Kosten relatiebemiddeling

Wat is het je waard om de liefde van je leven te vinden? Hang daar maar eens een prijskaartje aan! Bij exclusief relatiebemiddelingsbureau De MatchMaker gaan we voor jou op zoek naar een gelijkgestemde om jouw leven te verrijken en diepere betekenis te geven. Wat zijn nu precies de kosten voor relatiebemiddeling en hoe kies je het beste relatiebemiddelingsbureau? Als matchmaker beantwoord ik deze vragen graag voor je!

Partner search

Verschil datingsites en exclusieve partner search

Allereerst is het belangrijk om het verschil te kennen tussen datingsites en exclusieve partner search via een relatiebemiddelingsbureau. Of beter gezegd: de verschillen. Een van de grootste verschillen is natuurlijk al dat je via een datingsite zelf op zoek moet gaan naar de juiste match, terwijl je dat bij een relatiebemiddelingsbureau door iemand anders – een expert – laat doen. In beide gevallen stel je jezelf voor aan potentiële kandidaten, maar wel op totaal verschillende manieren.

Op een datingsite vul je zelf één of meerdere formulieren in en is er niemand die jou een spiegel voorhoudt om echt tot jouw kern te kunnen komen. Bij De MatchMaker vul je ook een intakeformulier in, maar vormt dat slechts de basis voor een uitgebreid vervolggesprek. In dit gesprek gaan we samen de diepte in, luister ik naar jouw verhaal en stel ik je precies de juiste vragen om erachter te komen wie jij nu écht bent. Op basis van dat gesprek stel ik een geanonimiseerd profiel op, waarin ik jou op een positieve maar natuurlijk ook eerlijke manier presenteer aan potentiële kandidaten. Vanzelfsprekend gaan we samen na of dit profiel past bij hoe jij jezelf ziet en wordt het pas daarna op de door ons vooraf besproken online en offline media gepubliceerd.

Eerst oriënterend en vrijblijvend gesprek?

Exclusief datingbureau

Je ziet: al vanaf de start is de werkwijze van exclusief datingbureau De MatchMaker compleet anders dan de manier waarop datingsites geprogrammeerd zijn. Men zegt niet voor niets dat een goede voorbereiding het halve werk is: alleen door jou echt te leren kennen, kan ik gericht voor je op zoek gaan naar de juiste levenspartner. Niet gebaseerd op een of ander algoritme, maar op basis van mijn professionele kennis, mijn jarenlange ervaring en alles wat jij met mij hebt gedeeld.

Als onder andere voormalig recruitment adviseur, HR-specialist en Talent Manager met een bachelor in toegepaste psychologie ben ik immers gespecialiseerd in het vinden en maken van de juiste matches. Op carrièregebied, maar absoluut ook op liefdesgebied! Een nieuwe levenspartner vinden is namelijk geen kwestie van een wensenlijstje afvinken. Soms weet je zelf niet precies wat je in een partner zoekt, waar je echt gelukkig van wordt en hoe je zo’n partner kan vinden. Waar de ene persoon behoefte heeft aan iemand die minstens net zo actief, avontuurlijk en ondernemend is als hij of zij, vaart de ander beter bij iemand die de balans bewaakt en zo nu en dan aan de rem trekt. En hoe kom je er nu achter of degene met wie je contact hebt daadwerkelijk die nieuwe liefde is die je zoekt?

Persoonlijke relatiebemiddeling

Zo werkt persoonlijke relatiebemiddeling

Daar is persoonlijke relatiebemiddeling de perfecte oplossing voor. Als professioneel relatiebemiddelaar ga ik niet alleen grondig na wie jij bent en wat je zoekt in een nieuwe liefde, maar ook wie je potentiële match is en of hij of zij daadwerkelijk bij je past. Je wordt dus niet overladen met singles die wellicht totaal niet bij je passen of bij nader inzien niet zijn wie ze zeggen te zijn, maar krijgt alleen die matches gepresenteerd die daadwerkelijk een goede kans van slagen hebben. Het gehele proces daartussen neem ik van je over. Ik zoek voor jou naar geschikte singles, selecteer de juiste kandidaten en ga het gesprek met hen aan. Pas wanneer ik ervan overtuigd ben dat ik iemand heb gevonden die wel eens de perfecte partner voor jou zou kunnen zijn, stel ik jullie aan elkaar voor. Anoniem uiteraard!

Ook van deze kandidaat stel ik namelijk een geanonimiseerd profiel op, dat ik aan jou voorleg. Zie jij het wel zitten om deze match te leren kennen, dan breng ik jullie met elkaar in contact. Jullie kunnen een eerste date plannen en ik ben er voor je om je daarin te begeleiden!

