Daten voor hoger opgeleiden

Een drukke baan, een gezellig sociaal leven, je eigen huishouden runnen en dan ook nog de juiste partner vinden? Het lijkt soms een onmogelijke opgave, naast al je andere activiteiten. Misschien vraag je je zelfs af of je überhaupt wel tijd hebt voor een serieuze relatie! Toch kan een geschikte levenspartner precies zijn wat je nodig hebt. Een gelijkgestemde bij wie je je ei kwijt kunt, iemand die je afremt wanneer je te veel hooi op je vork neemt en voor wie je eindelijk eens wél thuis wilt blijven. Via daten voor hoger opgeleiden kun je diegene op een efficiënte manier vinden. Hoe? Door De MatchMaker in te schakelen!

Persoonlijke relatiebemiddeling

Persoonlijke relatiebemiddeling

Door middel van persoonlijke relatiebemiddeling zoek ik precies die match waar jij naar op zoek bent. Iemand met wie je diepgaande gesprekken kunt voeren, maar ook heerlijk hard kunt lachen. Iemand die zelfbewust is en die net als jij wil investeren in een serieuze relatie. Iemand met wie jij op dezelfde golflengte zit, die een diepere betekenis aan je leven kan geven en met wie je een toekomst op kunt bouwen. Een partner met wie je ambities deelt, omdat jullie beiden op persoonlijk en/of professioneel vlak willen blijven groeien.

Geen duizenden kliks en oppervlakkige chatgesprekken, geen tig onnodige dates en bovenal: geen tientallen teleurstellingen. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. Laat dat maar aan mij over! Daten voor hoger opgeleiden houdt bij De MatchMaker in dat ik je alleen voorstel aan dates die écht bij jou passen. Singles van wie ik verwacht dat ze absoluut bij jou in de smaak vallen – en andersom. Ik ga op zoek naar de voor jou perfecte match en houd niet op tot ik die gevonden heb. Kun jij niet wachten om de liefde van je leven te ontmoeten? Vraag dan alvast een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek aan bij exclusief datingbureau De MatchMaker!

Relatiebemiddeling hoger opgeleiden

Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden is er speciaal op gericht om een intelligente match voor jou te vinden. Iemand die op dezelfde manier als jij in het leven staat, met wie je brede gesprekken kunt voeren en die net als jij gedreven is in wat hij of zij doet.

Wat relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden echter anders maakt dan een datingsite voor hoger opgeleiden, is onder andere dat ik als matchmaker niet alleen kijk naar opleidingsniveau. Natuurlijk zegt het iets of je bijvoorbeeld een praktische opleiding hebt gedaan en direct bent gaan werken, of meerdere studies hebt afgerond alvorens je je PhD te hebben behaald, maar het zegt niet alles. Lang niet alles!

Als relatiebemiddelaar kijk ik naar het totaalplaatje. Ik wil jou leren kennen én ik wil je potentiële match leren kennen. Dat doe ik niet op basis van een aantal kenmerken die jullie over jezelf noteren, maar door echt met jullie in gesprek te gaan. Zo ontdek ik wie jullie zijn en wat jullie belangrijk vinden. Ik kom erachter hoe jullie allebei een carrière hebben opgebouwd en wat jullie ambities zijn. Ik stel de juiste vragen om na te gaan waar jullie behoefte aan hebben. En wat jullie beide in een nieuwe levenspartner zoeken.

Dating alleen voor hoger opgeleiden?

Compleet anders dus dan een datingsite voor hoger opgeleiden, waarop je wordt voorgesteld aan kandidaten die puur en alleen op basis van feiten zoals opleidingsniveau voor je worden geselecteerd. Als zelfbewuste en intelligente single weet jij als geen ander dat zulke kenmerken absoluut geen garantie bieden op het vinden van een geschikte levenspartner. Sterker zelfs: de juiste nieuwe liefde zou in deze selectie wel eens buiten de boot kunnen vallen!

