Partner search

Partner search

Stel: je hebt een fantastische baan, gezellige vrienden en leuke hobby’s. Je komt er haast niet aan toe om thuis op de bank te ploffen, maar toch mis je iets. Je zou willen dat je iemand had om samen mee op die bank te liggen. Iemand met wie je onder het genot van een lekkere maaltijd je dag kan bespreken en toekomstplannen kan maken. Maar hoe vind je zo iemand? Via exclusieve partner search! Geen honderden swipes en tientallen dates die niets opleveren, maar een gerichte zoektocht naar de juiste partner. Wil je direct een nieuwe partner zoeken? Vraag dan meteen een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan bij exclusief datingbureau De MatchMaker!

Hoe vind ik een partner die bij me past

Hoe vind ik een partner die bij me past?

Het is natuurlijk dé grote vraag die heerst bij iedereen die op zoek is naar een partner: hoe vind ik nou een partner die bij me past? Iemand die net als jij zelfbewust, ondernemend en gedreven is. Een gelijkgestemde die jouw leven verrijkt en een diepere betekenis geeft. Je bent klaar voor een serieuze relatie, met iemand die op dezelfde wijze als jij in het leven staat. Maar hoe vind je diegene?

Zo’n levenspartner zoeken kan vanzelf gaan, maar ook een enorm lange adem van je vragen. De kans dat je hem of haar simpelweg in de stad tegen het lijf loopt is niet altijd even groot. Op datingsites en in datingapps vind je talloze singles die net als jij op zoek zijn naar een nieuwe partner, maar of je daar de juiste partner tegenkomt? Dat is nog maar de vraag. Een kwestie van zoeken naar een speld in een hooiberg. En dat is nu net waar jij in je al drukke bestaan geen tijd voor hebt!

De oplossing is partner search. Een datingbureau inschakelen dat voor jou op zoek gaat naar een partner. Natuurlijk niet zomaar een partner, maar een gelijkgestemde die jouw leven kan verrijken. Door middel van persoonlijke relatiebemiddeling verspil jij geen kostbare tijd aan het vinden van een partner die bij je past. De hele zoektocht die voorafgaat aan een eerste date, die laat je over aan een ervaren dating coach zoals De MatchMaker!

Eerst oriënterend en vrijblijvend gesprek?

Hoe werkt executive partner search?

Via executive partner search laat je speciaal voor jou een partner zoeken op basis van persoonlijkheid. Niet op een oppervlakkige eerste indruk, maar op karaktereigenschappen die aansluiten bij wat jij in een levenspartner zoekt. Om zo’n partner voor jou te vinden stel ik als matchmaker eerst een profiel voor jou op. Dat doe ik aan de hand van het intakegesprek dat we hebben bij aanvang van jouw partner search traject. Na je aanmelding ontvang je van mij een vragenlijst, die je voorafgaand aan dit intakegesprek invult. Zo leer ik jou alvast een beetje kennen, waardoor we tijdens het intakegesprek zelf meteen de diepte in kunnen gaan.

Dit intakegesprek vindt in principe bij jou thuis plaats, tenzij jij de voorkeur geeft aan een andere locatie. In het gesprek wil ik voornamelijk ontdekken wie jij bent, waar je heen wilt en wat je in een partner zoekt. Ik ga je niet aan een vragenvuur onderwerpen; we hebben gewoon een prettig gesprek waarin we alles doornemen wat relevant is voor jouw partner search.

Op basis van dit gesprek maak ik vervolgens een profiel van jou, waarin ik je op een positieve en eerlijke manier presenteer. Anoniem uiteraard! We stemmen samen af of jouw profiel klopt, schaven het indien nodig bij en bespreken via welke passende online en offline media ik jouw profiel zal verspreiden.

Hoe werkt executive partner search

Op zoek naar een partner

Voor jou zit het harde werken in je zoektocht naar de juiste partner er op dit moment al op. Jij kunt rustig doorgaan met je werk en genieten van het leven, terwijl ik voor jou op zoek ga naar een partner die bij jou past. Ik deel je profiel via de diverse media die we samen hebben besproken en stel je voor aan geschikte singles in mijn netwerk. Ik selecteer alleen die kandidaten waarvan ik voorzie dat ze echt bij jou passen. Matches waarbij ik wederzijdse interesse verwacht, omdat jullie in een partner zoeken wat de ander kan bieden.

Hoe ik dat ontdek? Door net als met jou ook met je potentiële matches in gesprek te gaan. Ook tijdens deze gesprekken gaan we de diepte in, zodat ik weet wie ik voor me heb en er zeker van ben dat ik jou alleen voorstel aan kandidaten die net als jij op zoek zijn naar een betekenisvolle relatie.

Uiteraard bepaal je zelf of je daadwerkelijk met de match die ik aan je voorstel afspreekt! Ik leg zijn of haar geanonimiseerde profiel aan je voor en bespreek mijn bevindingen met je. Aan jou de keuze om deze match beter te leren kennen en een eerste date te plannen.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

Bel mijOriënterend gesprek

Vragen voor een eerste date

In de meeste gevallen kun je al na enkele weken een geschikte match van mij verwachten. Besluit je hem of haar te willen ontmoeten? Dan ben jij weer aan zet! Maar natuurlijk begeleid ik je hier wel in. Samen bespreken we hoe jullie eerste date eruit zal zien. Waar kunnen jullie het beste afspreken? Wat mij betreft in ieder geval op een plek die jullie de mogelijkheid geeft ongedwongen en uitgebreid met elkaar te praten. Op basis van je persoonlijkheid geef ik je natuurlijk graag meer specifieke tips!

Hetzelfde geldt voor waarover jullie dan kunnen praten. Een eerste date kan behoorlijk spannend zijn, zeker nu je weet dat je iemand voor je hebt zitten die speciaal voor jou geselecteerd is. Wie weet ontmoet je tijdens deze date wel dé nieuwe partner met wie je de rest van je leven wilt delen!  Wat zijn nu goede vragen voor een eerste date? Hoe stel je jezelf open en hoe zorg je ervoor dat je date dat ook durft te doen? Al die onzekerheden die bij zo’n eerste date komen kijken zijn heel normaal en hartstikke menselijk. Ik geef je antwoord op al je vragen en laat je zien hoe jij je eerste date soepel kunt laten verlopen!

De juiste partner gevonden

De juiste partner gevonden?

Of je de juiste partner gevonden hebt, dat weet je natuurlijk nog niet na één date. We spreken elkaar echter sowieso om door te nemen hoe de eerste date verliep. Ik hoor graag wat er goed ging en waar je eventueel tegenaan liep. Wat vond je van deze date en hoe reageerde je match op jou? Baal je van iets dat je hebt gedaan of gezegd? Had je iets anders willen doen? Ben je juist heel enthousiast? Of ontvang je graag tips over de vervolgstap?  Ik houd je graag een spiegel voor waarmee je jezelf beter leert kennen. Of deze eerste date nu een succes was of niet, jezelf weer een stukje beter leren kennen helpt je sowieso verder in de liefde.

Nieuwe partner zoeken met De MatchMaker

Misschien ontdek je na een aantal dates met je eerste match dat het in één keer raak is, misschien ook niet. Ik blijf me hoe dan ook onverminderd enthousiast inzetten om een nieuwe partner voor jou te zoeken. Bij de één duurt het misschien even voordat de juiste matches zich melden, bij de ander gaat het snel. En soms heb je vooral behoefte aan begeleiding bij het daten zelf.

Het grote voordeel van high end partner search is dat ik jou in al die fases van jouw partner search traject coach. Ik ben er om jou te leren kennen, om alles over jouw potentiële matches te weten te komen, om jou eventueel te leren jezelf open te stellen, om je een spiegel voor te houden, om je klankbord te zijn, om je te helpen je eerste en daaropvolgende dates tot een succes te maken en om je gedurende dat gehele proces te laten reflecteren op wie je bent, wat je doet en wat je zoekt in een nieuwe partner.

High end partner search

High end partner search

Dat ik dat voor je kan doen, is dankzij mijn opleiding en jarenlange werkervaring. Mijn achtergrond in de toegepaste psychologie en bedrijfskunde zette ik 14 jaar lang in voor onder andere executive search in het corporate bedrijfsleven. Ik voerde een paar duizend sollicitatiegesprekken en coachte vele hoger opgeleiden in het nog verder ontwikkelen van vaardigheden omtrent leiderschap en management. Bovendien ben ik momenteel woonachtig in het centrum van Utrecht, maar heb ik mede dankzij mijn werkverleden ook een sterk netwerk voor relatiebemiddeling in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en andere delen van de Randstad.

