In the media and reviews

In the media and reviews

The MatchMaker in Hello Zuidas

About dating while having jam-packed schedules, what type of clients I do have, my professional background and how my personal approach looks like. You can find the interview in the September/October 2021 issue of Hello Zuidas.

The MatchMaker in the &C

I took the plunge. I had been playing with the idea for a while that it would be marvelous to help people find their (new) love. An idea for the future, which I decided to accelerate. In the summer book of &C I will tell you what the catalyst was for me to start my own dating agency.

June 15, 2021

The MatchMaker on national radio at 3FM

Dating tips for Valentine’s Day in Luc Sarneel’s radio show. Disclaimer: the tips are also usable on any other day of the year 😉

February 12, 2021

Reviews: what clients say about The MatchMaker

“Om deel te nemen aan een traject op zoek naar een nieuwe partner is een spannende onderneming; allerlei gedachten en gevoelens passeren, die leuk en hoopvol kunnen zijn, maar ook confronterend en melancholiek. Ik heb deze stap dan nu ook heel bewust gezet bij De MatchMaker, omdat Wendy me vanaf ons eerste contact een heel prettig gevoel gaf: ze gaf me hele bewuste en persoonlijke aandacht, stelde zorgvuldige vragen over wie ik ben en wat mijn waarden en wensen zijn, en maakte daarmee een betrouwbare indruk. Ik merk dat ik het een leuk proces vind, waar ik echt plezier in heb, en wat me ook laat zien hoe anderen naar mij kijken en dat ik dat ook mag laten zien en zijn, dank daarvoor! Ons contact verloopt heel vlot, de communicatie is vriendelijk en helder, en ze is positief over alle mogelijkheden die ze ziet, waarbij ze ook nieuwsgierig en kritisch kijkt naar de mogelijkheden van het gebruik van diverse beschikbare media. Haar warme, enthousiaste inzet voor mij maakt me hoopvol dat het zomaar echt zou kunnen lukken om een geweldige nieuwe partner te vinden; in ieder geval is dit traject al een hele prettige ervaring, omdat Wendy een betrokken, professionele en vooral hele leuke vrouw is, met passie voor haar vak!”

Vrouw, medisch specialistProvincie Gelderland

“The intake was pleasant and easy going. I got the feeling that Wendy truly understands my personality, what makes me tick and what I'm looking for. With her professional background in HR and recruitment, Wendy has a broad view on people and is very competent to interpret and match characters.”

Man, dentistUtrecht

“De intake was een heel prettig en open gesprek. Wendy is oprecht geïnteresseerd in wie ik ben. Toen ik mijn profieltekst las dacht ik: dit is echt wie ik ben. Ik zou het zelf niet beter kunnen verwoorden.”

Man, Head of consultancyOmgeving Amsterdam

“De website van De MatchMaker straalt veel vertrouwen uit en dit gevoel blijft sterk nu ik ook persoonlijk in contact ben met Wendy. Ze is laagdrempelig en gezellig, maar heeft ook een prettige zakelijkheid. Ze weet wat ze doet en snapt wie ik ben, hoe ik in het leven sta en waar ik naar zoek. Leuk hoe Wendy mij waarneemt, interessante check om te vergelijken met hoe ik mijzelf zie.”

Man, zelfstandig organisatieadviseurProvincie Gelderland

“Ik vond de intake met Wendy heel soepel verlopen. Ik voelde mij op mijn gemak, het gesprek had meteen een goede vibe en Wendy heeft een warme persoonlijkheid. Het was een verfrissend gesprek met de juiste diepgang om tot de kern van mijn wensen te komen. Wendy vraagt goed door, kan op een prettige manier direct zijn en geeft tegelijkertijd veel ruimte.”

Vrouw, arts in opleidingOmgeving Utrecht

Meer lezen over liefde, daten en relaties?

Lees de blogs van De MatchMaker