Werkwijze

Een zorgvuldige intake

Prettig, integer en transparant

Jouw profiel in de etalage

In de juiste media zichtbaar voor een succesvolle search

Interviews met kandidaten

Ik spreek iedereen persoonlijk om de beste match te kunnen maken

Daten is weten

Coaching naar aanloop van de date en reflecteren na de date

Geen match en nu?

Met onverminderd enthousiasme zoek ik voor jou verder

Een zorgvuldige intake

Je ontvangt vooraf een uitgebreide vragenlijst. Zo kunnen we tijdens de intake waar nodig de diepte in kunnen om helder te krijgen wie je bent, wat jou drijft, wat je gelukkig maakt in het leven en wat je zoekt in een partner. De intake duurt gemiddeld 1,5 á 2 uur en is bij jou thuis, tenzij je voorkeur geeft aan een andere plek.

Een belangrijke eerste stap waarbij je geen kruisverhoor wilt, maar een echt gesprek. In de intake wil je je gehoord voelen, een goede indruk krijgen van mijn werkwijze en ervaren dat het contact tussen jou als opdrachtgever en mij als matchmaker prettig, integer en transparant is.

Jouw profiel in de etalage

Op basis van de intake beschrijf ik jou in een op maat gemaakt, geanonimiseerd profiel op een positieve en realistische manier. Ik stem de tekst voor jouw profiel met jou af en op welke printed en/of online media-kanalen dit geplaatst gaat worden. Daarnaast zal ik jouw profiel voorleggen aan reeds bekende singles in mijn netwerk als ik inschat dat er sterke wederzijdse interesse zal zijn. Laat de reacties maar binnenkomen!

Een belangrijk onderdeel van een succesvolle partner search is jouw profiel in de juiste media zichtbaarheid geven en dat is waar De MatchMaker onderscheidend en succesvol in is.

Interviews met kandidaten

Met elke interessante kandidaat houd ik een diepte-interview om te achterhalen of iemand echt een goede match zou kunnen zijn. Alleen als ik de indruk heb dat een date veelbelovend kan zijn, deel ik het (anonieme) profiel van de kandidaat met jou. De ene keer kan dit binnen drie weken zijn, de andere keer duurt dit twee maanden of langer. Het gaat tenslotte om kwaliteit. Als er sprake is van wederzijdse interesse, deel ik de contactgegevens van de kandidaat met jou.

In deze fase maakt De MatchMaker het verschil. Omdat ik zowel jou als de kandidaten allemaal persoonlijk heb gesproken, kan ik op basis van een gedegen analyse en intuïtie de best mogelijke matches maken.

Daten is weten

Je spreekt een date af waarbij je de tijd neemt om elkaar te leren kennen. Dit kan een etentje in een stijlvol restaurant zijn, of een boottocht met een borrelplankje en fijne wijn. In ieder geval een date waarbij de setting zodanig is dat je goed en aangenaam meer over elkaar te weten kunt komen. Na afloop van de date neem ik contact met je op om terug te blikken en te reflecteren, zo kort of uitgebreid als jij zelf wilt.

Corona proof daten?

Ook op 1,5 meter afstand en met geen of beperkte toegang tot horeca-etablissementen, zijn er zeker mogelijkheden om fijne date settings te creëren! Wil je liever eerst online contact alvorens face-to-face af te spreken? Ik geef praktische tips en denk graag met je mee!

Coaching op maat

Daten is leuk, maar soms ook een beetje spannend. Ook hier kan ik mijn meerwaarde tonen en waar gewenst jou coachen om je zelf echt te laten zien aan de ander en te helpen hoe je de ander meer zou kunnen doorgronden. Ik geloof er heilig in dat mensen sterker een connectie kunnen voelen als beide personen zowel hun kracht als kwetsbaarheid durven te laten zien. Uiteraard is coaching inbegrepen bij de prijs van het partner search traject.

Geen match en nu?

Ik zoek een half jaar voor jou naar potentiële partners. Hierbij stel ik je respectievelijk minimaal drie kandidaten voor, tenzij je aangeeft al in love te zijn. Mocht een date met deze kandidaten toch niet leiden tot een mooie relatie, dan zoek ik onverminderd enthousiast voor jou verder. Ook bespreken we waar ik in mijn search verder rekening mee kan houden naar aanleiding van jouw ervaringen. Als ik na een half jaar onverhoopt toch geen nieuwe liefde voor je heb kunnen vinden kan ik voor je blijven doorzoeken tegen een gereduceerd tarief. 

In de media

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking