Relatie 40 plus

Natuurlijk is het nooit te laat voor een nieuwe liefde! Een serieuze relatie met een gelijkgestemde met wie je lief en leed kunt delen, kan je leven enorm verrijken. Maar hoe begin je aan zo’n relatie als je 40 plus bent? Hoe vind je die nieuwe levenspartner, met wie je eindeloze gesprekken kunt voeren of juist zonder ook maar één woord te hoeven zeggen de mooiste avonturen kunt beleven?

40+ relatie

40+ relatie

Een 40+ relatie kan er immers compleet anders uitzien dan een relatie op jongere leeftijd. Voor jullie beiden is het waarschijnlijk niet jullie eerste relatie en jullie nemen allebei bagage uit één of meerdere eerdere relaties mee. Bagage in de vorm van ervaringen, emoties en herinneringen. Misschien heb je al (jonge) kinderen, die hebben moeten wennen aan het idee dat hun ouders niet meer bij elkaar zijn en wellicht moeite kunnen hebben met het accepteren van een nieuwe partner. Of je hebt nog een kinderwens. Of juist helemaal niet. Allemaal zaken die een 40+ relatie over het algemeen een wat complexer kunnen maken dan vroegere relaties.

Dat betekent echter niet dat 40 plus dating ingewikkeld is, of dat de kans op een nieuwe relatie met jouw perfecte match als je 40 plus bent klein is. De komende pakweg 40 jaar delen met iemand die net zo in het leven staat en geniet van vergelijkbare dingen als jij ligt gewoon binnen handbereik.

Eerst oriënterend en vrijblijvend gesprek?

Datingsite 40 plus

De vraag is echter: hoe vind je die perfecte match? Je bent inmiddels vaak wat meer ervaren in het onderhouden van een relatie en hebt allang geen onrealistisch rooskleurig beeld meer van serieus daten en je hebt ook al een druk leven opgebouwd. Je bent bijvoorbeeld druk bezig met je werk of met sociale activiteiten en hebt bepaalde verantwoordelijkheden. Hoe kom je in deze fase van je leven iemand tegen die op dezelfde manier als jij in het leven staat?

Via datingsites voor 40 plussers ontmoet je talloze singles van jouw leeftijd, maar het is mogelijk dat weinigen van hen net als jij op zoek zijn naar een serieuze relatie. Bovendien swipe, klik of scroll je heel wat af voordat je een geschikte kandidaat hebt gevonden en is de kans vervolgens alsnog groot dat diegene in werkelijkheid compleet anders is dan hij of zij zich online voordeed. In ieder geval is het vinden van een nieuwe levenspartner om een serieuze relatie mee aan te gaan lang niet altijd het doel van datingapp- en datingssite-gebruikers. Terwijl jij er niet komt voor lang-leve-de-lol maar juist als 40-plusser een nieuwe waardevolle relatie wilt aangaan!

Exclusieve partner search

Exclusieve partner search

Het antwoord op de vraag hoe je dan wél een geschikte levenspartner vindt als 40-plusser is exclusieve partner search. Een speciale zoektocht naar de voor jou perfecte match, uitgevoerd door een professionele matchmaker. Iemand die jouw verhaal aanhoort, die naar je luistert en je doorgrondt. Die precies weet wat er nodig is om voor jou een gelijkwaardige nieuwe liefde te vinden! Exclusieve partner search is dé manier om 40 plus dating vorm te geven. Persoonlijk, efficiënt en doeltreffend. Zonder zelf kostbare tijd te verspillen aan 40 plus dating sites, oppervlakkige chatgesprekken en dates die nergens op uitlopen vind je de levenspartner die wél echt bij jou past. Die gelijkgestemde bij wie je je thuis voelt en die net als jij toe is aan een serieuze relatie.

Dat jouw nieuwe liefde op deze manier in elkaar zit, ontdek je niet door zijn of haar foto de juiste richting op te swipen. Evenmin kom je erachter tijdens die belangrijke netwerkmeeting van je werk. Wie weet ben je hem of haar wel eens tegen het lijf gelopen, maar had je geen enkel idee! Of woont hij of zij juist aan de andere kant van het land en is de kans dat jullie elkaar spontaan tegenkomen nagenoeg nihil. Persoonlijke relatiebemiddeling zorgt er echter voor dat jullie elkaar vinden!

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

Bel mijOriënterend gesprek

Persoonlijke relatiebemiddeling

Door middel van persoonlijke relatiebemiddeling bij een exclusief datingbureau ontdek je wie je echt zoekt en geef je de taak om die perfecte match op te sporen uit handen aan een professional. Als De MatchMaker is het mijn taak om erachter te komen wie jij precies bent en wat jou nu écht gelukkig maakt. Zeker als je in het verleden te maken hebt gehad met negatieve ervaringen, is het soms moeilijk om eerlijk en realistisch te zijn over jouw ideale nieuwe liefde. Je hebt immers gaandeweg al een bepaald beeld gecreëerd bij een serieuze relatie, maar diep van binnen weet je dat het ook anders kan. Ik help je daarbij!

