Vrolijke, ondernemende, down-to-earth vrouw (eind 50)

Ze is makkelijk in de omgang, warm, open, loyaal, liefdevol en charmant. Maakt echte verbinding. Een ondernemend type die rust uitstraalt en ook geniet van lazy sunday’s en het ritme van de Mediterrane cultuur. Ze is vrijmoedig en houdt van spontane acties. Denkt in kansen en mogelijkheden en geniet van het leven. Reislustig. Op een prettige manier nieuwsgierig en uitgesproken. Ze is een verzorgde, blonde dame met een stoer-vrouwelijke kledingstijl. 

Ze heeft in diverse type organisaties gewerkt in verschillende HR rollen en is nu meerdere jaren werkzaam als zelfstandig (interim) adviseur en coach. Met haar rijke ervaring, betrokkenheid, enthousiasme, warm zakelijke empathie en loyaliteit heeft ze een breed netwerk van opdrachtgevers opgebouwd.  

Ze komt uit een ondernemersgezin en hard werken werd er met de paplepel ingegoten. Ze is jaren geleden gescheiden en is trotse moeder van een volwassen, uitwonende zoon. Heeft mooie vriendschappen uit elke fase van haar leven. Ze geniet van koken, uit eten, muziek en film. Houdt van stedentrips en verre reizen; van Zuid-Amerika tot Azië. Een keer olifanten bewonderen in Afrika staat hoog op haar lijstje. Werkt aan lijf en geest door oeverloze strandwandelingen, e-bike en sportschool (wel regelmatig, maar houdt niet van overdreven fanatiek).  

Het lijkt haar heerlijk om weer met iemand op dezelfde golflengte te zitten: samen delen, genieten, veel lachen en trots zijn op elkaar. De man die bij haar past is vrolijk, sociaal, gedreven en iemand die zakelijk en privé graag van betekenis is voor een ander. Een mannelijk en ietwat stoer type, maar ook lief en empathisch.   

Leuke en interessante vrouw? Reageer direct via het formulier.