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

Bel mijOriënterend gesprek

Relatiebemiddeling Randstad

Zo geef ik je bijvoorbeeld graag tips voor leuke adresjes waar jullie elkaar kunnen ontmoeten. Zelf ben ik woonachtig in Utrecht, maar ik ben ook zeer bekend in andere steden in en om de Randstad, zoals Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Van terrassen waar je gezellig een goed gesprek kan voeren tot aan de beste restaurants voor een eerste date: ik ken ze. En dankzij onze uitgebreide kennismaking kan ik mijn adviezen ook nog eens perfect aanpassen op jouw wensen en behoeften!

Daarnaast ben ik er natuurlijk ook om je mentaal te ondersteunen. Het is immers helemaal niet gek om een tikkeltje zenuwachtig te zijn voor je eerste date! Zeker nu je weet dat deze kandidaat met veel zorg voor jou geselecteerd is. Wat zeg je tegen misschien wel je grote nieuwe liefde? Hoe breek je het ijs en waarmee stel je hem of haar gerust? Dankzij mijn achtergrond in de toegepaste psychologie en het bedrijfsleven kan ik je ook op dit gebied gerichte adviezen geven. Ik heb in mijn carrière immers duizenden sollicitatiegesprekken gevoerd en tientallen hoogopgeleiden gecoacht in het ontwikkelen van vaardigheden omtrent management en leiderschap. Vele gesprekstechnieken, zowel verbaal als non-verbaal, zijn mij bekend en kunnen jou helpen bij het soepel laten verlopen van jouw date.

Kosten relatiebemiddeling

Op zoek naar een serieuze relatie

En dan is het zover: jullie eerste date! Vanzelfsprekend ben jij nu aan zet, maar natuurlijk hebben we na afloop contact. Voor je persoonlijke ontwikkeling en je liefdesleven is het namelijk ontzettend leerzaam om op elke date te reflecteren. Ik ben wat dat betreft graag jouw klankbord: ik luister naar je verhaal en stel je vragen om je na te laten denken over je eigen gedachten, gevoelens en acties. Ben je tevreden over het verloop van de middag of avond? Heb je iets gezegd dat je liever anders had willen verwoorden? Hoe voelde je je in het bijzijn van je date? En achteraf? Alles wat jij wilt bespreken kan aan bod komen. Zo kom je er niet alleen achter of deze date wat jou betreft een vervolg mag krijgen, maar doe je ook heel veel kennis en ervaring op die in vervolgdates en een uiteindelijke serieuze relatie van pas kunnen komen.

Afhankelijk van hoe deze eerste date verliep, gaan we samen verder met jouw exclusieve partner search. Of de match die ik als eerste aan je heb voorgesteld dé nieuwe levenspartner is waar jij naar op zoek bent, weet je immers niet na slechts één date. Je kunt echter wel na één date weten dat hij of zij diegene niét is. Helaas, maar wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie kan er wel wat tijd overheen gaan voordat de juiste match gevonden is. In de meeste gevallen kun je erop rekenen dat je al binnen enkele weken een eerste match voorgesteld krijgt en voel je daarmee niet de juiste klik, dan volgt niet lang daarna een volgende match. We gaan echter voor kwaliteit, geen kwantiteit!

Beste relatiebemiddelingsbureau

Daarmee onderscheidt De MatchMaker zich ook van datingsites en andere relatiebemiddelingsbureaus. Dankzij mijn efficiënte matchmaking werkwijze verspil jij geen onnodige tijd aan het zoeken naar interessante singles, het chatten met potentiële kandidaten en het bezoeken van dates die nergens op uitlopen. Je investeert alleen zo’n 1½ tot 2 uur in ons uitgebreide kennismakingsgesprek en onderhoudt daarna regelmatig contact met mij. Pas wanneer ik een geschikte match voor je gevonden heb en jij daar net zo over denkt, steek je tijd en energie in een date. Een date met een aanzienlijk hogere slagingskans dan het gros van de eerste dates!

Wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie, maar je je kostbare tijd liever wilt steken in je carrière, sociale activiteiten en andere belangrijke of plezierige bezigheden, loont het zich dus absoluut om een relatiebemiddelingsbureau in te schakelen. Kies je voor het beste relatiebemiddelingsbureau, dan kies je voor een relatiebureau dat jou volledig ontzorgt en je in alle fasen van jouw partner search traject bijstaat. De MatchMaker dus!

Beste relatiebemiddelingsbureau

Kosten relatiebemiddeling

Nu vraag je je natuurlijk wel af wat de kosten zijn voor deze vorm van relatiebemiddeling. Je investeert immers niet zomaar in een dating coach, maar in een professionele en ervaren relatiebemiddelaar. Iemand die met persoonlijke aandacht en vol enthousiasme aan het werk gaat om de voor jou ideale levenspartner te vinden.

