Knappe, energieke en slimme vrouw (begin 30)

Deze ontzettend leuke dame is in opleiding voor medisch specialist. Ze is vrouwelijk en stoer. Goed in balans. Ze heeft hard werken en genieten van het leven vanuit huis meegekregen. Deze vrouw is heel sociaal, ze is close met haar familie en heeft een aantal fijne vriendinnengroepjes.

Deze boeiende vrouw heeft in haar loopbaan haar beste beentje voorgezet om te komen waar ze nu staat. Haar vlotte verschijning, communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen maken haar onderscheidend in haar werk.
Na een dag werken spreekt ze graag af met familie of vrienden om samen te koken en eten. Ze houdt van gezelligheid en diepere gesprekken met een goed glas wijn. Op een mooie zomeravond of in het weekend stapt ze regelmatig op haar racefiets of staat ze op de tennisbaan. Ze gaat graag op wintersport en als het kan gaat ze graag meerdere keren per jaar op reis.

Zij zoekt een leuke zelfbewuste man die zijn leven op orde heeft. Intelligent, mannelijk en een gezond zelfvertrouwen. Iemand zonder praatjes, iemand die een goed gesprek kan voeren en ook makkelijk praat over zichzelf. Verzorgd en gezellig. Iemand die initiatief neemt om samen leuke dingen te doen. Een ondernemende man die gedreven is in zijn werk en het belangrijk en leuk vindt om zich te blijven ontwikkelen als mens. Gezien ze haar toekomst voor zich ziet met een gezin, belangrijk dat hij ook een kinderwens (op termijn) heeft.

Leuke en interessante vrouw? Reageer direct via het formulier en ik neem binnen drie werkdagen contact met je op!