Persoonlijke relatiebemiddeling

Persoonlijke relatiebemiddeling

Ben jij als zelfbewuste en ondernemende single op zoek naar een serieuze relatie? Naar een gelijkgestemde, die jouw leven kan verrijken en diepere betekenis kan geven? Via persoonlijke relatiebemiddeling vind je jouw match. Niet door talloze profielen voorbij te scrollen of door tientallen ongeschikte kandidaten te ontmoeten, maar door een professionele matchmaker de voor jou perfecte match te laten zoeken. Vraag direct een oriënterend gesprek aan om jouw exclusieve partner search te starten!

Relatiebemiddelingsbureau

De MatchMaker is een exclusief datingbureau voor persoonlijke relatiebemiddeling. Dé matchmaker ben ik: Wendy van Voskuilen, al 14 jaar expert op het gebied werving, selectie en coaching in het corporate bedrijfsleven en sinds 2021 ook de liefde. Als recruitment manager en HR business partner bij multinationals heb ik een paar duizend sollicitatiegesprekken gevoerd en vele managers en medewerkers gecoacht o.a. ten aanzien van leiderschap en talentmanagement. Dankzij mijn achtergrond in toegepaste psychologie en bedrijfskunde richtte ik me daarin sterk op het vinden van een duurzame match. Iemand die qua drijfveren, mindset en potentie paste in het profiel van de kandidaat die ik zocht.

Precies hetzelfde doe ik voor jou door middel van persoonlijke relatiebemiddeling. Ik ga op zoek naar iemand die past bij hoe jij in het leven staat, bij wat jouw drijfveren zijn, wat jou echt gelukkig maakt en wat jij in een partner zoekt. Net zoals recruitment specialisten in het bedrijfsleven worden ingezet om de juiste kandidaten te werven voor een functie, kun jij een relatiebemiddelingsbureau inschakelen om de perfecte levenspartner te vinden!

Is persoonlijke relatiebemiddeling iets voor jou?

Persoonlijke relatiebemiddeling is perfect voor jou wanneer jij je kostbare tijd niet wilt besteden aan het zoeken naar een speld in een hooiberg of het ontmoeten van talloze kandidaten met wie je geen klik hebt. Je staat open voor een betekenisvolle relatie en wilt alleen die matches leren kennen die écht bij jou passen. Gelijkgestemden die op dezelfde manier als jij in het leven staan, gedreven en ondernemend zijn, en jouw leven zouden kunnen verrijken.

Hoe gaat De MatchMaker te werk?

Dankzij persoonlijke relatiebemiddeling verspil je geen onnodige tijd. Je stelt jezelf open voor een diepgaand intakegesprek waarin ik als matchmaker van alles over jou te weten kom. Niet alleen wat voor werk je doet en wat je hobby’s zijn, maar vooral hoe jij in het leven staat en hoe je de toekomst voor je ziet. Wat jouw drijfveren zijn, wat jou écht gelukkig maakt en wat jij zoekt in een levenspartner met wie je de liefde wilt vieren.

Ik stel je vragen waarover je wellicht nooit eerder hebt nagedacht, houd je spiegels voor waar je niet eerder in hebt gekeken en laat je nadenken over vraagstukken die nimmer aan bod zijn gekomen. In circa 1½ tot 2 uur tijd leer ik jou kennen, en jij jezelf ook. Hét uitgangspunt voor jouw exclusieve partner search!

Na onze intake schrijf ik een geanonimiseerd profiel over jou, waarin ik jouw persoonlijkheid op een realistische en positieve manier naar voren laat komen. Dit profiel publiceer ik, na afstemming met jou, op de meest passende offline en online kanalen. Ook leg ik jouw geanonimiseerde profiel voor aan interessante singles uit mijn netwerk, mits ik ervan overtuigd ben dat er sterke wederzijdse interesse kan zijn. Ik koppel je immers niet zomaar aan een kandidaat!

Ik ga voor jou op zoek naar dé perfecte match. Naar diegene die een aanvulling kan zijn op jouw leven en hieraan een diepere betekenis kan geven. Daarvoor ga ik met elke kandidaat die op belangrijke punten een match zou kunnen zijn, uitgebreid in gesprek. Net als tijdens jouw intake gaan we in dit gesprek de diepte in. Mijn psychologische kennis en jarenlange ervaring in de HR helpen me precies de juiste vragen te stellen om de voor jou perfecte match te selecteren. Pas als ik die heb gevonden, ben jij weer aan zet!

Meteen contact opnemen? Dat kan via wendy@dematchmaker.nl of bel +31 (0)6 29 51 00 36.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

Bel mijOriënterend gesprek

Daten voor hoger opgeleiden

Ik breng je dus alleen in contact met gelijkgestemden. Matches die zich op dezelfde golflengte als jij bevinden. Die net als jij zelfbewust en ondernemend zijn, die jouw gedrevenheid delen en die perfect passen bij wat jij in een partner zoekt. Heb ik zo’n kandidaat gevonden, dan leg ik zijn of haar geanonimiseerde profiel aan je voor. Deel jij mijn professionele mening, dan hebben we een match!

