Warme, intelligente en positieve vrouw (eind 40)

Deze vrouw is gepassioneerd, ondernemend, positief en creatief. Ze is een mensen-mens, harmonieus, oprecht, empathisch en liefdevol. Ze is heel actief en tegelijkertijd heeft ze een prettige rust en straalt ze balans uit. Ze is een buitenmens en fervent zeilster. Ze is vrouwelijk, verzorgd, naturel en heeft een prachtig slank figuur, zonder dat ze hiermee koketteert. Hoewel ze georganiseerd is, hoeft het allemaal niet zo strak. Ze houdt van ruimte voor spontaniteit en een gezellige, ongedwongen sfeer.

Deze dame is zelfstandig business consultant en vervult ook managementfuncties op interim-basis. In haar bagage heeft ze een doctoraat in economie, jarenlange ervaring bij enkele corporates en het opzetten van een stichting die zich inzet voor een beter milieu. Deze intelligente vrouw laat in alles haar bevlogenheid, innovatiekracht, daadkracht en enthousiasme zien. Ze is sterk in zowel strategie als operatie en samen met haar talent om mensen en organisaties met elkaar te verbinden, brengt haar dat heel ver.

Deze vrouw is opgegroeid in een intellectueel milieu met veel aandacht voor sport, muziek en cultuur. Voor ze moeder werd heeft ze tijdens een sabbatical de Atlantische Oceaan rondgezeild. Dit zegt veel over haar, daarvoor moet je wel uit een bepaald hout zijn gesneden. Ze is gescheiden en een leuke moeder van drie kinderen van middelbare schoolleeftijd. Naast veel vertrouwen, liefde en zorg geeft ze hen op een originele manier haar ondernemersspirit en doorzettingsvermogen mee.

Haar vriendinnen zijn belangrijk voor haar. Gezellige uitjes ondernemen, zoals naar het strand of een zeilboot huren. Lekker koken met een goed glas wijn. Of een fijn gesprek in een gezellig café. Ze vindt het heerlijk om te fietsen, te dansen en te reizen. Houdt zowel van de dynamiek en cultuur van het stadsleven, als van de weidsheid van de natuur. Haar huis is een thuis, net als zij zonder opsmuk, maar met een natuurlijke charme en persoonlijke elementen, een plek waar geleefd wordt.

Deze dame zoekt een man die samen wil genieten van de mooie dingen in het leven. Mannelijk, iemand die staat en met gezond zelfvertrouwen. Een beschermend type die zorgzaam is en geborgenheid biedt. Spontaan, vrolijk, ondernemend en met open blik. Down to earth, zelfbewust en niet gevoelig voor enige vorm van status. Iemand die graag samen buiten (sportief) is en af en toe een beetje idioot doet.

Leuke en interessante vrouw? Reageer direct via het formulier en ik neem binnen drie werkdagen contact met je op!