De kans is natuurlijk groot dat jij tijdens een date een goed gesprek kunt voeren met iemand die eenzelfde studieachtergrond heeft als jij. Maar zo ontmoet je niet per se je nieuwe grote liefde. Het kan zomaar zijn dat je behoefte hebt aan iemand die juist praktisch ingesteld is, die compleet andere vaardigheden heeft. Of dat jouw nieuwe levenspartner door omstandigheden niet hoog opgeleid is, maar in de afgelopen jaren wel een mooie carrière heeft opgebouwd of juist qua emotionele intelligentie goed bij je past. Samen bespreken we voor welke eigenschappen van een potentiële partner jij openstaat.

Dating alleen voor hoger opgeleiden? Bij De MatchMaker kan je zeker terecht voor relatiebemiddeling tussen hoger opgeleiden, maar in werkelijkheid bieden we veel meer dan dat. De MatchMaker is een exclusief datingbureau dat niet op zoek gaat naar iemand met de juiste opleiding, maar echt naar de juiste persoon met raakvlakken op veel meer belangrijke gebieden.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

Bel mijOriënterend gesprek

Exclusief datingbureau

Dat werkt als volgt. Zodra jij je aanmeldt voor een partner search traject, stuur ik je een vragenlijst toe. Deze vragenlijst vul je thuis op je gemak in, voorafgaand aan ons intakegesprek. Dankzij jouw antwoorden krijg ik al een goede eerste indruk van wie jij bent en hoe je jezelf ziet, zodat we tijdens het intakegesprek al gauw de diepte in kunnen gaan. Om de juiste partner voor jou te vinden, moet ik je immers wel écht leren kennen!

Het liefst laat ik het intakegesprek dan ook bij jou thuis plaatsvinden, zodat jij je volledig op je gemak kunt voelen in je eigen thuissituatie. Spreek je toch liever ergens anders af, dan is dat uiteraard geen probleem. Zolang je maar zo’n 1½ tot 2 uur de tijd voor ons gesprek kan uittrekken en me de kans geeft een oprecht goede indruk van jou te krijgen. Wees vooral niet bang dat ik je aan een stortvloed aan vragen zal onderwerpen; we hebben gewoon een gezellig gesprek met elkaar, waarin van alles aan bod komt dat relevant kan zijn voor jouw exclusieve partner search. Niet alleen je hobby’s, je baan en je favoriete reisbestemming. Maar vooral ook waarom eerdere relaties zijn gestrand, wat je zoekt in een levenspartner en hoe je je toekomst voor je ziet. Alles is bespreekbaar!

Hoe meer ik je namelijk leer kennen, hoe beter ik een profiel van je kan opstellen. In dit profiel stel ik je op een positieve en oprechte manier voor aan potentiële kandidaten. Volledig anoniem! Andere singles lezen dus alleen over wie jij bent en wat je doet, zonder persoonlijke gegevens zoals je naam en woonplaats te leren kennen. Vanzelfsprekend bespreken we samen of het profiel dat ik van je heb opgesteld jou 100% representeert en schaven we het indien nodig bij. Tevreden? Dan publiceer ik jouw profiel via diverse geschikte online en offline media, die we vooraf samen geselecteerd hebben.

Exclusief datingbureau

Exclusieve partner search

En dan is het een kwestie van afwachten! Voor jou dan. Jij hoeft niet meer eindeloos te scrollen, te klikken en te zoeken. Gesprekken aan te gaan die geen enkel resultaat opleveren en je kostbare tijd te verspillen aan dates die bij voorbaat al geen kans van slagen hebben. Laat het uitzoeken van de juiste partner maar aan mij over!

Dankzij mijn achtergrond in het corporate bedrijfsleven weet ik precies de juiste kanalen te gebruiken om jouw nieuwe liefde aan te spreken. En de juiste vragen te stellen om te achterhalen of die nieuwe liefde inderdaad jouw nieuwe levenspartner zou kunnen worden. Met diploma’s in zowel toegepaste psychologie als bedrijfskunde, werkte ik immers 14 jaar lang als onder andere recruitment adviseur, HR specialist en Talent Manager. Ik coachte talloze hoger opgeleiden die vaardigheden rondom leiderschap en management verder wilden ontwikkelen en voerde duizenden sollicitatiegesprekken met nieuwe potentiële kandidaten. Net zoals ik dat met jouw potentiële matches doe!

