Solide, gedreven en oprechte man (49 jaar)

Deze man is eerlijk, betrouwbaar, intelligent en georganiseerd. Rustig en vriendelijk in uitstraling, maar zeker niet soft. Hij is snel en outside the box in denken. Assertief op een kalme en impactvolle manier in gedrag. Deze combinatie maakt hem mannelijk. Hoewel hij makkelijk is in contact, laat hij alleen zijn volledige zelf zien aan zijn inner circle.

Hij gaat vol voor zijn werk en is graag autonoom, maar bij een relatie staat zij op nummer één en gaat hij voor een samen. Is dan ontwapenend, empathisch en houdt van veel samen lachen. Hij ziet er verzorgd en goed uit met zijn rijzige gestalte (1.93 mtr) en donkere haar.

Met zijn master aan een technische universiteit kon hij alle kanten op. In zijn loopbaankeuzes maakte hij slim gebruik van de kansen die op zijn pad kwamen. Belangrijkste voor hem is dat hij voor stappen kiest die hem uitdaging en plezier geven.

Hij is nu general manager van de Nederlandse divisie van een innovatief bedrijf. Met zijn sterk ontwikkelde analytisch vermogen, standvastigheid en intuïtie om met de juiste mensen samen te werken boekt hij mooie resultaten.

Hij komt uit een nuchtere en hardwerkende familie. Heeft een fijne, selectieve kring van intimi om hem heen. Heeft een paar keer kort in het buitenland gewoond voor stage en werk. Hij woont in het zuidwesten van Nederland en is voor zijn werk veelal in de Randstad en zo nu en dan in het buitenland.

Hij leest en luistert veel naar non-fictie onderwerpen, onder andere longevity, het stoïcisme, management en leiderschap. Leuk om af en toe naar een DJ of een festival  te gaan. Hoewel niet op frequente basis, heeft hij veel plezier in mountainbiken en reizen. In bezit van een PADI Advanced brevet en zou het duiken graag weer oppakken.

Na een aantal serieuze relaties, zou hij graag samen oud worden met die ene speciale vrouw. Samen wat moois maken van het dagelijks leven en bijzondere momenten. Elkaar steunen, inspireren en ruimte geven.

Hij vindt het aantrekkelijk als ze slim, evenwichtig, puur, slank, grappig en verzorgd is. Iemand die zowel warmhartig is als hem van repliek kan dienen. Ongeveinsd en ongekunsteld. Ze heeft haar leven op orde, weet wat er speelt in de wereld en is enigszins punctueel.

Leuke en interessante man? Reageer direct via het formulier.