Natuurlijk begeleid ik je ook voor en na elke date die je vervolgens hebt. Daten voor hoger opgeleiden kan immers best spannend zijn. Ik ben graag jouw klankbord of spiegel. Daarnaast geef ik je graag tips voor een eerste date die je helpen volledig jezelf te zijn en de juiste vragen te stellen. Vanuit mijn ervaring en expertise weet ik dat wanneer jullie je beiden zowel krachtig als kwetsbaar op durven te stellen, de kans groter is dat jullie een sterkere connectie voelen.

Of dat inderdaad het geval was, hoor ik graag tijdens onze terugblik op je date. Ik bel je na afloop van de date om te reflecteren op wat er is gebeurd en hoe jij je daarbij voelde. Wellicht kwam je jezelf enorm tegen, wist je niet hoe je met een bepaalde situatie om moest gaan, ben je heel enthousiast en wil je tips voor een volgende date of wil je juist delen wat je over jezelf en je match hebt geleerd!

De MatchMaker Privacy statement

Exclusief datingbureau

Na deze eerste date volgen wellicht meer dates, met dezelfde persoon of andere matches. In welke stap van het datingproces je je ook bevindt, je kunt altijd met je vragen bij mij terecht. Als exclusief datingbureau begeleid ik je intensief en stel ik je aan minimaal 3 geschikte kandidaten voor, tenzij je natuurlijk al dé perfecte match hebt gevonden in de eerste of tweede kandidaat!

Mocht je daarna helaas nog niet de ideale match gevonden hebben, dan kan ik uiteraard voor je door blijven zoeken. Bij elk profiel dat ik aan je voorleg neemt de kans dat ik je voorstel aan een gelijkgestemde met wie je echt een klik voelt toe. Dat is een van de grote voordelen van persoonlijke relatiebemiddeling!

11 voordelen van persoonlijke relatiebemiddeling

Daarnaast biedt persoonlijke relatiebemiddeling nog meer voordelen ten opzichte van het gebruik van de meeste datingsites of -apps. Zo fungeer ik als matchmaker als een nauwkeurige filter die alle ongeschikte kandidaten voor jou doorstreept. Stel ik je aan iemand voor, dan weet je ook zeker dat diegene is wie hij of zij zegt te zijn en dat er een gegronde reden is om aan te nemen dat jij met deze kandidaat een klik hebt. Daarnaast leer je ook enorm veel over jezelf: over hoe jij in het leven staat, hoe jij je als (potentiële) partner gedraagt en wat je in een nieuwe liefde zoekt. Tel al onderstaande voordelen bij elkaar op en je ziet vanzelf dat je met minder tijd meer kans creëert op het vinden van jouw nieuwe levenspartner!

 • Je verspilt zelf geen kostbare tijd aan het zoeken naar potentiële partners en aan het het leggen van contacten die weinig slagingskans hebben.
 • Je hoeft niet onnodig vaak te daten met kandidaten die niet bij je passen.
 • Je krijgt niet te maken met dates die niet komen opdagen of geen serieuze intenties hebben.
 • Je hoeft niet met foto en voor- en achternaam op een app te staan. Mijn werkwijze is heel discreet: naam- en contactgegevens worden pas gedeeld als er blijk is van wederzijdse interesse
 • Jouw profiel wordt breed geëtaleerd op online en/of offline platformen waar de dames of heren aanwezig zijn die passen bij jouw wensen.
 • Alle kandidaten worden gescreend en persoonlijk gesproken, dus geen profielen waar zaken niet helemaal naar werkelijkheid worden weergegeven.
 • Je ontmoet alleen kandidaten die speciaal voor jou geselecteerd zijn met een goede kans op een match.
 • Je krijgt een spiegel voorgehouden en reflecteert op elke date, waardoor je jezelf beter leert kennen: ben je je bewust van jouw overtuigingen, houding en gedrag? Wat leer je over jezelf en over dat wat jij zoekt in een levenspartner?
 • Je ontvangt coaching om je dates succesvol te laten verlopen: wat is de juiste date-mindset, hoe kom je over bij de ander en hoe kun je echt samen een connectie maken zodat het contact niet slechts ‘gezellig maar oppervlakkig’ blijft en uiteindelijk verwaterd.
 • Je kunt klankborden en met al je vragen terecht bij je persoonlijke matchmaker.
 • Je hebt een grotere en snellere kans op het vinden van de perfecte match!
Vrijblijvend en oriënterend gesprek

Persoonlijke relatiebemiddeling via een professioneel datingbureau

Professioneel datingbureau De MatchMaker is gevestigd in Utrecht, maar werkzaam in heel het land met een focus op de Randstad. Ook voor relatiebemiddeling in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam of Den Haag kun je dus bij de MatchMaker terecht. Wil je meer weten over mij of over mijn matchmaking werkwijze? Schroom dan niet om contact op te nemen! Natuurlijk kun je ook direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen om al je vragen te stellen en meteen van start te gaan met jouw zoektocht naar de juiste partner!

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking