fbpx

9 mei is het weer Moederdag. Een mooie dag om van de liefde van je kinderen te genieten. Om in het zonnetje gezet te worden door je eigen boevenbende. Maar het kan ook een confronterende dag zijn. Omdat je niet meer samen bent met de vader van jouw kroost. Of omdat je bewust alleenstaande moeder bent. Omdat je naast de liefde van jouw oogappeltjes, de liefde van een man mist. Daarom een flinke korting op relatiebemiddeling voor alleenstaande moeders. 

Je leven op orde 

De scheiding heb je (over het algemeen) goed verwerkt, je hebt een nieuw thuis voor jezelf en de kinderen gecreëerd en de kinderen zijn de nieuwe situatie gewend. Je hebt het gevoel dat je je leven weer op orde hebt, dat er een nieuwe balans is en je kunt weer genieten van de mooie dingen in het leven.  

Behoefte aan liefde  

Je mist alleen iemand om samen mee wakker te worden, iemand die een cappuccino voor je maakt, iemand die nieuwsgierig is naar wat je denkt en voelt. Iemand die je weer op en top vrouw laat voelen, iemand met wie je samen leuke dingen kunt ondernemen en met wie je de gezelligheid en zorgen ten aanzien van de kinderen kunt delen (zonder dat hij de vaderrol op zich hoeft te nemen dan hè)

Stomme dating apps 

Maar dat daten na de scheiding schiet niet op. Je bent helemaal klaar met de dating apps en de mannen op die dating apps, want: 

  • Je hebt het idee dat veel mannen profielen van alleenstaande moeders zo aan de kant schuiven, terwijl je naast single mom ook zo’n leuke en mooie vrouw bent; 
  • De mannen die wel reageren hebben vaak een karig profiel, rare foto’s en denken dat je reageert op een ‘hoi’ als openingszin, terwijl je graag contact wilt met iemand die jouw profiel heel aansprekend vindt;  
  • Je bent weer teleurgesteld als je na leuk mailcontact opeens genegeerd wordt of ongepaste verzoekjes krijgt om bikini-foto’s (of erger) te delen, omdat hij ‘eerste een bredere indruk’ van je wilt krijgen; 
  • Je voelt totaal geen klik met de mannen met wie je je op een date waagt en als je wel een keer een leuke avond hebt, blijkt de heer in kwestie geen serieuze intenties te hebben of word je aan de kant gezet met vage smoezen als ‘druk op het werk’ .

Relatiebemiddeling voor alleenstaande moeders 

Je gaat misschien wel aan jezelf twijfelen en je vraagt je af of de liefde nog wel is weggelegd voor jou, maar dat is zonde en helemaal niet nodigJe hebt wellicht afgelopen tijd al eens relatiebemiddeling overwogen, maar voelt wellicht als een drastische of spannende stap. Maar waarom niet? Om fit te worden ga je naar een personal trainer, voor je professionele ontwikkeling schakel je een coach in en wellicht heb je wel eens een personal shopper in de arm genomen. Waarom dan geen persoonlijke hulp van iemand die je kan helpen met de liefde?  

Intelligente, zelfbewuste en gedreven mannen 

Natuurlijk wil je je graag goed oriënteren op dating bureaus, want de keuze voor een matchmaker is heel persoonlijk. Als je voor De MatchMaker kiest, dan ga je voor kwaliteit in plaats van kwantiteit: mannen die net als jij intelligent, zelfbewust en gedreven zijn. Mannen die hun leven op orde hebben, emotioneel volwassen zijn en oprecht open staan voor een serieuze relatie. Hoe ik dat weet? Omdat ik alle kandidaten persoonlijk screen en spreek en alleen mannen aan je voorstel waarvan ik oprecht geloof dat er een goede kans op een match is.  

Persoonlijke ontwikkeling 

We gaan samen het traject in, waarbij ik je niet alleen het voorwerk ten aanzien van werving en selectie uit handen neem, maar ook jouw spiegel en klankbord ben. Heb je een goede date mindset of heb je last van belemmerende overtuigingen? En hoe staat het met jouw date vaardigheden? Weet je wat jouw date valkuilen zijn of hoe je van oppervlakkige gezelligheid naar meer verbinding maken kan? Zie het echt als een cadeau voor jezelf, waarbij je een persoonlijke groei doormaakt en jouw kansen vergroot en versnelt op het vinden van jouw perfecte match. Garanties in de liefde kan ik niet geven, het blijft een wisselwerking tussen twee mensen, maar ik durf wel te zeggen dat de kans groot is dat het tussen één tot vijf dates helemaal raak is 

Moederdagactie 

Omdat het bijna Moederdag is, geef ik tot en met 9 mei 20% korting op relatiebemiddeling voor alleenstaande moeders! Wil je meer weten over mij of mijn werkwijze? Bel mij gerust voor een vrijblijvend gesprek voor al je vragen en om te kijken of je een klik hebt met mij. Geen budget voor een actief en intensief traject? Schrijf je dan gratis in als kandidaat in mijn database en wie weet neem ik contact met je op om te onderzoeken of er een match is met een mannelijke opdrachtgever.

Interesse in een partner search traject?

Neem vrijblijvend contact op

Wil je als kandidaat gematcht worden aan opdrachtgevers?

Schrijf je kosteloos in