Al deze kennis en ervaring zet ik nu in voor executive partner search. Voor jou! Op professionele, persoonlijke en discrete wijze voer ik gesprekken, benut ik online en offline kanalen voor mijn zoektocht en coach ik jou in het vinden van de juiste partner. Zo bespaar ik jou een heleboel tijd, frustratie en kopzorgen. Het zijn slechts enkele van de vele voordelen van high end partner search!

Exclusieve partner search versus datingwebsites en datingapps

Zoals je inmiddels wel hebt gelezen verschilt high end of exclusieve partner search wezenlijk van andere manieren om een partner te vinden, zoals datingwebsites en datingapps. Om je een goed overzicht te geven van de verschillen, zet ik er hieronder 5 voor je op een rijtje:

  • In tegenstelling tot veel datingwebsites en apps waarbij je iemand alleen al op basis van een profielfoto kunt afwijzen, blijft jouw profiel bij De MatchMaker anoniem. Totdat je zelf aangeeft een match die ik voor jou geselecteerd heb te willen leren kennen.
  • Waar je bij veel datingwebsites en -apps enorm veel tijd kwijt bent aan het zoeken naar iemand die überhaupt enigszins past in het plaatje van de partner waar jij naar op zoek bent, besteed je die taak bij De MatchMaker uit aan mij. Zoals gezegd scheelt je dat een heleboel tijd (én vaak frustratie).
  • Wat je nog meer tijd en frustratie scheelt zijn dates die nergens op uitlopen, omdat iemand die je via een datingwebsite of -app hebt leren kennen zich online anders voordeed dan hij of zij in werkelijkheid is. Als matchmaker ben ik de eerste die jouw potentiële partner leert kennen, zodat ik zeker weet dat jij alleen kandidaten ontmoet die oprecht geïnteresseerd zijn in een relatie met jou.
  • Waar je bij datingwebsites en -apps alles zelf uit moet vogelen, word je bij De MatchMaker in elke stap van het datingproces begeleid. Zo leer je tijdens dit proces ontzettend veel over jezelf, jouw manier van daten en waar je nou eigenlijk écht naar op zoek bent. Je kunt met al je vragen terecht bij mij als professional en krijgt regelmatig een spiegel voorgehouden om je te laten reflecteren op alles wat er gebeurt. Ik ben jouw klankbord gedurende het hele traject.
  • Al met al heb je via exclusieve partner search een veel grotere en snellere kans op het vinden van de juiste partner dan via reguliere datingwebsites en -apps. Via dergelijke platformen ben je dagen-, weken- of zelfs maandenlang bezig met het zoeken naar potentiële partners waarvan je op dat moment nog nauwelijks iets weet. Veel dates gaan voorbij voordat je misschien eens iemand tegenkomt met wie je een klik voelt.
    Meld je je aan voor exclusieve partner search, dan kun je meestal al na enkele weken een eerste match verwachten die écht aansluit bij jouw profiel. Blijkt deze eerste match niet jouw nieuwe partner te zijn? Dan hebben we in ieder geval weer veel geleerd over jou en wat jij zoekt in de liefde. Met die informatie kan ik vervolgens nog gerichter te werk gaan, zodat jouw volgende date een nog grotere kans van slagen heeft!
Vrijblijvend en oriënterend gesprek

Wat zoek je in een partner?

Kortom: met partner search vind je zonder gedoe de juiste partner. Sneller, efficiënter en op een prettige manier. Zelfs als je jezelf nog wel eens afvraagt wat je nu eigenlijk precies zoekt in een partner. Heb jij iemand nodig die net als jij intelligent, ambitieus en gedreven is? Of zoek je juist naar iemand die de rust bewaart, die jou een veilige thuishaven biedt en die je zo nu en dan een beetje  afremt?

Ook als je verwacht goed te weten hoe jouw ideale partner eruit ziet, kun je tijdens onze gesprekken nog wel eens voor verrassingen komen te staan. En dat is goed! Je bent immers op zoek naar een serieuze relatie, naar iemand die jouw leven écht verrijkt. Om die partner te vinden die jouw leven een diepere betekenis kan geven, moeten we zelf ook de diepte in gaan.

Ben jij er klaar voor om de zoektocht naar jouw nieuwe partner te starten? Vraag dan direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan of neem contact op met exclusief datingbureau De MatchMaker via + 31 (0)6 29 51 00 36 of wendy@dematchmaker.nl.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking