Vrouwelijke, gedreven vrouw (46) met speelse humor zoekt liefdevolle en tikje stoere man

Deze knappe, sportieve en spontane vrouw heeft een mooie combinatie van warm en rationeel. Ze is oprecht en gul in haar belangstelling, humor, liefde, empathie en zorgzaamheid. En tegelijkertijd is ze slim, down to earth, bewaart ze rust en overzicht en communiceert ze duidelijk doch tactvol. Ze is levenslustig, vindingrijk en ondernemend.

Hoewel ze sterk en gespierd is (traint voor Hyrox), heeft ze vrouwelijke rondingen die mooi in verhouding zijn. Ze heeft halflang blond haar; gestyled of nonchalant, het zit altijd goed. Ze heeft van nature een energieke, positieve, ietwat sensuele uitstraling, zonder ordinair te zijn of daar haar best voor te doen. Ze kleedt zich zowel zakelijk als casual, doorgaans met een feminiene touch.

Ze is directeur van een non-profit organisatie en maakt er met haar omvangrijke team elke dag het mooiste van. Ze heeft een duidelijke visie en is besluitvaardig en daadkrachtig. Ze brengt mensen in beweging met haar mensgerichte benadering en humor. Ze schakelt moeiteloos van strategisch denkwerk naar een operationeel klusje. In haar omgang wisselt ze vloeiend tussen luchtigheid en diepgang.

Ze is opgegroeid in een leuke stad en met vakanties, vaak in groot gezelschap, op de (zeil)boot door heel Nederland. Ze is heel close met haar twee kinderen (middelbare schoolleeftijd). Ze maakt graag plezier met vriendinnen: borrelen, sauna, hapje eten en een feestje. Ze is overal voor in: van musea en theater tot bioscoop en de Formule 1. Ze heeft niet veel tijd nodig om zich op te laden en haar hoofd leegmaken doet ze het liefst actief in de sportschool (drie keer per week). Haar huis is net als zij: uitnodigend en warm.

In een relatie gaat ze voor aandacht en liefde voor elkaar, met respect voor ieder zijn eigen leven. Samen erop uit, intimiteit, sparren met elkaar, elkaar steunen, trots zijn op elkaar. De man die bij haar past is een beetje een ruwe-bolster-blanke-pit type: initiatiefrijk, grappig ad-rem, tikje stoer en mannelijk in uitstraling en tegelijkertijd betrouwbaar, zorgzaam, affectief en iemand die makkelijk praat over zijn emoties en gevoelens.

Iemand die zowel geniet van een gezellige buurt barbecue, als van een sfeervolle avond samen met goed eten en goede wijn in een fancy restaurant. Iemand die het leven serieus neemt en enige ambitie heeft, maar wel van het leven geniet en een beetje gek durft te doen.

Leuke en interessante vrouw? Reageer direct via het formulier.