Vlotte, sympathieke en zelfbewuste man (36 jaar)

Zijn lijfspreuk is leef je mooiste leven. Sympathiek en verzorgd. Hij maakt makkelijk verbinding, is oprecht geïnteresseerd en brengt zowel gezelligheid als diepgang mee. Heeft een brede belangstelling. Deze man praat makkelijk, ook over de serieuze zaken in het leven en over zichzelf. Hij is empathisch en nieuwsgierig naar wat er in de ander omgaat.

Deze actieve en positieve man heeft zijn leven goed op de rit met een smaakvol ingerichte woning, goed lopende freelance-business en een leuk sociaal leven. Als projectmanager is hij de schakel tussen business en IT, hij voelt zich thuis in de FMCG-wereldHij investeert in zijn professionele en persoonlijke ontwikkeling en vindt het leuk om met een vrouw goede gesprekken te hebben over ambities en dromen. Om met elkaar te sparren, om elkaar te steunen en om samen ergens voor te gaan.  

Zijn vriendengroep is belangrijk voor deze sociale manHij neemt graag het voortouw om leuke dingen te ondernemen, waaronder bijvoorbeeld het regelen van een avontuurlijke vakantie. Ook is hij een geliefd adres voor een gezellig etentje of barbecue, gezien zijn kookkunstenDeze sportieve man vindt het fijn om een paar keer per week een rondje te hardlopen, springt af en toe op zijn mountainbike en gaat graag op wintersport. 

Hij zoekt een sprankelende en intelligente dame die weet wat ze wil in het leven. Extravert, zonder luidruchtig of zelfingenomen te zijn. Enthousiast en open in uitstraling en gesprekken. Een sterke vrouw met humor die zich ook kwetsbaar durft op te stellen. Een sportief en gezellig persoon die houdt van actieve vakanties. Iemand die het leuk vindt om af en toe in de watten worden gelegd en het ook leuk vindt om hem te verrassen met een verrassend uitje of lief gebaar

Leuke en interessante man? Reageer direct via het formulier en ik neem binnen drie werkdagen contact met je op!