Liefdescoach

Is jouw relatie voorbij en ben je na jaren weer vrijgezel? Of vind je het juist hoog tijd worden om je vrijgezellenbestaan in te ruilen voor een betekenisvolle relatie? Misschien verbaas je je over de wondere wereld van het (online) daten en vraag je je af waar je die ene – voor jou perfecte – man of vrouw kunt tegenkomen?

Daten kan behoorlijk overweldigend zijn: waar moet je beginnen, op welke manier presenteer je jezelf en hoe vind je de juiste match? Als liefdescoach begeleid ik, Wendy van Voskuilen, jou graag in het vinden van een nieuwe liefde. Ik help je in te zien naar wat voor partner je nou eigenlijk écht op zoek bent. Ik geef je tips om succesvoller te zijn op dating apps en denk met je mee over hoe je jezelf tijdens je dates van je beste kant kunt laten zien. Met mijn gedegen ervaring en expertise help ik jou de kans te vergroten dat jij binnenkort de liefde van je leven vindt!

Op deze pagina lees je alles over wat ik als liefdescoach voor jou kan betekenen en wat jij van mij kunt verwachten. Heb je vragen of wil je direct een coaching traject starten? Neem dan contact op met mij via + 31 6 29 51 00 36 of mail naar wendy@dematchmaker.nl.

Coach in de liefde

Coach in de liefde

Of je nu nog nooit de ware liefde hebt gevonden of na één of meerdere jarenlange relaties weer vrijgezel bent, vroeg of laat kun je het gevoel krijgen dat het niet voor jou is weggelegd: daten. Je hebt geen idee wat je in je online datingprofiel moet zetten, of je hebt best een leuk verhaal getypt maar er reageert niemand op. Wat nu?

Het kan ook zo zijn dat je juist de ene na de andere reactie krijgt, maar er nooit iemand tussen zit met wie jij wel eens op date zou willen gaan. Je trekt de verkeerde mensen aan. Hoe dan?

Voer je juist wel leuke gesprekken met kandidaten die bij je lijken te passen, maar loopt elke date uit op niets? Of dat nu komt doordat jij de afspraakjes zelf teleurstellend vindt of doordat je dates geen interesse hebben in een vervolgafspraak, na een aantal van zulke ervaringen zakt de moed je logischerwijs in de schoenen.

Een coach in de liefde kan je helpen in elk van deze situaties. Door je tips te geven over het invullen van je datingprofiel, zodat je nu wél reacties ontvangt – van kandidaten die echt bij je passen. Weet je nog niet precies wat je zoekt in een nieuwe partner, dan help ik jou als liefdescoach bij het ontdekken van die eigenschappen. Misschien denk je wel te weten aan welke eisen jouw nieuwe liefde moet voldoen, maar blijk je in werkelijkheid beter te matchen met een ander type dan het type dat je zelf al die tijd uitzocht.

Als ervaren liefdesexpert houd ik jou een spiegel voor, zodat je inzichten over jezelf opdoet die je helpen gerichter op zoek te kunnen gaan naar een geschikte partner. Ik geef je concrete tips en adviezen om een realistisch en aantrekkelijk profiel op te stellen. Ook laat ik je inzien wat jij nu echt verwacht van een date, zodat je al in gesprekken met kandidaten die reageren op je profiel kunt ontdekken of zij een geschikte match voor jou zijn. Zo is de kans dat je wéér een teleurstellende afspraak maakt een heel stuk kleiner!

Eerst oriënterend en vrijblijvend gesprek?

Dating coach

Over gesprekken met potentiële dates gesproken: ook daarin valt met de adviezen van een ervaren dating coach veel te winnen. Reageert er nauwelijks iemand op jouw pogingen tot het leggen van contact of haken je gesprekspartners al na een paar berichtjes af? Dan kan het raadzaam zijn om eens na te gaan op welke manier jij contact maakt en hoe je je interesse in de ander toont. Hoe goed je bedoelingen ook zijn, de uitwerking ervan kan op je gesprekspartner heel anders overkomen. Ook kan het soms moeilijk zijn om bij jezelf te blijven en je niet anders of beter voor te doen dan je bent. We willen allemaal leuk gevonden worden en op papier ziet het er natuurlijk ideaal uit als je voldoet aan het perfecte plaatje. De realiteit is echter dat niemand perfect is en dat we allemaal juist op zoek zijn naar iemand die zowel onze sterke als zwakke kanten kan waarderen. Het tonen van kwetsbaarheid kan dan ook een mooie manier zijn om jezelf open te stellen voor een nieuwe relatie, maar ook dat zul je met beleid moeten doen.

Als deskundige dating coach en single coach help ik je daar graag bij. Ik laat je zien hoe je jezelf op een eerlijke en positieve manier voorstelt aan leuke singles, hoe je open en spontaan het gesprek aan gaat en hoe je ervoor zorgt dat de online gesprekken die je voert ook echt leiden tot succesvolle dates.

Dat betekent overigens niet dat je tijdens de eerste date direct je ware liefde ontmoet en dat dat gevoel geheel wederzijds is: een date kan ook succesvol zijn als het gewoon gezellig was, maar jullie beiden merken dat er niet meer in zit. Zo’n date is dan niet meteen verspilling van je tijd geweest: je hebt alsnog een leuke middag of avond gehad en kunt vanuit deze ervaring weer heel veel leren wat je helpt bij het vervolg van je dating proces.

Reflecteren samen met je coach

Om daarvan te profiteren is het wel belangrijk dat je de tijd neemt om te reflecteren op je eigen gedrag, de keuzes die je hebt gemaakt en de gedachten en gevoelens die je daarbij had. Ik help je daarbij. Tijdens mijn HR-loopbaan, als manager van een team en als business partner, heb ik enorm veel coachervaring opgedaan die ik graag inzet om jou te begeleiden als liefdescoach. Zo gebruik ik onder andere gedachtegoed en principes vanuit NLP, transactionele analyse, DISC en cognitieve therapie om jou op een laagdrempelige, prettige en tegelijkertijd effectieve manier inzichten en handvatten te bieden waarmee je verder komt. Je leert jezelf beter kennen, waardoor je betere keuzes kunt maken, je meer jezelf durft te zijn en je meer vertrouwen krijgt in je eigen liefdesleven.

Mooi meegenomen is dat je door deze integrale aanpak ontwikkelt als mens en daarmee tevens als partner. Daar profiteert je niet alleen van tijdens het daten of in een liefdesrelatie, maar ook in relatie met dierbaren, collega’s of onbekenden. Maar jij eerst. Zelfs al duurt het nog maanden voordat je weer vlinders in je buik voelt, in die tijd leer je wel heel veel over jezelf. Daarmee vergroot je niet alleen de kans dat je de liefde gaat vinden, maar investeer je tegelijkertijd alvast in een succesvolle relatie. Hoe beter jij jezelf immers kent, hoe meer je jezelf open kunt stellen voor je nieuwe partner. Hoe beter je kunt reflecteren op je eigen gedrag, hoe beter je ook tijdens je relatie kunt reflecteren op dingen die goed en minder goed gaan. De handvatten die ik jou als liefdes coach bied helpen je dus op meerdere vlakken: zowel individueel als tijdens het daten én in je uiteindelijke relatie. Zonder te weten welk resultaat het je exact oplevert, investeer je met je keuze voor een dating coach dus sowieso in een liefdevollere toekomst.

Dating coach

Datingbureau

Maar natuurlijk help ik je als dating coach ook bij het daten zelf. Of je nu al wekenlang met een leuke single aan het chatten bent of spontaan iemand tegen het lijf bent gelopen: tijdens die eerste echte date kunnen de zenuwen door je lijf gieren. Je voelt je onzeker, gaat je stuntelig gedragen en baalt achteraf dat je niet hebt kunnen laten zien hoe leuk je écht bent. Nu maar hopen dat de ander daar doorheen prikt!

Het kan ook anders. Hoewel het volkomen logisch is dat je gespannen bent voor een eerste date, hoeven die spanningen de sfeer en het succes van je afspraakje niet te verpesten. Misschien doen ze dat in jouw geval ook niet, maar schrik je je date op een andere manier af. Ben je te direct, blijf je te oppervlakkig of ga je juist te snel de diepte in?

Als liefdesexpert én liefdescoach help ik je de juiste balans te vinden in de wijze waarin je je opstelt tijdens het daten. Ik geef je tips en adviezen om je zenuwen onder controle te houden, om echt connectie te maken tijdens een gesprek en om jezelf krachtig maar tegelijkertijd ook kwetsbaar op te stellen zonder je date te overweldigen. Samen kijken we naar jouw sterke én minder sterke kanten tijdens het daten en stellen we een plan op om te voorkomen dat je telkens weer in dezelfde valkuilen stapt. Ik help je een realistische mindset te creëren voor het daten, zodat je tegelijkertijd plezier beleeft én oplet of je kansen ziet voor een serieuze match. Bij elke date word je succesvoller: zowel in het plezier dat je aan de date zelf beleeft als in de kans op het maken van vervolgafspraakjes. En heb je eenmaal een geweldige single ontmoet met wie het date na date blijft klikken? Dan ben ik er natuurlijk om je te helpen toe te groeien naar een serieuze relatie.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

Bel mijOriënterend gesprek

Jouw liefdescoach

Kortom: met coaching als spiegel kun je op een effectieve manier inzichten opdoen, je mindset beïnvloeden en leren hoe je je in gedrag en communicatie anders kunt opstellen en dicht bij jezelf blijft tijdens het daten. Als jouw liefdescoach help ik, Wendy, je om van dromen over liefde, naar durven én doen te gaan.

Een coaching traject wordt dan ook op maat ingevuld, afhankelijk van jouw behoeftes. We beginnen elk coaching traject in ieder geval met een intake, waarbij een vragenlijst standaard is. Daarmee krijg ik al een goed beeld van jouw wensen en behoeftes, waarop we tijdens de intake zelf dieper ingaan. Op basis daarvan stellen we persoonlijke doelen op waaraan we gaan werken. Een realistische wensenlijst voor een nieuwe liefde bijvoorbeeld, meer succes via datingsites of -apps of leren te genieten van je dates in plaats van jezelf er vol spanning doorheen te slepen. Afhankelijk van welke doelen voor jou belangrijk zijn, stellen we een plan van aanpak op. Waar we gedurende het coaching traject natuurlijk vanaf kunnen wijken, want de liefde laat zich niet plannen!

Als liefdescoach ben ik vooral werkzaam in de regio van Amsterdam en Utrecht, maar ook als je elders in het land de liefde zoekt help ik je graag. We kunnen zowel live afspreken als via beeldbellen of beide manieren afwisselen. Tussen onze afspraken door kunnen we bovendien werken met reflectie- of doe-opdrachten, waarmee je zelfstandig aan de slag kunt gaan. We houden nauw contact en stellen onze aanpak waar nodig continu bij, zodat jij je gesterkt voelt in elke fase en bij elk aspect van je dating proces. Ondanks dat je momenteel geen partner aan je zijde hebt staan, sta je er niet alleen voor!

Jouw liefdescoach

De liefdescoach

Zoals op veel andere vlakken geldt, geldt ook in de liefde: als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg. Is wat je kreeg niet wat je wilt, dan is het dus tijd voor verandering. Daarvoor ben je bij De MatchMaker aan het juiste adres! Bij dit exclusieve datingbureau kun je terecht voor zowel een partner search traject als voor coaching in de liefde.

Wil je je zoektocht naar een nieuwe partner volledig uit handen geven, dan is een partner search traject perfect voor jou. Je geeft mij dan opdracht om speciaal voor jou op zoek te gaan naar jouw nieuwe liefde – zonder dat je daar zelf een heleboel tijd, energie en frustratie aan kwijt bent. Ik stel je alleen voor aan kandidaten waarvan ik op basis van ons gedegen vooronderzoek vrijwel zeker weet dat ze een goede match voor je zijn. Natuurlijk begeleid ik je ook tijdens deze persoonlijke relatiebemiddeling bij het daten en geef ik je tips en handvatten waarmee je je liefdesleven verrijkt.

Ben jij (nog) niet toe aan een volledig partner search traject, maar kun je wel wat hulp gebruiken om je ware liefde te vinden? Dan kun je bij mij terecht voor coaching in de liefde. Als liefdescoach bied ik je nieuwe inzichten over jezelf en over je dating proces, waarmee jij meer kansen creëert op het vinden van een ontluikende liefde.

Start jouw zoektocht naar je nieuwe liefde

Mag ik jou als liefdescoach begeleiden in je zoektocht naar een nieuwe liefde? Of geef jij die zoektocht liever uit handen en kies je voor een partner search traject? Neem ook bij twijfel gerust contact met mij op via + 31 6 29 51 00 36 of mail naar wendy@dematchmaker.nl. Samen kijken we welke optie het beste bij jou past, zodat jij vol vertrouwen de volgende stap in je liefdesleven zet!

De liefdescoach

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking