Liefdesexpert

Als liefdesexpert help ik jou met het vergroten van je kans op het vinden van de liefde van je leven. Ik begeleid je in het overweldigende concept: daten. Want waar moet je beginnen? Hoe vind je de juiste match? En wanneer weet je of het de ware is? Als ervaren coach in de liefde denk ik graag met je mee, doorbreken we barricades en geef ik je handvatten om jezelf helemaal tot je recht te laten komen tijdens het daten. 

Expert in de liefde

Hulp van een liefdesexpert

Daten is niet altijd makkelijk. Je wordt ontzettend met jezelf geconfronteerd en soms komt jouw ware ‘ik’ niet helemaal tot zijn recht. Daarnaast spelen vragen zoals ‘Waar ben ik eigenlijk naar op zoek?’, ‘Wie past bij mij?’ en ‘Hoe blijf ik dicht bij mezelf?’ een rol. Allemaal vragen waar je over na gaat denken tijdens het datingsproces. Maar waar moet je beginnen? Als liefdesexpert begeleid ik jou graag in het vinden naar deze antwoorden, wat uiteindelijk (hopelijk) resulteert in het vinden van de liefde van je leven.

Als liefdesexpert geef ik jou graag nieuwe inzichten en handvatten over jezelf en de liefde. Door het opdoen van nieuwe inzichten leer je jezelf nog beter kennen. Je ontdekt waar je goed in bent en waarmee je in je kracht staat, maar we gaan ook kijken naar jouw valkuilen en hoe die jou tot dusver hebben belemmerd in de liefde. Ik leer je om je mindset aan te passen en om jezelf volledig te accepteren. Als je dichtbij jezelf blijft en vertrouwt op jezelf zul je merken dat je je anders gaat opstellen.

Samen kijken we naar jouw dateverleden en observeren we bijvoorbeeld ook de liefdesrelaties die je hebt gehad. Door een kritische blik te werpen op jouw belemmerende overtuigingen en hoe deze jou onbewust saboteren, kunnen we een shift maken in jouw mindset. Hierna zal je tijdens het daten meer succes ervaren. Als liefdesexpert help ik je graag door middel van het voorhouden van een spiegel. Je mag de liefde weer toelaten en samen ontdekken we hoe dat voor jou het beste werkt.

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen

Dating coach traject op maat

Als je openstaat voor hulp of begeleiding bij he daten en nieuwe inzichten wilt opdoen, is het dating coach traject echt iets voor jou. Met mij als dating coach en liefdesexpert doe je inzichten op over je gedrag, communicatie en mindset in combinatie met het daten. Ik help je reflecteren, spiegelen en klankborden, zodat je succesvollere keuzes kunt maken bij het daten. Het hele coaching traject wordt op maat ingevuld: jouw wensen en behoeften staan centraal. Of het nou gaat om een los gesprek, een coaching sessie één keer in de zoveel weken of als je liever naar eigen behoefte contact zoekt, jij bepaalt. Dat kan bovendien live, tijdens beeldbellen of zelfs per app. 

Coaching traject

Mindset en gedrag

Tijdens onze gesprekken let ik als liefdesexpert op jouw mindset en gedrag. Deze analyseer ik meteen vanaf het begin. Spelen er bijvoorbeeld onrealistische verwachtingen. Is er vluchtig en oppervlakkig contact tussen jou en je date(s). Zijn er onjuiste interpretaties over en weer. Voel je je vaak overweldigd of teleurgesteld tijdens het daten. Merk je dat je niet tot jouw recht komt. Of heb je juist een heel positief gevoel na een date, maar toch ontluikt er geen liefde? We gaan hier allemaal gedurende het coaching traject dieper op in.

Communication is key

Voor een gezonde en langdurige relatie zijn er een aantal peilers die ik erg belangrijk vind en terug zal laten komen tijdens onze gesprekken in het coaching traject. Als je streeft naar een duurzame relatie is het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan en vooral blijven. Communiceren naar elkaar is onmisbaar. Weet wat er in de ander omgaat, wat zijn haar dromen, zorgen en doelen in het leven, maar ook in de liefde zijn. Waar verlangt zij naar? Waar kan hij van genieten of juist stress van krijgen? Spreek jullie verwachtingen naar elkaar uit. Als liefdesexpert neem ik dit tijdens het coaching traject met je door.

