Exclusief datingbureau

Exclusief datingbureau

Een partner die gedreven en zelfbewust is, jouw leven kan verrijken en een diepere betekenis kan geven – die zoek ik voor jou! De MatchMaker is een exclusief datingbureau dat jou helpt in het vinden van een geschikte partner. Persoonlijk, discreet en zonder jouw kostbare tijd te verspillen. Lees hieronder meer over de persoonlijke relatiebemiddeling van De MatchMaker of vraag direct een oriënterend gesprek aan!

Partner search

De liefde van je leven kun je zomaar op straat tegenkomen, tijdens een netwerkborrel ontmoeten of via gemeenschappelijke vrienden leren kennen. Het kan echter ook anders. Wie weet is jouw ideale partner net als jij ondernemend, gedreven en ambitieus. Zijn jullie beiden regelmatig op pad, maar toevallig nooit tegelijkertijd op dezelfde plek. Hoe kunnen jullie elkaar dan tegen het lijf lopen?

Jouw tijd is immers kostbaar, dus aan apps die je tientallen dates zonder enige kans van slagen opleveren verspil je geen seconde. Je wilt een reële slagingskans, een match met wie je gesprekken kunt voeren op een gelijkwaardig niveau. Iemand die net als jij op zoek is naar een serieuze relatie en die jou oprecht graag wil leren kennen.

Zo’n match vind je via exclusieve partner search. Een zoektocht waarin ik als matchmaker op zoek ga naar een voor jou geschikte partner. Zonder jouw kostbare tijd en energie te verspillen! Ik zoek iemand die dezelfde taal spreekt als jij, iemand die je steunt in het behalen van je doelen en iemand met wie jij een toekomst voor je ziet.

Eerst oriënterend en vrijblijvend gesprek?

Exclusief dating bureau inschakelen? Zo gaan we van start

Dankzij exclusieve partner search hoef jij geen onnodige tijd te steken in deze zoektocht. Dat is mijn taak als matchmaker! Mijn naam is Wendy van Voskuilen. Ik combineer mijn 14 jaar werkervaring in recruitment en HR in het corporate bedrijfsleven met mijn achtergrond in toegepaste psychologie en bedrijfskunde om jouw ideale match te vinden. Op professionele, persoonlijke en discrete wijze!

Jouw traject bij exclusief dating bureau De MatchMaker start dan ook met een zorgvuldige intake. Allereerst ontvang jij van mij een vragenlijst, die je voorafgaand aan ons gesprek invult. Dat biedt ons de mogelijkheid om tijdens de intake direct de diepte in te gaan. Deze intake vindt bij jou thuis plaats, omdat ik graag mijn opdrachtgevers leer kennen in hun eigen omgeving. Geef jij de voorkeur aan een andere locatie, dan is dat in overleg uiteraard ook mogelijk.

Tijdens de circa 1½ tot 2 uur durende intake wil ik een volledig beeld krijgen van wie jij bent en wat je zoekt. We gaan daarin verder dan een opsomming van je hobby’s en je toekomstdromen. We hebben het over normen en waarden, we bespreken jouw drijfveren en we komen er gaandeweg achter wat jij precies zoekt in een toekomstige partner. Verwacht geen kruisverhoor, maar een prettig gesprek. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou als mens en dat wat jou uniek maakt.

Persoonlijke relatiebemiddeling

Bij de intake bespreken we alles om jouw exclusieve partner search traject te starten. Op basis van dit gesprek stel ik een geanonimiseerd profiel van jou op. Ik beschrijf jouw unieke persoonlijkheid op een realistische en positieve manier. Uiteraard stem ik dit profiel met je af en beslissen we samen op welke printed en/of online mediakanalen ik jouw profiel zal publiceren. Daarnaast leg ik jouw profiel vanzelfsprekend voor aan interessante singles uit mijn netwerk, mits ik ervan overtuigd ben dat er sterke wederzijdse interesse kan zijn.

En dan is het voor jou even afwachten terwijl ik bezig ben met jouw persoonlijke relatiebemiddeling! Natuurlijk houd ik je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: reacties die binnenstromen, geschikte kandidaten met wie ik in gesprek ga en matches aan wie ik je graag wil voorstellen. Geen enkele aanmelding komt jouw kant op zonder mijn tussenkomst. Alleen zo kan ik jou garanderen dat je geen kostbare tijd verspilt aan dates die nauwelijks kans van slagen hebben.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

Bel mijOriënterend gesprek

De MatchMaker: respect voor jouw kostbare tijd

Ik ga met elke interessante kandidaat persoonlijk en uitgebreid het gesprek aan. Net als tijdens jouw intake, gaan we de diepte in. Zo leer ik ook jouw potentiële match op een dieper niveau kennen en kan ik goed inschatten of jullie date veelbelovend zal zijn. Alleen als ik de indruk heb dat die kans groot is, deel ik zijn of haar anonieme profiel met je.

Daarin schuilt natuurlijk het grote verschil tussen De MatchMaker en vele datingsites. Je ontvangt van mij geen tientallen geschikte kandidaten met wie het niet klikt, maar alleen die match die écht kans van slagen heeft. Vaak kan ik binnen een paar weken de eerste veelbelovende kandidaat aan je voorstellen, mocht daar niets uitkomen dan stel ik je aan een andere kandidaat voor die een goede match zou kunnen zijn.

Kwaliteit gaat in dit geval echter absoluut boven kwantiteit! Dankzij mijn jarenlange ervaring en psychologische kennis slaag ik erin om exclusief voor jou de meest geschikte kandidaten uit te zoeken. Dat kost tijd, maar niet jouw kostbare tijd!

Jij bent pas weer aan zet wanneer ik een geschikte match voor je gevonden heb. Ik deel het anonieme profiel van de kandidaat met jou en als ook jij ervan overtuigd bent dat deze persoon wel eens jouw nieuwe liefde zou kunnen worden, plannen jullie een date.

De MatchMaker Privacy statement

Exclusief datingbureau

Na deze eerste date volgen wellicht meer dates, met dezelfde persoon of andere matches. In welke stap van het datingproces je je ook bevindt, je kunt altijd met je vragen bij mij terecht. Als exclusief datingbureau begeleid ik je intensief en stel ik je aan minimaal 3 geschikte kandidaten voor, tenzij je natuurlijk al dé perfecte match hebt gevonden in de eerste of tweede kandidaat!

Mocht je daarna helaas nog niet de ideale match gevonden hebben, dan kan ik uiteraard voor je door blijven zoeken. Bij elk profiel dat ik aan je voorleg neemt de kans dat ik je voorstel aan een gelijkgestemde met wie je echt een klik voelt toe. Dat is een van de grote voordelen van persoonlijke relatiebemiddeling!

Tips voor de eerste date

Uiteraard begeleid ik je ook in deze fase van jouw exclusieve partner search op professionele en persoonlijke wijze. Je gaat immers wellicht je nieuwe levenspartner ontmoeten; dat kan best spannend zijn! Indien gewenst coach ik je waar nodig. Ik leer je bijvoorbeeld hoe je jezelf kunt laten zien of hoe je de ander goed kunt doorgronden. Ik geef je tips voor jullie eerste date, zoals op welke locatie jullie in alle rust kunnen afspreken om elkaar beter te leren kennen. Ik ben graag jouw spiegel of klankbord.

Naar mijn mening is de kans groter dat jullie een sterkere connectie voelen wanneer jullie je allebei open durven te stellen en zowel jullie kracht als jullie kwetsbaarheid durven te tonen. Ik coach je dan ook niet om je voor te doen als iemand anders, maar juist in het volledig jezelf durven zijn. Als matchmaker heb ik jou én je match op professionele wijze doorgrond, dus je mag er volledig op vertrouwen dat je op z’n minst een goede klik met je date zult hebben.

Vanzelfsprekend neem ik na afloop van jullie eerste date contact met je op om terug te blikken op deze eerste afspraak. We bespreken niet alleen of er een vervolg komt met deze kandidaat, maar ook waar je tegenaan liep, wat je over jezelf te weten bent gekomen of hoe je belangrijke zaken voor jou bespreekbaar kunt maken. Of je nu een tweede date met dezelfde kandidaat plant of wacht op een nieuwe match; je leert niet alleen je date, maar ook jezelf beter kennen. En dat helpt je alleen maar weer verder in de liefde!

Vrijblijvend en oriënterend gesprek

Exclusief datingbureau De MatchMaker

Kortom: de MatchMaker is hét exclusieve datingbureau voor jou wanneer jij ervoor openstaat een nieuwe levenspartner te vinden die net als jij ondernemend, gedreven en ambitieus is. Of misschien vind je dat minder belangrijk en zoek een gelijkgestemde die zelfbewust is, een brede interesse heeft en een goed gesprek kan voeren. Ik ga als matchmaker voor jou op zoek naar iemand die jouw leven kan verrijken en diepere betekenis kan geven. Wil je meer weten over mijn persoonlijke aanpak of direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen? Neem dan contact op met exclusief datingbureau De MatchMaker via + 31 (0)6 29 51 00 36 of wendy@dematchmaker.nl.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking