Mooie, nuchtere en sportieve vrouw (midden 30)

Deze knappe dame is puur en doet zich niet anders voor dan ze is. Ze is daadkrachtig, nuchter, vrolijk, sociaal, attent en harmonieus. Stoer en vrouwelijk. Ze is geen druktemaker, staat haar mannetje en is makkelijk en spontaan in contact. Is zowel bedachtzaam als direct, een mooie combinatie. Ze heeft smaak, kleedt zich goed en heeft een mooi ingericht huis. Ze heeft lef en houdt er wel van om af en toe iets geks te doen.

Na een tijd te hebben gewerkt als product specialist voor enkele beauty en interieur merken is ze nu al weer jarenlang werkzaam als coach op een middelbare school.  Ze geeft hierbij persoonlijke begeleiding aan leerlingen die belemmeringen ervaren bij het leren of in sociale omgang. Ze is hier goed op haar plek met haar behulpzaamheid, eerlijkheid en geduld. Haar werk geeft haar veel voldoening en zij ziet zichzelf ooit nog wel een eigen coaching praktijk opstarten.

Ze is close met haar familie en vriendinnen en heeft een fijne jeugd gehad met veel tijd en oog voor elkaar. Ze gaat graag naar festivals, uit eten, borrelen of op vakantie. Verder is ze veel in de sportschool te vinden, springt ze af en toe op de racefiets, wandelt ze regelmatig (vaak met een vriendin) en kijkt ze graag Netflix.

Ze heeft haar leven goed voor elkaar en zou het graag weer leuk hebben met iemand samen: dingen delen en bespreken en er voor elkaar zijn. Ze valt op spontane, actieve mannen die er goed uitzien en haar aan het lachen maken. Verzorgd, positief, lief en attent. Mannelijk maar zonder ego, integer en met oog voor de ander. Gezien ze haar toekomst voor zich ziet met een gezin, belangrijk dat hij ook een kinderwens op langere termijn heeft.

Leuke en interessante vrouw? Reageer direct via het formulier en ik neem binnen drie werkdagen contact met je op!