Bovendien heb ik in de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd, dat reikt van Utrecht tot aan Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en andere delen van de Randstad. Ook daarbuiten weet ik mijn weg echter goed te vinden, dus je kunt erop rekenen dat ik me niet beperk tot alleen jouw of mijn directe omgeving. Jouw ideale partner kan zich immers zomaar aan de andere kant van het land bevinden en volledig bereid zijn om naar jou toe te komen!

Relatiebemiddelingsbureau

Daarom deel ik jouw profiel via diverse media en leg ik het voor aan singles uit mijn netwerk waarvan ik verwacht dat ze een goede match voor je zijn. Meestal volgen al binnen enkele dagen of weken de eerste reacties, die door mij zorgvuldig onderzocht worden. Natuurlijk houd ik je continu op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen jouw partner search traject, maar ik zal je nooit lastigvallen met onnodige vragen of voorstellen waarvan ik weet dat ze geen toekomst hebben. Geen enkele kandidaat ontvangt bovendien jouw persoonlijke gegevens voordat hij of zij met mij in gesprek is gegaan en jij jouw toestemming hebt gegeven!

Net zoals ik met jou het gesprek ben aangegaan om een profiel over je op te stellen, praat ik ook met jouw potentiële matches. Ik wil ook hen leren kennen, op een dieper niveau dan alleen vragen naar hun beroep, hobby’s en favoriete restaurants. Ik gebruik mijn kennis en ervaring en houd sociale en communicatieve vaardigheden goed in het vizier, om te ontdekken wie zij zijn, waar ze naar op zoek zijn en wat ze willen. En bovenal: of dat matcht met wie jij zoekt!

Pas wanneer ik een geschikte kandidaat voor je heb gevonden, laat ik zijn of haar (eveneens geanonimiseerde) profiel aan je zien. Dit doe ik dus alleen wanneer ik verwacht dat er wederzijdse interesse zal zijn, of beter gezegd: méér dan alleen interesse. Alleen wanneer ik op basis van mijn professionele kennis en ervaring verwacht dat jullie in elkaar vinden wat jullie in een partner zoeken, stel ik hem of haar op deze manier aan jou voor.

Daten voor hoger opgeleiden: de eerste date

Op basis van het profiel dat ik je laat zien bepaal jij natuurlijk zelf of je deze interessante single wilt ontmoeten en een eerste date wilt plannen. Zo ja, dan gaan we samen door naar de volgende fase van jouw exclusieve partner search traject! Ik laat je immers niet zomaar in het diepe springen, maar begeleid je ook voor, tijdens en na deze eerste date.

Nu je gaat daten voor hoger opgeleiden en op zoek bent naar een serieuze relatie, wil je je date immers ook goed leren kennen. Samen een druk festival bezoeken kan fantastisch zijn, maar is wellicht niet de juiste basis om een goede indruk van elkaar te krijgen. Ik geef je daarom graag tips voor een eerste date, zoals geschikte locaties om elkaar te ontmoeten en vragen die jullie elkaar kunnen stellen om het ijs te breken. Een tikkeltje zenuwachtig zijn mag best, want deze match is speciaal voor jou geselecteerd en zou wel eens de liefde van je leven kunnen zijn! Daarom ben ik er voor je, om je te voorzien van alle persoonlijke tips die je nodig hebt.

En dan is het zover: jullie eerste date! Ik hoop natuurlijk van harte dat ik direct de juiste match voor je heb gevonden, zodat jij kunt gaan genieten van je nieuwe liefde. Soms duurt het echter even voordat ik precies diegene vind waar jij naar op zoek bent. Dankzij het exclusieve partner search traject waar jij in bent gestapt, kost dat jou echter geen extra tijd en energie. En het mooiste is: al heb je één of meerdere dates die niet op een serieuze relatie uitlopen, ze leveren je altijd iets op!

