fbpx

Er is een winnaar uitgeroepen. Deze actie is gesloten, je kunt niet langer kans maken op een gratis partner search traject. Wel kun je je kosteloos open inschrijven als kandidaat bij De MatchMaker. 

Op zoek naar een serieuze relatie? Schrijf je kosteloos in als kandidaat en maak kans op een partner search traject ter waarde van maar liefst € 6.000,-! Voor de opening van De MatchMaker geef ik éénmaal deze unieke prijs weg onder de eerste 300 inschrijvingen, dus weer er snel bij.

Wat is De MatchMaker?

De MatchMaker is een exclusief partner search bureau voor ambitieuze en ondernemende singles op zoek naar een serieuze relatie. Veertien jaar ervaring in recruitment en HR in het corporate bedrijfsleven gecombineerd met een achtergrond in toegepaste psychologie en bedrijfskunde, maken dat ik een professionele en prettige headhunter in de liefde ben. Op persoonlijke en discrete wijze ga ik op zoek naar een nieuwe liefde voor jou! Lees hier meer over eigenaar en matchmaker Wendy van Voskuilen.

Wat houdt een partner search traject in?

Als je winnaar bent van deze actie ga ik een jaar lang kosteloos op zoek naar een nieuwe liefde voor jou! Met behulp van een vragenlijst en een zorgvuldige intake maak ik een positief en treffend profiel van jou. Met dit anonieme profiel kan ik je etaleren in printed en/of online media, zodat je de juiste potentiële partners aantrekt. Singles op zoek naar een serieuze relatie én interesse in jouw profiel.

Ook leg ik jouw profiel voor aan reeds bekende singles in mijn netwerk als ik inschat dat er een potentiële match aanwezig is. Vervolgens interview ik persoonlijk alle interessante kandidaten. Als ik de indruk heb dat een kandidaat een goede match kan zijn en er is sprake van wederzijdse interesse, deel ik jullie contactgegevens. Tijd om een leuke date af te spreken!

In aanloop naar jullie afspraakje coach ik waar gewenst. En na afloop van de date neem ik contact met je op om terug te blikken en te reflecteren. Zo kort of uitgebreid als jij zelf wilt. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Waarom jij, waarom nu?

  • Omdat je in je eentje zit tijdens de corona lockdown
  • Omdat je de volgende kerst en oud & nieuw graag met een nieuwe liefde doorbrengt
  • Omdat je nerveus, gefrustreerd of overweldigd wordt door Tinder, Happn of Lexa
  • Omdat je (voor je gevoel) in geen eeuwen een date hebt gehad
  • Omdat je kinderen vinden dat je recht hebt op nieuw geluk na de scheiding
  • Omdat je (nog) een kinderwens hebt en alleen wilt daten met iemand die ook toe is aan settelen
  • Omdat je partner is overleden en je graag weer iemand om je heen hebt om liefde te delen
  • Omdat je een bekend persoon bent en het niet makkelijk is om discreet te daten

Kortom; omdat je openstaat voor extra mogelijkheden om een nieuwe liefde te ontmoeten en je met behulp van een relatiebemiddelingsbureau jouw kansen wilt vergroten en versnellen!

Schrijf je nu in!

Herken je je zelf in één of meer bovenstaande punten? Schrijf je dan nu in als kandidaat via de button onderaan de pagina en maak kans om het partner search traject te winnen. Moet je bij het lezen denken aan een goede vriend(in), buurman of familielid, deel dan deze winactie met hem of haar via één van de social share buttons!

Schrijf je hier in
voor de winactie

Wees er snel bij!