Elegante en levenslustige vrouw (50+) met humor

Deze vrouw is slim, warmhartig, levenslustig en drukt zich zorgvuldig en met humor uit. Ze is loyaal, lief, recht door zee en betekent graag iets voor een ander. Mooie combinatie van gezellig en onderhoudend en rustig en reflectief.

Geniet zowel van la dolce vita als van eenvoud en natuur. Ze wordt blij van een fijne soiree inclusief goede jurk en hoge hakken, maar houdt ook van wandeltochten door de bergen. Ze is een vrouwelijke, klassieke verschijning en heeft een mooi, sprekend gezicht met haar sprankelende ogen en donkere haren.

Als medisch specialist is ze senior lid van de staf en heel betrokken bij zowel het welzijn van patiënten als de ontwikkeling van het medisch personeel. Haar communicatieve vaardigheden, warmte, besluitvaardigheid, daadkracht, organisatorisch talent en zorgvuldigheid maken dat ze gewaardeerd wordt.

Deze vrouw is gescheiden en een liefdevolle en malle moeder.  Ze is close met haar familie en vrienden. Ze houdt van koken voor allerlei gezelschappen en van mooie wijn. Ze geniet van opera, literatuur, piano spelen, dansen, theater, archeologie en tuinieren.

Ze heeft oog voor schoonheid; in kunst, in mode, in muziek, maar ook voor schoonheid in kleine dingen, in liefde en geborgenheid. Ze is sportief en houdt van wintersport, duiken, zeilen en paardrijden.

Het lijkt haar heerlijk om weer samen met een man een leven op te bouwen vol liefde, gezelligheid en avonturen, waarbij er ook ruimte is voor het individu los van elkaar. Bij haar past een intelligente, verzorgde en energieke man die ‘staat’. Empathisch, sociaal, grappig en breed geïnteresseerd. Galant en innemend en het liefst ook een tikje speels en avontuurlijk.

Reageren op dit profiel is niet meer mogelijk.