Vrijblijvend en oriënterend gesprek
Daten voor hoger opgeleiden de eerste date

Dating advies

Ik bel je namelijk na elke date op om naar je te luisteren. Je hoeft natuurlijk niet alle details met me te delen, maar ik hoor wel graag wat je van deze date vond. Zowel van de match die ik voor je heb gevonden, als van hoe je jezelf opstelde tijdens de date. Voelde je je op je gemak? Stelde je de juiste vragen of vertelde je iets waar je achteraf toch minder blij mee was? Ik ben graag jouw klankbord en laat je op een prettige wijze reflecteren op deze ervaring. Zo leer je anders naar jezelf te kijken, van elk gesprek iets op te steken en jezelf steeds verder te ontwikkelen. Dat levert je niet alleen op het gebied van daten voor hoger opgeleiden iets op, maar ook wat betreft je persoonlijke ontwikkeling!

Je leert jezelf beter kennen, je weet steeds beter wat je op liefdesgebied prettig vindt en wat niet en je wordt je telkens meer bewust van je eigen gedachten, gevoelens en gewoontes. Uiteindelijk zal je dat ook wanneer je de juiste match gevonden hebt enorm helpen in je relatie!

Exclusief dating bureau

Of je nu al na één date je nieuwe levenspartner hebt gevonden of toch enkele maanden met mij op zoek gaat naar een nieuwe liefde, jouw investering is het dubbel en dwars waard. Vanzelfsprekend vraag je je af wat de kosten voor relatiebemiddeling zijn en natuurlijk geef ik graag antwoord op die vraag. Maar ook de wedervraag is belangrijk: wat is het je waard is om op efficiënte wijze de liefde van je leven te vinden én de juiste coaching te ontvangen om hem of haar te leren kennen en samen een gezonde relatie op te starten. Dat is immers wat je van exclusief datingbureau De MatchMaker mag verwachten!

Niet zomaar daten voor hoogopgeleiden, maar relatiebemiddeling op een professioneel en diepgaand niveau. Een efficiënte manier om je nieuwe levenspartner én jezelf te leren kennen, zoals je dat zelf nooit had kunnen doen. Althans, niet zonder daar enorm veel tijd en energie in te investeren. Met mijn hulp kun jij echter gewoon doorgaan met het opbouwen van je carrière, met het onderhouden van je sociale contacten, het maken van verre reizen en/of alle andere activiteiten waar jij gelukkig van wordt. Ik zoek ondertussen iemand die jouw leven nog verder kan verrijken!

Exclusief dating bureau

Daten voor hoger opgeleiden: de perfecte match

Wellicht is jouw perfecte match immers iemand die net als jij nauwelijks de tijd heeft om een date te vinden. Iemand die jouw passies deelt, gedreven is en van alles onderneemt. Of blijkt jouw ideale levenspartner juist een tegenpool van jouzelf te zijn, ondanks dat je dat zelf niet had verwacht. Zocht je al die tijd wellicht al in de verkeerde hoek?

Als matchmaker gebruik ik mijn training in onder andere psychologische gespreksvoering, gedragsobservatie en coaching om jou een spiegel voor te houden. Zo ontdek je misschien wel heel nieuwe dingen over jezelf! Wie weet heb jij juist behoefte aan een nieuwe liefde die je een veilige thuishaven biedt, met wie je eindeloze gesprekken kunt voeren en die ook enkele compleet andere interesses heeft. Een gelijkgestemde, maar dan toch anders. Waar de één iemand zoekt om avontuur na avontuur mee te kunnen delen, zoekt een ander juist iemand die balans in zijn of haar leven kan brengen. Niemand heeft dezelfde behoeftes, maar je kunt erop rekenen dat ik als matchmaker wel achterhaal wat jij nodig hebt. Dé perfecte match is in je eentje misschien niet eenvoudig te vinden, maar hij of zij is er wel!

De MatchMaker

Als jij er klaar voor bent om die gelijkgestemde te ontmoeten met wie jij de rest van je leven wilt delen, zie ik jouw aanmelding graag tegemoet! Samen gaan we het avontuur aan om jouw ideale levenspartner te vinden en een serieuze relatie te starten. Twijfel je, wil je meer over mij weten of heb je andere vragen? Schroom dan ook zeker niet om contact op te nemen met exclusief datingbureau De MatchMaker. In een vrijblijvend oriëntatiegesprek beantwoord ik graag al je vragen en bespreken we samen of exclusieve partner search voor jou dé manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bel naar + 31 (0)6 29 51 00 36 of mail naar wendy@dematchmaker.nl voor meer informatie!

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking