Reislustige, goedhartige man (52 jaar) met open blik

Hij is sympathiek, vrolijk, bescheiden en heeft een brede belangstelling. Harmonieus ingesteld. Waardeert sfeer en gezelligheid. Kan origineel in zijn denken en keuzes zijn. Houdt van sportieve avonturen en reizen.

Droge humor. Sociaal, geïnteresseerd en betrokken naar zijn dierbaren. Hij is 1.78 meter, slank en ziet er met zijn donkere krullen, paar-dagen-baardje, casual look en nieuwsgierige pretogen jonger uit dan dat hij is.

Als advocaat is hij veelal werkzaam in de (semi)publieke sector. Dit past hem goed met zijn vriendelijke voorkomen en politiek-bestuurlijke antenne. Met diverse nevenfuncties, van adviesraden tot handen uit de mouwen steken, laat hij zijn maatschappelijke betrokkenheid zien.

Hij komt uit een bourgondisch ingesteld gezin met aandacht voor cultuur, muziek en sport. Familiemens. Gek op reizen, wandelen, roeien, bersporten en (zee)zeilen. Sinds kort ook mindfulness. Vindt het leuk om zo nu en dan te koken of te borrelen met vrienden.

Houdt van museum, film, concert en caf├ębezoek. Hij woont in de provincie Zuid-Holland. Zijn woning heeft iets knus met kleurrijke en persoonlijke items; van kunst aan de muur tot een grote boekenkast.

Deze man gaat voor een bestendige relatie waarin je alles met elkaar kunt delen en bespreken, met een lach en met een traan. Elkaar verrassen, elkaar inspireren en elkaar steunen. Hij valt op warmhartige, empathische en meisjesachtige vrouwen. Spontaan en open in uitstraling en gesprekken. Onbevangen en slim in doen en laten. Wellicht een kunstzinnig type met culturele of sportieve interesses.

Gezien zijn oprechte wens om een gezin te vormen, zou hij zich bevoorrecht voelen als vrouwen reageren die nog graag moeder kunnen en willen worden of vrouwen die reeds kinderen hebben.

Leuke en interessante man? Reageer direct via het formulier.