Aimabele en ondernemende man (60+) met savoir vivre

Hij is innemend, belangstellend, open en sociaal bewogen. Breed ontwikkeld en geïnteresseerd. Vindt het leuk om zich ergens in te verdiepen of iets nieuws te ontdekken. Hij heeft een optimistische aard en relativeringsvermogen.

Zelfverzekerd doch bescheiden. Zorgvuldig, maar evenwel besluitvaardig. Hij gaat voor echte connectie, is empathisch en luistert tussen de regels door. Prettig en harmonieus in communicatie. Galant en gastvrij. Een slanke, lange, gesoigneerde man met mooie gelaatstrekken.

Als directeur van een vastgoedorganisatie richt hij zich met name op stedenbouwkundige conceptontwikkeling en vormgeving. Hij is sterk in het samenbrengen van alle organisatorische, financiële en politieke aspecten die bij een project komen kijken en het geeft hem veel voldoening om met alle betrokkenen samen tot mooie en duurzame oplossingen te komen.

Hij is gescheiden en een liefdevolle vader. Hij heeft een actieve levensstijl, een groot sociaal netwerk en is hecht met zijn beste vrienden. Culinair ingesteld; hij eet graag in goede restaurants, staat zelf met veel plezier in de keuken en verzamelt mooie wijn. Geniet van zeilen en skiën. Sport wekelijks met een personal trainer voor een goede conditie.

Grote interesse in kunst en gaat graag naar een tentoonstelling of maakt korte trips naar het buitenland zoals de Biënnale van Venetië. Houdt ook van langere reizen met een avontuurlijk component; bijvoorbeeld duiken op een tropische bestemming. Verder belangstelling voor museum, theater, klassieke en moderne muziek, film en actualiteiten.

Deze man zou graag weer een mooie, gelijkwaardige liefdesrelatie opbouwen: een hechte verbondenheid waarin je elkaar versterkt en met ruimte voor het individu. Hij valt op positieve, intelligente, verfijnde en creatieve vrouwen met oog voor esthetiek.

Gelijkmatig, vrijmoedig, actief, met gevoel voor humor en een zachtaardige inborst. Een elegante en avontuurlijke vrouw, die zich prettig voelt in zowel een avondjurk en pumps als in een reddingsvest en bootschoenen. Leuk als ze niet alleen kunstminnend, maar ook kunstzinnig is.

Reageren op dit profiel is niet meer mogelijk.