Optimistische, sensitieve en gesoigneerde vrouw (61) zoekt type man oprecht en rechtop

Deze vrouw is vriendelijk, blijhartig, empathisch en integer. Voelt mensen aan, heel sensitief. Zowel zorgvuldig als spontaan en grappig in woordkeuze. Bijzonder sociaal, zorgzaam en gastvrij. Doordenkt veel en staat voor eigen keuzes. Kan zowel serieus als vrolijk plagend zijn en heeft goede zelfspot.

Fysiek en mentaal sterk: ‘men moet mij doodknuppelen als ik 100 ben’. Mooie combinatie van Hollandse nuchterheid en spirituele interesse. Met haar lange benen, moderne blonde bob, sprekende blik en verzorgde look wordt ze gezien. Ze kleedt zich vrouwelijk en eigentijds.

Heeft haar schaapjes al geruime tijd op het droge. Uit interesse is ze actief met beleggen. Altijd sterk gedreven op haar intuïtie en zakelijke pienterheid. Trots dat ze te allen tijde de menselijke maat voorop laat staan. Vanuit haar achtergrond in de reissector spreekt ze haar talen (Engels, Frans, Italiaans en Duits). Leeft met de adagia ‘het leven is te kort om somber te zijn’ en ‘alles sal reg kom’.

Ze komt uit een warm en veilig nest waar ondernemen haar met de paplepel is ingegeven. De verbinder in de familie en close met haar inmiddels volwassen pleegkinderen. Is van de warme, langdurige vriendschappen. Houdt van zwemmen, lezen, mediteren, gezelligheid en kokkerellen. Gaat graag naar antiekmarkten en kunstbeurzen. Filmhuis of museum op zijn tijd.

Leest graag en divers: kranten, historische romans, binnenhuisarchitectuur, persoonlijke ontwikkeling en poëtisch werk van Khalil Gibran. Veel gereisd, nu vooral Italië en Frankrijk. Geniet van de zee, natuur en rust bij haar huis vlakbij het strand en geniet van de cultuur, sociale contacten en diversiteit bij haar huis in Amsterdam.

Het lijkt haar heerlijk om weer samen te genieten van de grote en kleine dingen in het leven. Ze valt op edelmoedige mannen met een fijne energie en uitstraling. Een positief en empathisch type die houdt van het leven en van mensen. Iemand die goed verzorgd is: zowel qua innerlijk als uiterlijk. Iemand die houdt van intimiteit en liefkozen. Levenswijs, integer en met oog voor een ander. Iemand met goed gevoel van eigenwaarde; om wie hij is, niet om wat hij heeft. Oprecht en rechtop.

Leuke en interessante vrouw? Reageer direct via het formulier.