Positieve, warmhartige en intelligente vrouw (45)

Ze is open, ongeveinsd en heeft een onbevangen blik. Ze laat zichzelf makkelijk zien (straight zonder bombarie) en maakt daardoor prettig verbinding. Snelle denker met daadkracht. Ze is zorgzaam en vindt het ook fijn als anderen er voor haar zijn. Staat ongecompliceerd in het leven, kan goed dealen met uitdagingen en onderneemt actie om wending te geven aan het leven.

Ze is vriendelijk, harmonieus en ruimdenkend naar iedereen, maar laat niet over zich heen lopen. Verfrissende en energieke blik op zaken, denkt graag in mogelijkheden en al helemaal geen hokjesdenker. Hoewel ze georganiseerd is, hoeft en gaat het allemaal niet zo strak. Ze is 1.73 meter lang, heeft halflang bruin stijl haar, een expressief gezicht met mooie kijkers en volle lippen en kleedt zich zowel casual als zakelijk.

Ze heeft een directiefunctie bij een interessant en dynamisch bedrijf. Wordt naast haar strategische blik en visie gewaardeerd als onafhankelijke denker met innovatieve ideeën. Gedreven en houdt van snel schakelen. Vaart op enthousiasme en intuïtie en weet daarmee mensen te inspireren en aan te zetten. Bovenal is ze vriendelijk en open in haar benadering. Hoewel ze houdt van veel prikkels en contact, is ze niet zozeer van acte de présence geven bij formele gelegenheden, maar meer van de informele en echte gesprekken.

Ze komt uit een hecht en warm gezin waar vrijheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel stonden. Ze is een liefdevolle moeder voor haar thuiswonende kinderen. Familiemens en loyale vriendin. Zoekt graag verdieping bij borrels of etentjes thuis of in een bijzonder restaurant. Geniet van boodschappen doen en uitgebreid koken. Houdt van wijn en moderne kunst.

Komt tot rust door lezen voor de haard, wandelen met de hond, sauna of mediteren. Kijkt graag programma’s of series met een politieke en maatschappelijke twist. Was jarenlang van hockey, is nu meer van ongedwongen hardlopen en skiën. Breed type reiziger: stedentrips, bergwandelingen en (op comfortabele wijze) reizen door Westerse landen. Ze woont in een karakteristieke woning in een pittoresk plaatsje in het midden van het land.

Waar ze in haar werk juist het beste gedijt in een dynamische omgeving met veel prikkels, vindt ze het fijn als haar relatie een baken is van geborgenheid en stabiliteit. Wel graag met flexibiliteit, spontaniteit en ruimte. Een vriendelijke, vrolijke, slimme en optimistische man met oog en aandacht voor een ander.

Iemand die misschien een druk leven heeft, maar wel een bepaalde rust uitstraalt of heeft gevonden. Iemand die zich niet meer hoeft te bewijzen en tevreden is met de huidige status quo in zijn leven. Down to earth, zelfbewust, open blik, ondernemend en niet gevoelig voor enige vorm van status.

Leuke en interessante vrouw? Reageer direct via het formulier.