Door zelf te weten waar je voor staat, wat je wil in het leven en waar je naar op zoek bent in een relatie, ondersteunt het je tijdens het daten. Je bent zelfverzekerd, hebt zelfvertrouwen en dat straal je ook uit. Jouw date weet wie er tegenover hem/haar/hen zit. Door samen dieper in te gaan op wat jij naar de buitenwereld wilt communiceren, voorkom je oppervlakkige gesprekken tijdens een date.

Spreekt coaching tijdens het daten jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

Bel mijOriënterend gesprek

Uit jouw liefde voor je partner

Als liefdescoach en single coach leer ik jou tijdens het coaching traject na te denken over hoe jouw liefde kan worden aangewakkerd door een ander. Welke kwaliteiten zie je graag in jouw toekomstige partner? Op welke persoonlijkheidskenmerken val je of welke juist niet? Waar heb je een zwak voor? Hoe kan een date jouw hart veroveren? Het is belangrijk om jouw waardering voor de ander uit te spreken. Maar dat kan pas als je weet waar jij naar op zoek bent. Door een shift te maken in jouw mindset en gedrag ga je anders kijken naar jouw toekomstige ware liefde.

Liefde en affectie

Bij een duurzame relatie hoort natuurlijk liefde en affectie. Als je na een lange tijd uit een relatie komt of al jaren single bent, kan het nog wel eens verwarrend zijn. Wat vind ik ook alweer fijn? Waar heb ik behoefte aan? Is dat nog wel zoals jaren geleden of voelde ik me daar eigenlijk niet helemaal op mijn gemak bij? Tijdens het coaching traject gaan we hier dieper op in, zodat je tijdens jouw nieuwe relatie duidelijk weet wat je wil en wat je kan verwachten.

Houd je van fysiek contact, zoals een kus of een knuffel? Of zijn voor jou woorden net zo belangrijk? Samen ontdekken we wat jouw love language is.

  1. Words of affirmation
  2. Receiving gifts
  3. Physical touch
  4. Quality time
  5. Acts of service – action speaks louder than words

Wanneer je van jezelf en jouw partner weet wat jullie love language is, kan je elkaar ook beter begrijpen. Is jouw love language bijvoorbeeld fysieke aanraking, maar is die van jouw (toekomstige) partner dat niet, dan kunnen jullie hier samen op inspelen. Jij kan je verwachtingen bijschakelen. Je weet immers dat jouw partner op een andere manier zijn of haar liefde uit. Daarnaast kan je ook bewuster omgaan met jullie manier van liefde uiten. Als je weet dat je partner het fijn vindt om af en toe een knuffel te krijgen, dan kan je jezelf dat aanleren of er proberen meer rekening mee te houden.

Als liefdesexpert ga ik hier ook meer in op in tijdens onze coaching sessies. Dit heeft namelijk ook alles te maken met mindset en gedrag. We vergelijken date-ervaringen met situaties uit jouw liefdesverleden. Zo leer je jezelf beter kennen en kan je nieuwe inzichten meenemen naar een volgende relatie.

Relatiebemiddeling

Gelijkwaardigheid

Jouw mening en gevoelens zijn net zo belangrijk als die van de ander en vice versa. Uit onderzoek van Gottman blijkt dat 81% van de relaties stukloopt als blijkt dat één of beiden niet openstaan voor invloed van de ander. Dit is zonde, want hoe fijn is het als iemand jou meeneemt in het maken van een belangrijke beslissing. Dit geeft een basis van vertrouwen aan en dat je belangrijk en veel betekenend voor diegene bent. En hoe fijn is het als je moeilijke besluiten soms niet alleen hoeft te maken, maar kan sparren met jouw geliefde?

Tijdens het coaching traject gaan we hier dieper op in. Ik houd je een spiegel voor. Welk gedrag vertoonde je in een eventuele relatie die is misgelopen? Waar kwam dat door? Miste je gelijkwaardigheid? Lagen de verhoudingen scheef? Door te weten wat jouw gedrag en mindset was en te ontdekken hoe je wil dat het wordt, wordt daten veel leuker een toekomstige liefdesrelatie veel meer ontspannen.

Relatiebemiddeling

Naast single coach en datingcoach in Utrecht ben ik ook een relatiebemiddelaar. Bij het exclusieve datingbureau de Matchmaker kan je in Utrecht en Amsterdam en omgeving terecht voor persoonlijke relatiebemiddeling. Wil je voor een gelijkwaardige en duurzame relatie gaan en denk je dat coaching niet genoeg voor je is? Dan help ik je graag door middel van het persoonlijke relatiebemiddeling traject.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking