Actieve, empathische man met charisma (60+)

Hij heeft een goede energie en maakt op een prettige manier contact. Mannelijk en loyaal type die geborgenheid geeft, maar evengoed gelijkwaardigheid hoog in het vaandel heeft staan. Serieus, zonder zaken zwaar te maken. Ongecompliceerd en nuchter.

Heeft iets gedistingeerds en jongensachtigs tegelijkertijd: is zowel golfer als (voormalig) voetballer en beweegt zich met gemak in elk sociaal milieu. Deze aantrekkelijke, fitte en lange man is slank en goedgekleed. Niet iedereen wordt mooi grijs, maar bij deze man met volle, donkere haren absoluut een charmante plus.

Hij heeft een mooie loopbaan als HR director. Zet zich naast zijn werkzaamheden belangeloos in voor een maatschappelijk doel. Hij wordt gewaardeerd om zijn visie, mensenkennis, vermogen om echt te luisteren en zijn resultaatgerichtheid. Een echte netwerker, houdt met veel mensen contact en ze mogen hem altijd bellen.

Hij kijkt terug op een fijne jeugd met aandacht voor onderwijs, sport en anderen om hen heen. Naast golf doet hij nu ook actief wielrennen, vooral om in de buitenlucht te zijn en fit te blijven. Gaat graag uit eten: van fancy restaurant tot fijne hap in een eetcafé.

Geniet van stedentrips en reist graag (op comfortabele wijze) door Westerse landen. Hier en daar een museum of filmhuis. Leest NRC en kijkt opinie programma’s en documentaires. Hij heeft een gezonde leefstijl en waardeert dat ook bij een relatie. Hij houdt van de stad en het buitenleven en houdt van tuinieren.

Na een aantal lange relaties zou hij graag weer voor een liefdevolle en warme relatie gaan. Hij ziet een toekomst van samen het leven delen waarbij ruimte voor eigenheid en autonomie belangrijk zijn. Hij valt op energieke, actieve en vitale vrouwen. Iemand met humor en relativeringsvermogen.

Goede balans in ratio en emotie. Een zelfbewuste vrouw met eigenwaarde die zich kwetsbaar durft op te stellen. Hoewel hij zelf geen kinderen heeft, vindt hij het hartstikke leuk om een band op te bouwen met (klein)kinderen van zijn nieuwe liefde.

Reageren op dit profiel is niet meer mogelijk.