuleren, wordt jouw type veel helderder en kan je gerichter gaan zoeken.

Hoe word ik succesvoller op dating apps?

Door je eigen profiel op de dating apps die je gebruikt eens kritisch te bekijken, kom je er wellicht achter dat je een andere indruk achterlaat dan je eigenlijk zou willen. Ik reik je concrete adviezen aan voor een succesvol en authentiek profiel aan. Je leert hoe je op een pakkende manier contact maakt en interesse toont én hoe je de mensen aantrekt die jij wilt aantrekken.

Een realistische mindset voor het daten.

Het allerbelangrijkste is dat je plezier beleeft tijdens het daten. Als liefdesexpert leer ik je waar je wel en niet op moet letten voor het vinden van een goede match. Door je mindset te veranderen, ga je ook met een andere houding een date tegemoet.

Wat zijn mijn kansen en valkuilen tijdens het daten?

Het is fijn om van jezelf te weten wat je kansen en valkuilen zijn tijdens een date. Waar ben ik goed in en wat vind ik nog lastig? Ik leer je zelfvertrouwen te krijgen en te kunnen aanvoelen wanneer een date als succesvol kan worden ervaren. Vaak als jij zelf een date succesvol vindt, komt er een vervolgdate. En van meerdere vervolgdates kan iets groeien naar een serieuze relatie. Als jouw single coach en liefdescoach biedt ik jou adviezen over hoe je tijdens een date in jouw kracht kan staan, maar ook waar je kwetsbaarheid kan laten zien zonder de ander af te schrikken. Ik leer je doseren in de kracht van openheid en wanneer en hoe je meer de diepte in kunt gaan tijdens een gesprek. Zo ontstaat er geen oppervlakkig gesprek, maar kan gezelligheid hand in hand gaan met het aangaan van een diepe(re) connectie.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

Bel mijOriënterend gesprek

Single coach – voor wie?

Een brede ervaring met coaching zorgt ervoor dat ik mensen goed kan bijstaan als single coach en liefdesexpert. Ik coach mensen die zich (opnieuw) in de wereld van het (online) daten begeven; van alleenstaande vader en moeders tot weduwe en weduwnaars tot van singles onder de veertig of dertig.

Mensen met date- en relatie-ervaring

Als single coach sta ik mensen bij die al (veel) date- en relatie-ervaringen hebben opgedaan en willen herzien wie ze zijn en wat ze zoeken in de liefde. Je hebt in je leven al veel gedatet of een of meerdere (lange) relaties gehad. Bepaalde patronen zijn vastgeroest en je valt iedere keer in dezelfde valkuil. Je bent op zoek naar iemand die samen met jou deze valkuilen onder ogen gaat zien en iemand die je een spiegel voorhoudt.

Mensen die nog onbekend zijn met daten

Sommige mensen groeien van een hele sterke vriendschap over in een liefdesrelatie, bijvoorbeeld met een vriend of een collega. Het ging allemaal eigenlijk vanzelf. Totdat de relatie niet langer standhoudt en de liefdesrelatie verbreekt. Nu je single bent, heb je eigenlijk geen idee hoe je moet daten en waar je moet beginnen en al helemaal niet met iemand die je nog niet kent. Je vraagt je af hoe je ervoor kan zorgen dat de ander een realistisch beeld van jou krijgt en hoe je op je eigen gevoel kunt afgaan na een date.

Mensen met veel date ervaring, maar geen relatie

Er zijn mensen die met veel verschillende mensen daten en van de een naar de ander gaan. Herken je dat je wel veel date, maar nooit veel vaker dan een of twee keer met dezelfde persoon afspreekt? Je vraagt je af waar dit aan zou kunnen liggen en wat je er aan kan doen om het te veranderen? Je bent klaar met daten en bent toe aan een serieuze liefdesrelatie. Je wilt leren hoe een date zich op een organische manier kan ontwikkelen tot een relatie. Je staat open om belemmerende patronen te ontdekken in jouw gedrag en te werken aan jezelf.

Single coach – voor wie

Persoonlijke relatiebemiddeling

Wil je toch een stap verder, dan kan je bij datingbureau de MatchMaker ook kiezen voor een persoonlijk relatiebemiddelingstraject. Speciaal voor jou ga ik op zoek naar de juiste liefdesmatch. Als relatiebemiddelaar neem ik je de tijd, zorgen en frustraties van het (online) daten uit handen en stel ik je alleen voor aan singles waarvan ik denk dat ze echt bij jou passen.

Intakegesprek

Dankzij een uitgebreid intakegesprek stellen we een anoniem profiel op. Wanneer jij je aanmeldt voor een exclusief partner search traject, stuur ik je een eerste vragenlijst op. Jouw antwoorden geven mij een heleboel informatie waar ik tijdens het intakegesprek dieper op inga. Zo voorkom ik een oppervlakkig gesprek, maar kunnen we meteen de diepte ingaan. Dankzij dit diepgaande intakegesprek gaan we direct op zoek naar jouw unieke verhaal.

Datingprofiel

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar om het intakegesprek bij jou thuis plaats te laten vinden. In je eigen omgeving voel je je het meest op je gemak. Geldt dit niet voor jou, dan is het uiteraard ook mogelijk om op een andere locatie af te spreken. Na het intakegesprek maak ik een anoniem profiel voor je aan. In dit profiel schets ik een eerlijk en positief beeld van jou als single en waar je naar op zoekt bent in een partner.  Uiteraard deel ik dit profiel met je voordat het online komt te staan. Na jouw akkoord plaats ik het op de door ons samen gekozen kanalen; zowel online als offline.

Wat kan ik nu verwachten?

Terwijl jouw profiel online staat, ga ik op zoek naar geschikte singles. Ik bekijk mijn database en eigen netwerk en zoek naar mensen waarvan ik denk dat die wel eens een match voor jou zouden kunnen zijn. Wanneer ik geschikte kandidaten gevonden heb, ga ik uitgebreid met ze in gesprek om erachter te komen of de match er daadwerkelijk kan zijn. Ook met de mensen die reageren op jouw profiel ga ik uitgebreid in gesprek, want ook hen wil ik leren kennen.

Dankzij mijn jarenlange ervaring in persoonlijke relatiebemiddeling kan ik een juiste inschatting maken voor een potentiële match. Wil je overleggen of het partner search traject bij jou past, of dat je juist meer gebaat bent bij coaching bij het daten? Neem dan contact op met mij via + 31 6 29 51 00 36 of mail naar wendy@dematchmaker.nl.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking