Positieve, warmhartige en intelligente vrouw (45)

Deze vrouw is gepassioneerd, ondernemend, positief en creatief. Ze is een mensen-mens, harmonieus, oprecht, empathisch en liefdevol. Ze is heel actief en tegelijkertijd heeft ze een prettige rust en straalt ze balans uit.

Ze is vrouwelijk, verzorgd, naturel en heeft een prachtig slank figuur, zonder dat ze hiermee koketteert. Hoewel ze georganiseerd is, hoeft het allemaal niet zo strak. Ze houdt van ruimte voor spontaniteit en een gezellige, ongedwongen sfeer.

Na jarenlange ervaring bij enkele corporates is ze nu zelfstandig business consultant en vervult ze ook managementfuncties op interim-basis. WO geschoold. Deze intelligente vrouw laat in alles haar bevlogenheid, innovatiekracht, daadkracht en enthousiasme zien. Ze is sterk in zowel strategie als operatie en samen met haar talent om mensen en organisaties met elkaar te verbinden, brengt haar dat heel ver.

Ze is opgegroeid in een intellectueel milieu met veel aandacht voor sport, muziek en cultuur. Ze is gescheiden en geeft haar kinderen naast liefde en zorg op een originele manier haar ondernemersspirit mee. Vriendschappen zijn belangrijk voor haar. Naar het strand, een dag zeilen, samen koken met een goed glas wijn of een fijn gesprek in een gezellig café.

Ze vindt het heerlijk om te fietsen, te dansen en te reizen. Houdt zowel van de dynamiek en cultuur van het stadsleven, als van de weidsheid van de natuur. Haar huis is een thuis, net als zij zonder opsmuk, maar met een natuurlijke charme en persoonlijke elementen, een plek waar geleefd wordt.

Ze zoekt een man die samen wil genieten van de mooie dingen in het leven. Mannelijk, iemand die staat en met gezond zelfvertrouwen. Een beschermend type die zorgzaam is en geborgenheid biedt. Spontaan, vrolijk, ondernemend en met open blik. Down to earth, zelfbewust en niet gevoelig voor enige vorm van status. Iemand die graag samen buiten (sportief) is en af en toe een beetje idioot doet.

Reageren op dit profiel is niet meer mogelijk.