Zodra jij je aanmeldt voor een exclusief partner search traject, gaan we samen de zoektocht aan. Allereerst vul jij een uitgebreide vragenlijst in, die de basis vormt voor het diepgaande intakegesprek dat we voeren. In dit gesprek kan van alles aan bod komen, maar centraal staat uiteraard het vormen van een uitvoerig en oprecht beeld van jou als persoon. Vanzelfsprekend komen zaken als je carrière, je interesses, je eventuele kinderen/kinderwens/juist geen kinderwens en je ideale partner-wensen daarbij ter sprake. Veel belangrijker vind ik het echter om te ontdekken hoe jij in elkaar steekt. Welke persoonlijkheidskenmerken karakteriseren jou? Wat maakt dat jij wellicht al zoveel bereikt hebt in je leven? Wat zijn je ambities, zowel privé als zakelijk? Wat zoek je in een relatie 40 plus? Wil je samen bijvoorbeeld volop nieuwe avonturen beleven of zoek je juist iemand die jou een veilige thuishaven biedt? Of iets daar tussenin?

Persoonlijke relatiebemiddeling

Relatie 40 plus

Wellicht weet je het zelf niet eens precies – dat is helemaal niet vreemd. Zeker wanneer je al een relatieverleden hebt kan het moeilijk zijn om objectief naar een nieuwe liefde te kijken. Je gaat immers onbewust altijd vergelijken. Bovendien heb je wellicht jarenlang een serieuze relatie gehad en heb je door ingesleten gewoontes en patronen eigenlijk juist een minder goed beeld van wat je nu écht wilt. Daar komen we samen echter wel achter!

Dankzij mijn achtergrond in toegepaste psychologie en HR-loopbaan in het bedrijfsleven heb ik veel kennis over en ruimschoots ervaring met diverse gesprekstechnieken, observaties en manieren van coaching. Al deze kennis en ervaring zet ik in om jou én je potentiële matches te doorgronden. Niet door je aan een vragenvuur te onderwerpen, maar door vooral te luisteren en de juiste vragen te stellen. Een gezellig gesprek, mét diepgang!

Nadat ik op basis van dit gesprek met jou een geanonimiseerd profiel van je heb opgesteld en deze heb gedeeld via mijn eigen netwerk en speciaal voor (en in overleg met) jou geselecteerde online en offline media, doe ik hetzelfde met de kandidaten die reageren op jouw profiel. Zo leer ik niet alleen jou, maar ook jouw potentiële nieuwe liefde op een dieper niveau kennen.

Pas daarna, als ik ervan overtuigd ben dat ik een geschikte kandidaat voor jou gevonden heb, leg ik zijn of haar eveneens geanonimiseerde profiel aan jou voor. Jij verspilt dus geen enkele kostbare tijd aan het zoeken naar leuke matches, het chatten met singles die niet zijn wie ze zeggen te zijn en het bezoeken van dates die de ene na de andere teleurstelling opleveren. Je bent pas aan zet als ik op een grondige manier iemand voor je heb gevonden waarmee je als het goed is op z’n minst een enorme klik zult hebben. En dankzij mijn kennis, ervaring én uitgebreide netwerk heb ik diegene vaak al binnen enkele weken voor je gevonden!

40 plus dating

Natuurlijk bepaal je zelf of je met de match die ik aan je voorstel wilt daten. Zo ja, dan breng ik jullie met elkaar in contact en begeleid ik je natuurlijk ook op het gebied van 40 plus dating! Voor zover jij dat wilt, uiteraard. Het kan immers best spannend zijn, zo’n eerste date na een lange relatie óf juist na een lange tijd single te zijn geweest. Ik ben er dan ook voor je, om al je vragen te beantwoorden en je van goede begeleiding en tips te voorzien. Na afloop van je date bel ik je bovendien op om je ervaringen te bespreken. Niet alleen omdat ik graag wil weten of jij je potentiële perfecte match denkt te hebben gevonden, maar vooral ook om je klankbord te zijn en je zo elke date weer verder te laten groeien – op persoonlijk vlak én op liefdesgebied.

Wie weet blijkt deze eerste date al de liefde van je leven te zijn, wie weet ook niet. Soms duurt het even om jouw nieuwe levenspartner te vinden, omdat we bijvoorbeeld na één of meerdere dates ontdekken dat bepaalde relatiewensen toch net even iets anders in elkaar zitten dan we dachten of omdat jouw perfecte match zich simpelweg nog niet gemeld heeft. Je kunt er echter hoe dan ook op rekenen dat ik me onverminderd enthousiast blijf inzetten om jou binnen afzienbare tijd te laten kennismaken met jouw nieuwe levenspartner! Ook het beste relatiebemiddelingsbureau kan de liefde immers niet afdwingen, maar wél vinden. Wil je direct jouw exclusieve partner search traject starten of heb je ergens vragen over? Bel gerust naar + 31 6 29 51 00 36 of stuur een mailtje via wendy@dematchmaker.nl!

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking