Kosten

Jouw zoektocht naar
de perfecte match
versnellen en vergroten

Een eerste kennismaking waarbij je gevoel krijgt of mijn werkwijze en mijn persoon daadwerkelijk bij jou passen is vrijblijvend en kosteloos. Daarna besluit je of je een partner search opdracht bij de MatchMaker wilt uitzetten.

Partner search

Persoonlijk traject van 6 maanden

€ 4.800*

*Inclusief BTW en advertentiekosten

Hiervoor zet ik mij een half jaar in voor het vinden van potentieel geschikte partners. Door mijn inzet kan ik jouw zoektocht naar de perfecte match versnellen en vergroten, maar de liefde laat zich niet altijd in een paar weken of maanden sturen. Uiteraard wil ik jou alleen kwalitatief goede matches voorstellen, vandaar dat ik mijn dienstverlening voor een half jaar aanbied.

Bij ‘Werkwijze’ kun je uitgebreid lezen over hoe het partner search traject er uit ziet. Hier een opsomming van de punten waarop ik jou ontzorg (ergo: jou kostbare tijd bespaar) en wat ik daarbij voor jou doe:

  • Een uitgebreide, zorgvuldige en diepgaande intake, waarbij je vooraf een uitgebreide vragenlijst invult
  • Opstellen van een op maat gemaakt, anoniem profiel welke beschrijft waarom jij een mooi mens bent
  • Plaatsen van jouw profiel in een uitgekiende mix van printed en/of online media
  • Afnemen diepte-interviews met kandidaten die gereageerd hebben op jouw profiel advertentie
  • Interesse polsen bij kandidaten in reeds bestaande netwerk, waarbij ik opnieuw een interview afneem als ik een kandidaat een tijd niet meer gesproken heb
  • Delen van profielen van interessante kandidaten met een goede kans op een match
  • Bellen en/of mailen met tussentijdse updates. Zoals gezegd laat liefde zich niet altijd in een paar weken of maanden sturen, maar ik blijf frequent en vol belangstelling met jou in contact!
  • Begeleiden en coachen voor en na de date(s) die je afspreekt. Afhankelijk van jouw behoeftes kan dit coördinerend of reflecterend zijn, compact of uitgebreid.

Interesse in een partner search traject?

Neem vrijblijvend contact op