Inschrijven als kandidaat

Wil je jouw kans op een serieuze relatie vergroten?

Ben je (nog) niet toe aan het uitzetten van een partner search opdracht? Vergroot jouw kans op het ontmoeten van een potentiële partner door je kosteloos in te schrijven in de database van De MatchMaker.

Na inschrijving ontvang je een automatisch bericht met een link naar een uitgebreide vragenlijst. In mijn werkwijze zie je namelijk dat ik verder kijk dan leeftijd of interesses en match op dieper liggende zaken. Op wat je drijfveren zijn, hoe je in het leven staat, wat jou gelukkig maakt.

Op het moment dat jouw profiel een potentiële match is met het profiel van een opdrachtgever zoek ik contact met je. Ik maak dan een afspraak met je voor een uitgebreide kennismaking van ongeveer 1,5 uur.

Dit kan binnen een paar weken zijn of na een paar maanden zijn of misschien wel helemaal niet. Het is tenslotte zonder enige garantie en uitsluitend afhankelijk van de wensen van een opdrachtgever.

Wil je graag proactief op zoek naar een partner, waarbij ik jou intensief help in jouw zoektocht naar liefde, je gegarandeerd een aantal interessante profielen voorleg en frequent en intensief contact met je onderhoud? Kies er dan voor om je in te schrijven als opdrachtgever en een partner search traject uit te zetten bij mij en investeer in jouw zoektocht naar de liefde!

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Interesse in een partner search traject?

Neem vrijblijvend contact op