40 plus dating

Je bent 40 plus en single: wat nu? Niets aan de hand natuurlijk als het leven als vrijgezel jou uitstekend bevalt. Deel je je leven echter liever met een partner? Een gelijkgestemde met wie je kunt lachen, diepgaande gesprekken kunt voeren en dromen waar kunt maken? Dan vraag je je wellicht af hoe je als 40 plusser die nieuwe liefde vindt. De MatchMaker is er om jou daarbij te helpen!

40 plus relatie

40 plus relatie

Een 40 plus relatie ziet er over het algemeen immers een stuk serieuzer uit dan de prille relaties uit je twintiger jaren. Destijds was je nog jong en onbezonnen, voelde je je biologische klok nog niet tikken en lagen je prioriteiten wellicht elders dan bij het vinden van iemand die je leven echt kan verrijken.

Intussen heb je carrière gemaakt, een eigen plekje gevonden en heel wat levenservaring opgedaan. Het enige wat ontbreekt is iemand voor wie je ’s avonds na een lange werkdag een wijntje in kan schenken. Iemand met wie je in het weekend door de bossen kunt wandelen of juist een nieuwe stad kunt bezoeken. Maar ook: iemand die slechts één woord nodig heeft om te weten wat jij bedoelt. Iemand die je knuffelt of stevig vastpakt, precies wanneer je het nodig hebt. Kortom: iemand die jou nu wellicht al prachtige leven nog betekenisvoller maakt.

Daten voor 40 plussers

Waar vind je diegene? In de kroeg, op een netwerkborrel of op een feestje van vrienden – dat kan natuurlijk. Ongetwijfeld vind je daar genoeg mensen met wie je een leuke klik hebt en heel wat mooie tijden kunt beleven. Maar een serieuze levenspartner? Die vind je niet zomaar op elke hoek van de straat.

Gun je jezelf echte liefde, een betekenisvolle relatie en de investering om een levenspartner te vinden, dan ziet daten er voor jou als 40 plusser heel anders uit. Bij De MatchMaker ben je namelijk aan het juiste adres voor succesvolle 40 plus dating! Niet eindeloos swipen tot je een leuk gezicht tegenkomt, geen urenlange chats die nergens op uitlopen en niet op date met Jan en alleman in de hoop dat het vast een keer raak is. Bij De MatchMaker geef je al dat gedoe uit handen en maak je alleen kennis met veelbelovende kandidaten die écht bij je passen.

Eerst oriënterend en vrijblijvend gesprek?

Wat is relatiebemiddeling?

Zo werkt relatiebemiddeling immers. Je gaat niet zelf op zoek naar je nieuwe liefde, maar geeft die taak uit handen. Dat scheelt jou een heleboel tijd, energie en frustratie! Op een datingsite voor 40 plussers zou je bijvoorbeeld een vragenlijst over jezelf invullen, een vrolijke profielfoto uitkiezen en vervolgens gaan scrollen tussen de potentiële kandidaten. Oppervlakkig, subjectief en onnodig veel werk.

Bij een relatiebemiddelingsbureau vul je ook een intakelijst in, maar blijft het daar niet bij. Als matchmaker ga ik op basis van die intakelijst met jou in gesprek en ga ik na wie jij écht bent. Vervolgens zit het werk er voor jou op. Je hoeft niet zelf te gaan zoeken naar geschikte kandidaten, dat doe ik voor je. Je hoeft zelf geen singles te benaderen en met hen in gesprek te gaan, ook dat doe ik voor je. Ik stel je alleen voor aan vrijgezellen die echt matchen bij het profiel dat ik van jou heb opgesteld. Zo neem ik jou enorm veel werk uit handen en is de kans dat je een geschikte partner vindt vele malen groter. Dat is in een notendop wat relatiebemiddeling voor jou betekent!

Exclusieve partner search

Exclusieve partner search

Deze manier van exclusieve partner search is uitermate geschikt voor 40 plus dating. Zeker wanneer je druk bent met je carrière, sporten, hobby’s, sociale contacten en misschien zelfs kinderen uit een eerdere relatie, is de hulp van een expert ontzettend welkom. Die expert ben ik, Wendy van Voskuilen. Dankzij mijn professionele kennis en jarenlange ervaring als onder andere recruitment adviseur, HR-specialist en Talent Manager weet ik precies de juiste vragen te stellen om jou én je potentiële match te doorgronden.

Dat doe ik als volgt. Allereerst stuur ik je na je aanmelding voor een exclusief partner search traject de intakelijst op, die jij op je gemak voor mij invult. Je antwoorden op deze vragenlijst zijn het uitgangspunt voor het gesprek dat hierop volgt, maar natuurlijk gaan we veel verder dan dat. Ons kennismakingsgesprek kan plaatsvinden op een externe locatie, maar liever zelfs bij jou thuis. In je eigen omgeving voel je je het meest op je gemak en leer ik jou het beste kennen.

Tijdens dit gesprek duiken we al snel de diepte in. Ik wil echt tot jouw kern komen, je beter leren kennen dan jij jezelf op sommige vlakken kent. Daarom luister ik niet alleen naar je verhaal, maar houd ik je ook een spiegel voor. Door ervaringen uit het verleden, eerdere relaties die strandden en je huidige zoektocht naar een nieuwe liefde kan het namelijk best zo zijn dat jij denkt te weten welke eigenschappen je zoekt in een partner, terwijl je eigenlijk behoefte hebt aan iemand die je heel iets anders biedt. Dat is heel menselijk!

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

Bel mijOriënterend gesprek

40 plus dating

Een zeer groot voordeel van 40 plus dating via een relatiebemiddelingsbureau als De MatchMaker is dan ook dat je ontdekt wie je écht bent en waar je nu écht naar op zoek bent. En dat we pas als we dat helder hebben op zoek gaan naar iemand die daar perfect bij aansluit. Iemand die jou begrijpt en die jouw leven echt kan verrijken.

Daten voor hogeropgeleiden werkt bijvoorbeeld niet simpelweg door het aan elkaar koppelen van twee kandidaten met hetzelfde opleidingsniveau. Je diploma’s vertellen niets over jouw gedrevenheid, de manier waarop je in het leven staat en de ambities die je hebt voor de toekomst. Je opleidingsniveau zegt weinig over de diepgang van de gesprekken die je voert, de interesses die je hebt en je intelligentie op andere vlakken. Als professionele relatiebemiddelaar noteer ik dan ook niet zomaar de titels die jij hebt behaald, maar ga ik met je in gesprek om zelf te horen en ervaren op welke manier jij jezelf ontwikkeld hebt.

Op basis van dit diepgaande maar natuurlijk tevens gezellige gesprek stel ik een geanonimiseerd profiel van je op. Hierin presenteer ik jou, precies zoals je bent, aan potentiële matches. Zonder foto, zonder naamsvermelding en zonder te benoemen waar je woont of vandaan komt. Dat is immers niet van belang. Wat wel van belang is, is hoe jij in elkaar zit. Waar jij gelukkig van wordt, wat een potentiële nieuwe levenspartner van jou kan verwachten en wat jij in hem of haar zoekt. Dat vat ik kort en bondig samen, zodat kandidaten al in een paar zinnen een beeld krijgen bij de prachtige persoon die jij bent.

Natuurlijk gaan we samen na of het profiel dat ik van je heb opgesteld klopt bij het beeld dat jij van jezelf hebt. Ben je tevreden, dan sla ik je profiel op en ga ik voor je aan de slag. Ik ga na of er in mijn eigen netwerk potentiële kandidaten zitten die ik aan je zou willen voorstellen, plaats je profiel op mijn website en verspreid het via diverse online en offline media. Uiteraard hebben we vooraf besproken welke kanalen we daarvoor gebruiken.

Persoonlijke relatiebemiddeling

Persoonlijke relatiebemiddeling

Een grondige voorbereiding dus, waar we al gauw de vruchten van zullen plukken. Jij kunt immers met een gerust hart doorgaan met je drukke leven als 40 plusser, terwijl ik op zoek ga naar geschikte kandidaten om met jou te matchen. Natuurlijk houd ik je op de hoogte van het proces, maar verder hoef jij je nergens druk om te maken. Alle potentiële matches die ik vind of die zich bij mij melden, worden door mij gescreend. Spot ik een geschikte kandidaat, dan ga ik met hem of haar in gesprek.

