Lieve, intelligente en mooie vrouw (51 jaar) zoekt aardige en veelzijdige man

Ze is oprecht, empathisch en liefdevol. Hoewel ze bescheiden en serieus kan overkomen, weet ze wat ze wil, bezit een grote portie daadkracht en heeft gevoel voor humor. Heel prettig en makkelijk in contact.

Ontwapenend in haar kracht, vriendelijkheid en kwetsbaarheid. Ze heeft een naturelle schoonheid over zich, zonder dat ze hiermee koketteert; een normaal postuur in mooie verhoudingen, halflang stijl haar en een knap gezicht.

Ze is een gepromoveerd psycholoog en gerenommeerd binnen haar specialisme. Ze wordt met enige regelmaat als deskundige gevraagd voor lezingen en media. Haar intellect, vriendelijkheid en inzet maken haar een gewaardeerd collega. Zoals ze zelf nuchter zegt: ‘I get things done’.

Ze is opgegroeid in een intellectueel nest met aandacht voor cultuur, reizen, muziek en zeilen. Met haar twee kinderen (tieners die fulltime bij haar wonen) heeft ze een heel sterke band. Ze gaat graag naar een museum, concert, terras of restaurant en vindt het heerlijk om te wandelen. Ze verslindt Engelse literatuur en non-fictie.

Wil graag weer hiken in het buitenland; heeft o.a. in Zwitserland, Tsjechië en Marokko mooie routes in de wilde natuur gelopen. Ze woont in omgeving Amsterdam en haar huis is een thuis; een plek waar het allemaal niet zo strak hoeft, maar waar geleefd mag worden in een ongedwongen sfeer.

Waardeert in een relatie het samen sparren, lachen, elkaar te kunnen steunen en simpelweg veel van elkaar te houden. De man die bij haar past is slim, vrolijk, vriendelijk geestig en energiek. Op een rustige manier assertief. Iemand die evenwichtig, en zorgzaam is. Iemand die oprechte interesse toont in anderen, brede interesses heeft en genuanceerd is. Grote pré als iemand ook van lezen en literatuur houdt en een goede kop heeft.

Leuke en interessante vrouw? Reageer direct via het formulier.