Veelzijdige, intelligente en zelfbewuste man (50+)

Deze man is intelligent, energiek, avontuurlijk en een snelle denker. Nieuwsgierig en een brede blik en interesse. Veel van de wereld gezien door werk en reizen. Hij is oprecht en prettig in contact. Gaat verder dan de oppervlakte, verdiept zich graag in mensen en onderwerpen die hem boeien.

Hij is veelzijdig en heeft een fijne mix van alfa en bèta eigenschappen. Maatschappelijk geëngageerd. Actief in doen en laten, rustig en krachtig in zijn. Hij is lang, slank en goed gekleed.

Deze man heeft een mooie loopbaan in managementfuncties bij grote tech bedrijven. Hij had kunnen kiezen voor een carrière in de wetenschap, maar in een commerciële omgeving met veel dynamiek en prestatiedruk is hij als een vis in het water. Wat blijft is dat hij graag met complexe materie bezig is en intellectuele uitdaging zoekt.

Hij kijkt terug op een fijne jeugd in een harmonieuze omgeving met aandacht voor studie, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hij is gescheiden en een betrokken vader voor zijn kinderen. Hij heeft dierbare vriendschappen uit verschillende levensfases en gaat meestal met hen sporten, borrelen, koken of buiten de deur eten.

Hij geniet van een inspirerende lezing of paneldiscussie en gaat op zijn tijd naar een museum, tentoonstelling of concert. Deed in het verleden aan wedstrijdroeien en bergbeklimmen, is nu vooral actief met wielrennen en zeilen. Hij vindt het leuk om te klussen aan zijn stijlvolle woning uit de middeleeuwen.

Hij zou graag weer gaan voor een mooie relatie met die ene speciale vrouw. Een vrolijke, lichtvoetige en duurzame relatie waar alles wat goed en minder goed gaat benoemd en besproken kan worden. Hij valt op energieke, creatieve, vrouwelijke, sportieve en ondernemende vrouwen.

Iemand die emotioneel intelligent is, warm, empathisch en een open blik. Hij vindt het aantrekkelijk als een vrouw op elegante wijze ruimte inneemt en enigszins uitgesproken is in denken, doen en stijl. Leuk om wellicht ooit samen een wereldreis te maken.

Reageren op dit profiel is niet meer mogelijk.