Dat pak ik net zo grondig aan als het gesprek dat ik met jou had, voordat ik een profiel van jou opstelde. Ook deze singles stel ik kritische vragen, houd ik een spiegel voor en bied ik een luisterend oor. Ik vang alles op wat de kandidaten mij vertellen, zowel verbaal als non-verbaal. En net zoals ik voor jou deed, stel ik ook voor hen een geanonimiseerd profiel op. Het is dit profiel dat ik aan jou presenteer wanneer ik ervan overtuigd ben dat ik een veelbelovende kandidaat voor je heb gevonden. Pas dan, en niet eerder. Dat is immers de kracht van persoonlijke relatiebemiddeling: ik bemiddel zodanig tussen jou en je toekomstige partner dat jij hem of haar pas ontmoet wanneer ik er vrijwel zeker van ben dat jullie een match zijn. Dat betekent voor jou: geen eindeloze gesprekken om erachter te komen wie iemand is, geen teleurstellende dates en geen eeuwigdurende zoektocht!

40 plus dating via relatiebureau De MatchMaker

Natuurlijk kan het wel voorkomen dat ik je voorstel aan een kandidaat die helaas toch niet jouw nieuwe liefde blijkt te zijn. Geen nood: daar leren we allebei van! Je zult op z’n minst een gezellige date hebben met deze single, want jullie hebben ongetwijfelde een leuke klik. Dat de vonk niet overspringt vertelt ons echter weer iets waar we bij het maken van de volgende match profijt van hebben. En zo kan het zomaar zijn dat de tweede kandidaat die ik aan je presenteer wél je nieuwe levenspartner is!

Maar hoe pak je dat nu aan: 40 plus dating met misschien wel je toekomstige partner? Je bent immers op zoek naar een serieuze relatie en komt opeens oog in oog te staan met iemand die speciaal voor jou geselecteerd is. De kans is aanzienlijk dat jullie het zien zitten om samen verder te gaan en alleen al die gedachte kan met gemak voor een stel knikkende knieën zorgen.

Dating coach

Dating coach

Ik laat je echter niet in de steek, ook niet nadat ik je heb gekoppeld aan een potentiële match. Als dating coach voorzie ik je van tips en handvatten die aansluiten bij jouw behoeften. Zo bespreken we samen hoe je je zenuwen in bedwang kunt houden, hoe je het ijs breekt en wat je het beste wel of niet kunt zeggen tijdens je eerste date met een potentiële match.

Zelf heb ik tijdens mijn carrière duizenden sollicitatiegesprekken gevoerd en tientallen hoogopgeleiden begeleid in het ontwikkelen van leiderschaps- en managementvaardigheden. Dankzij mijn kennis van de toegepaste psychologie en deze jarenlange ervaring ben ik bekend met talloze gesprekstechnieken die zowel jou als mij helpen in jouw datingproces. Zo kan ik je niet alleen gerichte adviezen geven over hoe je met jouw date in gesprek kunt gaan, maar kan ik je indien nodig ook helpen te achterhalen waarom je bijvoorbeeld moeite hebt met jezelf openstellen voor nieuwe contacten of het aangaan van een serieuze relatie.

Daarnaast geef ik je ook graag praktische tips! Activiteiten om te doen op een eerste date bijvoorbeeld, leuke adresjes om te bezoeken of restaurants waar het heerlijk vertoeven is. Zowel in en om de Randstad alsook in Utrecht ben ik bekend genoeg om jou diverse aanwijzingen te geven. Wat je daarmee doet, is natuurlijk geheel aan jou. Belangrijk is vooral dat jij en je date iets ondernemen waar jullie je allebei prettig bij voelen.

40 plus relatiebureau

Uiteraard hoor ik na afloop van jullie eerste date graag hoe jij deze match ervaren hebt. Hoe was jullie klik? Voelde je je al snel op je gemak of verliep het gesprek stroef? Ben je tevreden over hoe je zelf in deze date stond of had je bepaalde dingen anders willen aanpakken? Jij bepaalt zelf welke details je met mij deelt. Ik ben echter graag jouw klankbord en luister niet alleen naar je verhaal, maar stel je ook de juiste vragen om je te laten reflecteren op je eigen gevoelens en gedachten.

Als we samen weten te achterhalen waarom je niet jezelf durfde te zijn, hoe het komt dat je achteraf spijt hebt van dingen die je hebt gezegd of wat je moeilijk vond aan het contact met je date, zul je daar bij je volgende date van profiteren. Je leert zo namelijk enorm veel over jezelf en je liefdesleven. Zelfs als je niet direct de juiste match vindt, zet je wel stappen in je persoonlijke ontwikkeling en dat zorgt er uiteindelijk voor dat die nieuwe liefde steeds dichterbij komt.

Vanzelfsprekend laat de liefde zich niet afdwingen, dus hoe lang je op een serieuze relatie moet wachten, kan ook ik je niet vertellen. Je kunt er echter wel op rekenen dat ik je in de meeste gevallen al binnen enkele weken voorstel aan een geschikte kandidaat. Geen match? Dan zoek ik onverminderd enthousiast verder en stel ik je binnen afzienbare tijd voor aan een volgende potentiële match!

40 plus relatiebureau

Kosten relatiebemiddeling

Een logische vraag die in je opkomt wanneer je nadenkt over 40 plus dating is wat de kosten zijn voor relatiebemiddeling. Vanzelfsprekend zijn de kosten voor een exclusief datingbureau hoger dan die voor een datingsite voor 40 plussers. Als matchmaker ga ik immers exclusief voor jou op zoek naar iemand die jouw leven echt verrijkt. Dat doe ik niet op basis van een computergestuurd algoritme, maar mijn jarenlange kennis en ervaring. Persoonlijk, met veel aandacht en vol passie!

Als professionele relatiebemiddelaar vind ik het belangrijk dat ook jij en ik een klik hebben. We zullen immers nauw samen moeten werken om jouw ideale levenspartner te vinden. Daarom is onze eerste kennismaking geheel vrijblijvend en volledig gratis. Zie je het na deze eerste kennismaking zitten om jouw partner search aan mij uit handen te geven, dan ga ik 6 maanden lang voor jou op zoek naar geschikte matches en begeleid ik je tijdens je volledige datingproces. Dat doe ik middels een exclusief partner search traject. Bekijk de kosten en mijn werkwijze onder het kopje matchmaking.

Of het lukt om binnen de duur van het door jouw gekozen partner search traject een nieuwe liefde te vinden? Dat weet natuurlijk niemand. Je weet echter wel zeker dat je tijdens deze periode minimaal één en indien nodig meerdere matches voorgesteld krijgt en dat je bij elke date kunt rekenen op mijn professionele begeleiding. Daarmee heb je met deze investering hoe dan ook een heleboel kostbare tijd en energie bespaard!

Starten met 40 plus dating

Ben jij klaar voor een serieuze relatie met een partner die jouw leven echt verrijkt? Neem dan contact met mij op via wendy@dematchmaker.nl of + 31 6 29 51 00 36 om dat vrijblijvende eerste kennismakingsgesprek te plannen. Je direct inschrijven als kandidaat of via het contactformulier een oriëntatiegesprek aanvragen kan natuurlijk ook. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de zoektocht naar jouw ideale partner te starten!

Dat geldt natuurlijk ook voor jou wanneer je 20, 50 of 70 bent: het is immers nooit te vroeg of te laat voor het vinden van de liefde! En ongeacht je leeftijd is een belangrijk aspect om mee te nemen in jouw partner search traject je kinderwens of het gezin dat je in een eerdere relatie al hebt gesticht. Het hebben, wensen of juist niet willen van kinderen drukt immers een belangrijke stempel op je toekomstige relatie.

Heb je al kinderen, dan zullen zij allereerst moeten wennen aan het idee dat hun ouders niet meer bij elkaar zijn of dat ze één van hun ouders moeten missen. Komt er ook nog eens een nieuwe partner in het spel, dan kan dat voor spanningen zorgen. Het is dan ook van groot belang om daar in de zoektocht naar een nieuwe partner rekening mee te houden en om een partner te vinden die een wederzijdse klik voelt met jouw kinderen uit een eerdere relatie.

Heb je nog geen kinderen, dan is het bespreken van een eventuele kinderwens natuurlijk essentieel. Zeker in een 40+ relatie liggen alle opties immers nog open, dus is het wel zo prettig als jij en je potentiële match ook wat betreft dit thema op één lijn zitten.

Je ziet: als matchmaker houd ik overal rekening mee. Niet in de zin van een wensenlijstje dat we afvinken, maar een volledig beeld dat ik zowel van jou als van je potentiële matches vorm om jullie aan elkaar te kunnen koppelen. Jou volledig ontzorgen en je in alle fasen van jouw zoektocht naar een ideale levenspartner bijstaan, dat is mijn taak en die volbreng ik met veel enthousiasme. Ervaar het zelf en neem contact op met De MatchMaker!

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking