Verfijnde, hartelijke en aantrekkelijke vrouw (eind 50)

Deze mooie, slanke vrouw met klassieke look is verfijnd en stijlvol. Ze is ondernemend, opgewekt, slim en evenwichtig. Ze is een rationele dame en tegelijkertijd een geliefd persoon door haar warmte en humor.

Deze vrouw heeft haar hele leven gewerkt als juriste en docente binnen een dynamische en internationale context. Naast haar werk heeft ze een aantal mooie nevenfuncties. Zij floreert door haar expertise, goede scheiding van hoofd- en bijzaken, relativeringsvermogen, oog voor de mens en doortastend handelen.

Deze vrouw is opgegroeid in een vrij en harmonieus gezin in een academisch en artistiek milieu. Ze is gescheiden en ze heeft een sterke en liefdevolle band met haar volwassen kinderen. Ze heeft hen zelfstandigheid (maak jouw eigen keuzes), hartelijkheid (iedereen is welkom) en zorgzaamheid (voor jezelf en de ander) meegegeven. Ze heeft een grote sociale kring, met vriendschappen uit al haar levensfases. Ze is trouw en heel gastvrij en het is dan ook regelmatig een zoete inval bij haar thuis. Naast afspreken met familie en vrienden, vindt ze het heerlijk om zichzelf op te laden door buiten te sporten , een goed boek of een mooie film.

Deze vrouw heeft een heel fijn leven en ziet een relatie echt als verrijking, niet als invulling, waarbij je samen veel plezier en liefde ervaart. Ze zoekt een charmante, intelligente en integere man. Een ondernemende en originele man die haar aan het lachen maakt. Iemand die waarde hecht aan zijn sociale leven, zijn eigen ding heeft en daarnaast veel liefde heeft te geven en graag samen op pad gaat. Borrelen, dineren, iets cultureels doen, een leuke citytrip of een zonnige vakantie in bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk. Het gaat haar om de persoon en ze kan zowel wat rustige als meer openhartige mannen en zowel zakelijke als artistieke types aantrekkelijk vinden. Herken jij jezelf?

Leuke en interessante vrouw? Reageer direct via het formulier en ik neem binnen drie werkdagen contact met je op!