Sympathieke, veelzijdige en intelligente man (48 jaar)

Deze man is sympathiek, vlot, mannelijk en een snelle denker. Positief, oprecht, ondernemend en een creatieve geest. Veel van de wereld gezien door werk en reizen. Hij is gedreven, heeft een tomeloze energie en een brede blik en interesse. Hij verdiept zich graag in diverse onderwerpen; van geschiedenis tot psychologie en van architectuur tot sterrenkunde.

Laat je niet misleiden door zijn vlotte verschijning: hij heeft geen bravoure of pretenties, staat met beide benen op nuchtere grond en is van de inhoud, niet van de vorm. Hij is lang (1.97 mtr) en ziet er goed uit. Klassiek casual gekleed; donkere kleuren, slanke snit en draagt zowel gepoetste schoenen als sneakers.  

Deze man heeft een mooie loopbaan van directiefuncties bij multinationals. Met zijn analytische blik, oog voor de kern van businessmodellen, tactische keuzes voor de samenstelling van teams en groot enthousiasme voor uitdagende projecten doet hij dit met veel plezier. Zijn bestaan stond lang grotendeels in het teken van zijn werk, tegenwoordig is er duidelijk meer balans in zijn leven.  

Hij komt uit een warme en intellectuele familie en kijkt terug op een fijne jeugd met veel vrijheid voor zelfontplooiing. Hij is een liefdevolle vader  en spendeert graag tijd en aandacht aan en met familie en vrienden. Uit eten, steden bezoeken, kunst of design bewonderen. Is graag mentaal en fysiek fit, is meerdere keren per week in de gym te vinden en maakt graag een flinke wandeling op het strand. Kan goed skiën en zeilen. Leest graag Amerikaanse literatuur voor de open haard zoals Irving, Steinbeck en Hemingway. Geniet van (verre) reizen zonder plan en kleinschalige, comfortabele accommodaties.  

Hij kijkt er naar uit om weer een liefdevolle relatie op te bouwen met die ene speciale vrouw. Elkaar helemaal leren kennen, er voor elkaar zijn, van elkaar leren, samen lachen en plezier in een-tweetjes, balans tussen individuele vrijheid en samen zijn en letterlijk en figuurlijk samen onderweg zijn. Hij valt op intelligente, wereldwijze, zelfbewuste en sportieve vrouwen met een enthousiaste en positieve instelling. Iemand die eerlijk, open, sociaal, lief en invoelend is, maar ook af en toe ondeugend of eigenzinnig uit de hoek kan komen. Vrouwelijk en charmant in uitstraling, puur en nuchter in doen en laten. Met gezonde ambities en een gezonde balans tussen werk en privé.

Leuke en interessante man? Reageer direct via het formulier.