Sportieve, knappe en ambiverte vrouw (37) zoekt ondernemende en zorgzame man die zichzelf is

Deze vrouw is een vlotte verschijning en geniet van sociale activiteiten, maar ze heeft ook een introverte kant en kan ook goed alleen zijn. Ze is ondernemend, sportief, reislustig, no-nonsense en intelligent. Attent in belangstelling en gebaren naar haar dierbaren.

Ze is harmonieus in contact, waardoor in eerste instantie misschien niet opvalt dat ze een sterke mening kan hebben. Komt zelfverzekerd over. Mooie verschijning met slank figuur en expressief gezicht met mooie ogen.

Ze heeft een leuke loopbaan bij multinationals in de FMCG-sector. WO geschoold. Wordt gewaardeerd om haar analytische vermogen, resultaatgerichtheid en constructieve mening. Ze heeft gezonde ambities, blijft zichzelf ontwikkelen en heeft leuk contact met haar collega’s.

Ze komt uit een intellectueel nest met aandacht voor sport, muziek, creativiteit en maatschappelijke betrokkenheid. Goede band met haar familie. Heeft een aantal hechte vriendschappen en een brede sociale kring waar ze ook zo nu en dan mee afspreekt.

Sport meerdere keren per week; hardlopen, wielrennen en krachttraining. Geeft graag etentjes en gaat graag borrelen en buiten de deur eten. Leest regelmatig, van literair tot thriller, en houdt van musea en theater.

Veelzijdige reiziger: actief (hiken), culturele interesse en relaxen; van Azië, Afrika, Midden-Oosten tot Zuid-Amerika. Heeft ook paar keer kort in het buitenland gewoond na middelbare school en in studietijd.

In een relatie vindt ze het belangrijk om het vooral heel leuk te hebben samen, maar ook om elkaar te inspireren en te supporten. Ze valt op spontane, sportieve, zorgzame en ondernemende mannen. Iemand die van actief reizen houdt.

Iemand die zelfvertrouwen niet verwart met zelfoverschatting en zichzelf is. Ambitieus zonder dat geld of status de belangrijkste drijfveer is. Wellicht goed om te weten bij interesse: bij een goede, stabiele relatie staat ze open voor een kinderwens.

Leuke en interessante vrouw? Reageer direct via het formulier.