Charmante, belezen en energieke vrouw (62)

Deze vrouw is warmhartig, oprecht en heel prettig in contact. Zachte inborst. Houdt van diepgang en echte connectie. Ze is een vrolijk, energiek en optimistisch persoon met humor. Staat dankbaar in het leven. Zelfvertrouwen en zelfbewust. Ze is wijs en belezen en heeft veel van de wereld gezien door werk en reizen.

Een doorzetter, selfmade en ondernemend type die weet wat ze wil. Is nieuwsgierig en wil zichzelf blijven ontwikkelen en uitdagen. Ze is sportief en vitaal en heeft een gezonde levensstijl. Ze is een mooie verschijning met goed figuur en lieflijk gezicht met halflang blond haar en lichte ogen.

Na jarenlang geacteerd te hebben op directieniveau bij een multinational heeft ze nu een aantal commissariaten. Haar analytische aard en resultaatgerichte houding combineert ze moeiteloos met warmte en compassie. Een fijne luisteraar en goede communicator. Ze is een gebalanceerde vrouw met tegenwoordig ook een goed gebalanceerd leven nu ze niet meer als executive werkt.

Ze kijkt terug op een heerlijke jeugd met veel buitenleven en vrijheid om zichzelf te ontplooien. Ze is hecht met haar volwassen kinderen en trouw in haar vriendschappen. Houdt van samen borrelen en koken of buiten de deur koffie drinken of dineren. Van sfeervol eetcaf├ę tot sterrenrestaurant voor feestelijke momenten. Ze is graag in verbinding , maar vindt het ook fijn om zich in rust op te laden.

Zo loopt ze elke dag tien kilometer en doet soms een stilte retraite of reiki sessie. Sport met een personal trainer. In verleden ook paardrijden, tennis, hockey, golf en (race)fietsen. Geïnteresseerd in kunst, architectuur en cultuur: van musea tot galeries, van lezingen tot exposities. Ze leest graag en veel boeken over persoonlijke ontwikkeling en (historische) romans. Denk aan Jeffrey Archer, Paul Auster en Ken Follett. Reislustig, alle continenten bereisd.

Ze zou graag weer gaan voor een duurzame en liefdevolle relatie waarin je alles met elkaar kunt bespreken en uitspreken. Ze valt op een man met presence zonder gewichtigheid, een zelfbewust iemand die staat. Intelligent, sportief en verzorgd. Ondernemend van geest, humor en rijk EQ. Iemand met echte aandacht voor anderen en initiatief voor situaties met gouden randjes. Iemand die van roadtrips, wandelen en stedentrips met kunst, cultuur en natuur houdt.

Leuke en interessante vrouw? Reageer direct via het formulier.