Om na te gaan of ik de juiste persoon ben om die ideale partner voor jou te vinden, is onze eerste kennismaking kosteloos en vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Besluit je na deze kennismaking een partner search traject aan te gaan bij De MatchMaker, dan begeleid ik je 6 maanden lang in jouw persoonlijke partner search. Bekijk de kosten en werkwijze onder het kopje matchmaking.

Natuurlijk laat de liefde zich niet voorspellen en kun je vooraf niet inschatten hoe lang jouw partner search traject zal duren. Je kunt er echter wel op rekenen dat ik mij volledig inzet om jou binnen afzienbare tijd aan één of – indien nodig – meerdere geschikte matches voor te stellen. En dat ik jou op deze manier een heleboel kostbare tijd en energie bespaar!

Relatiebureau prijzen: dit is inbegrepen

Hoe ik precies te werk ga en wat je voor deze relatiebureau prijzen allemaal van mij mag verwachten, zet ik hieronder nog eens overzichtelijk voor je op een rij:

  • Allereerst voeren we een uitgebreid en diepgaand intakegesprek, op basis van de vragenlijst die jij voorafgaand aan dit gesprek hebt ingevuld.
  • Daarna stel ik een op maat gemaakt en geanonimiseerd profiel van je op, waarin ik beschrijf wat jou als persoon zo bijzonder maakt.
  • Dit profiel publiceer ik in een speciaal uitgekiende selectie van online en/of offline media.
  • Met elke kandidaat die reageert op jouw profieladvertentie houd ik een diepte-interview, om te ontdekken of hij of zij een match voor jou kan zijn.
  • Ook ga ik na of er zich binnen mijn reeds bestaande netwerk geschikte kandidaten voor jou bevinden. Indien ik deze kandidaten al een poosje niet meer gesproken heb, ga ik ook met hen een uitgebreid gesprek aan.
  • Wanneer ik een potentiële match voor je gevonden heb, leg ik het geanonimiseerde profiel dat ik van deze kandidaat heb gemaakt aan jou voor.
  • Zowel voor als na de date(s) die jij vervolgens plant begeleid en coach ik je waar nodig. Afhankelijk van waar je zelf behoefte aan hebt geef ik je tips voor je eerste date of vervolgdates en reflecteren we samen op hoe het datingproces voor jou verloopt.
  • Gedurende je gehele partner search traject bel of mail ik je regelmatig met tussentijdse updates. We weten vooraf immers niet hoe lang het zal duren voordat jij dé match hebt gevonden die jouw leven verrijkt, maar we houden hoe dan ook frequent contact terwijl ik me onverminderd inzet om voor jou je grote nieuwe liefde te vinden!

Partner zoeken

Schakel je mij in om voor jou een partner te zoeken, dan zet ik mij volledig en vol enthousiasme in voor jou je grote nieuwe liefde te vinden. Ik ga exclusief en speciaal voor jou op zoek naar die perfecte match die jouw leven echt verrijkt!

Je kunt je echter ook kosteloos inschrijven als kandidaat. Je wordt dan opgenomen in mijn netwerk, zodat ik je kan koppelen aan geschikte matches die op zoek zijn naar iemand zoals jij. Ik ga in dit geval dus niet actief voor jou op zoek naar jouw ideale partner, maar mocht hij of zij mij toevallig ingeschakeld hebben, dan weet ik jou natuurlijk wel te vinden!

Als je behoefte hebt aan wat hulp en (nog) niet toe bent aan een partner search traject, is enkel en alleen mijn inzet als dating coach wellicht iets voor jou. Met een dating coach kun je inzichten opdoen, jouw mindset beïnvloeden en leren hoe je je in gedrag en communicatie anders kunt opstellen. Zo kun je dichter bij jezelf blijven tijdens het daten.

Ben je wel echt toe aan een nieuwe liefde, een serieuze relatie en het ontmoeten van je ideale levenspartner? Dan is het echter wel aan te raden om je aan te melden als opdrachtgever en een exclusief partner search traject in te stappen. Alleen op deze manier kan ik je mijn volledige aandacht geven en profiteer je optimaal van mijn jarenlange kennis en ervaring als matchmaker. Voor een geheel vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek kun je bellen naar + 31 6 29 51 00 36 of een e-mail sturen naar wendy@dematchmaker.nl. Natuurlijk mag je je ook direct inschrijven als kandidaat of via het contactformulier een kennismakingsgesprek aanvragen!

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking