In de media en reviews

In de media

De MatchMaker in Hello Zuidas

Over daten terwijl je druk bent, wat voor mensen mijn klanten zijn, wat mijn achtergrond is en waar ik op let tijdens het matchen. Je kunt het interview vinden in de september/oktober editie 2021 van Hello Zuidas.

De MatchMaker in de &C

In het diepe springen, dat is wat ik heb gedaan. Ik speelde al een tijdje met de gedachte dat het mij ontzettend leuk leek om mensen te helpen bij het vinden van hun (nieuwe) grote liefde. Een idee voor in de toekomst, welke ik versneld besloot te gaan verwezenlijken. In het zomerboek van &C vertel ik onder andere wat voor mij de katalysator was om per januari 2021 te starten met mijn eigen bureau in persoonlijke relatiebemiddeling.

15 juni 2021

De MatchMaker te gast bij 3FM

Datingtips voor Valentijnsdag in de radioshow van Luc Sarneel.
Disclaimer: de tips zijn ook bruikbaar op elke andere dag van het jaar đŸ˜‰

12 februari 2021

Reviews: wat opdrachtgevers en kandidaten zeggen over De MatchMaker

“Om deel te nemen aan een traject op zoek naar een nieuwe partner is een spannende onderneming; allerlei gedachten en gevoelens passeren, die leuk en hoopvol kunnen zijn, maar ook confronterend en melancholiek. Ik heb deze stap dan nu ook heel bewust gezet bij De MatchMaker, omdat Wendy me vanaf ons eerste contact een heel prettig gevoel gaf: ze gaf me hele bewuste en persoonlijke aandacht, stelde zorgvuldige vragen over wie ik ben en wat mijn waarden en wensen zijn, en maakte daarmee een betrouwbare indruk. Ik merk dat ik het een leuk proces vind, waar ik echt plezier in heb, en wat me ook laat zien hoe anderen naar mij kijken en dat ik dat ook mag laten zien en zijn, dank daarvoor! Ons contact verloopt heel vlot, de communicatie is vriendelijk en helder, en ze is positief over alle mogelijkheden die ze ziet, waarbij ze ook nieuwsgierig en kritisch kijkt naar de mogelijkheden van het gebruik van diverse beschikbare media. Haar warme, enthousiaste inzet voor mij maakt me hoopvol dat het zomaar echt zou kunnen lukken om een geweldige nieuwe partner te vinden; in ieder geval is dit traject al een hele prettige ervaring, omdat Wendy een betrokken, professionele en vooral hele leuke vrouw is, met passie voor haar vak!”

Vrouw, medisch specialistProvincie Gelderland

“The intake was pleasant and easy going. I got the feeling that Wendy truly understands my personality, what makes me tick and what I'm looking for. With her professional background in HR and recruitment, Wendy has a broad view on people and is very competent to interpret and match characters.”

Man, dentistUtrecht

“Ik wilde op zoek gaan naar een nieuwe, echte relatie. En ik wist totaal niet hoe en daten via datingsites leek me niets. Hoe vind je dan iemand die goed matcht?
Het eerste gesprek met Wendy was heel fijn met aandacht voor de toekomst, het nu en mijn verleden. Wendy schreef een treffend profiel, warm en oprecht, goed en met genegenheid. En afstemming over adverteren en kandidaten doet zij vol mooie aandacht. Wat mij aanspreekt is haar eerlijke en realistische kijk of mensen bij elkaar passen. Dat is prettig als je het matchen toevertrouwd aan een ander. Samenwerken met Wendy is een cadeau voor mijzelf, daten geeft positieve energie, met hopelijk een ontluikende liefde als resultaat.”

Vrouw, business consultantOmgeving Amsterdam

“De website van De MatchMaker straalt veel vertrouwen uit en dit gevoel blijft sterk nu ik ook persoonlijk in contact ben met Wendy. Ze is laagdrempelig en gezellig, maar heeft ook een prettige zakelijkheid. Ze weet wat ze doet en snapt wie ik ben, hoe ik in het leven sta en waar ik naar zoek. Leuk hoe Wendy mij waarneemt, interessante check om te vergelijken met hoe ik mijzelf zie.”

Man, zelfstandig organisatieadviseurProvincie Gelderland

“Ik vond de intake met Wendy heel soepel verlopen. Ik voelde mij op mijn gemak, het gesprek had meteen een goede vibe en Wendy heeft een warme persoonlijkheid. Het was een verfrissend gesprek met de juiste diepgang om tot de kern van mijn wensen te komen. Wendy vraagt goed door, kan op een prettige manier direct zijn en geeft tegelijkertijd veel ruimte.”

Vrouw, arts in opleidingOmgeving Utrecht

“De intake was een heel prettig en open gesprek. Wendy is oprecht geĂ¯nteresseerd in wie ik ben. Toen ik mijn profieltekst las dacht ik: dit is echt wie ik ben. Ik zou het zelf niet beter kunnen verwoorden.”

Man, Head of consultancyOmgeving Amsterdam

Meer lezen over liefde, daten en relaties?

Lees de blogs van De MatchMaker