Elegante, sprankelende en slimme vrouw (49 jaar)

De levenslust spat ervan af bij deze aantrekkelijke en gepassioneerde vrouw. Ze houdt van spontane acties, een goed diner en gekkigheid. Maar ook structuur, zorgvuldigheid, diepgang en rust zijn  belangrijk voor haar,  om zo haar werk als medisch specialist en haar leven thuis goed te kunnen inrichten en er het maximale uit te kunnen halen als mens en als professional. Ze begeeft zich graag in gezelschap om te eten, te drinken, te lachen en te delen, maar vindt het ook fijn om in haar eentje op te laden door veel te lezen, tuinieren, pianospelen of te genieten van de natuur.  

Deze dame is gescheiden en een liefdevolle en malle moeder van twee kinderen van 12 en 13 jaar, die ze aanmoedigt in sport, spel en leren leven; ze hecht veel waarde aan loyaliteit, rechtvaardigheid en betrouwbaarheid en investeert in verbinding. Ze is close met haar familie en vrienden, die haar beschrijven als “lief, bruisend, warm, zorgzaam, trouw, moedig, creatief, intelligent, recht door zee, breed geïnteresseerd, leuk gek op gezette tijden, een motivator en vol initiatief”.  

Ze kookt graag en is dol op mooie wijn, geniet van allerlei muziek, doet aan yoga, meditatie, houdt van dansen en leert graag steeds weer nieuwe dingen. Ze wordt blij van het dragen van mooie kleding en luxe hoge hakken, maar wordt minstens zo blij van een vuurtje stoken naast de tent. Ze heeft oog voor schoonheid; in kunst, in mode, in muziek, maar ook voor schoonheid in kleine dingen, in liefde en geborgenheid. Ze is sportief en houdt van wintersport, duiken, zeilen en paardrijden. 

En nu is ze ook weer toe aan liefde met een nieuwe partner. Ze zoekt een intelligente, nieuwsgierige en verzorgde man die ‘staat’; een warme en sociale man die wil gaan voor een Samen en dezelfde normen en waarden deelt. Verantwoordelijk, emotioneel volwassen en ook een tikje speels en avontuurlijk. Iemand die het nodige bereikt heeft in zijn leven, initiatiefrijk is, maar hier niet mee te koop hoeft te lopen. Met een beetje zelfspot of bescheidenheid ben je juist mannelijk en aantrekkelijk. Ze zoekt iemand bij wie haar zachte en vrouwelijke kant helemaal tot uiting komt. Ben jij die lieve, gezellige, zorgzame en geïnteresseerde man? Ben jij de man met wie ze naar de opera gaat, de krant becommentarieert, de tango wil dansen, samen kookt voor kleine of lange tafels, of gaat bergklimmen? 

Leuke en interessante vrouw? Reageer direct via het formulier en ik neem binnen drie werkdagen contact met je op!