Aantrekkelijke, slimme en goedlachse vrouw (eind 30)

Ze is spontaan, vrolijk en open in contact. Ze is actief, sportief en georganiseerd. Lief, zorgzaam en zachte inborst. Tegelijkertijd ook gedreven, adrem en weet wat ze wil. Down-to-earth en ontwapenend, doet zich niet mooier voor dan ze is. Bourgondische instelling en gezonde levensstijl gaan hand in hand. Ze heeft een mooi, slank figuur en een knap gezicht met prachtig stralende ogen. Kleedt zich met smaak. Ze heeft haar leven goed op orde en woont in een eigentijds ingerichte, moderne woning.

Ze heeft een goede, financiële functie bij een leuke, grote organisatie. WO geschoold. Met haar gezonde ambitie, doorzettingsvermogen en leergierigheid blijft ze zichzelf ontwikkelen. Ze is een prettige collega: vriendelijk, amicaal en zacht op de relatie en tegelijkertijd duidelijk op de inhoud. Altijd wel actief bij een interne netwerkorganisatie of specialistische beroepsvereniging.

Ze is een zorgzame en leuke moeder voor haar kinderen (basisschoolleeftijd) en heeft een goede band met haar familie. Maakt makkelijk vriendschappen, wel selectief met haar inner circle. Met haar bourgondische inslag gaat ze graag een hapje buiten de deur eten of naar een koffiebar. Ze is elke week een paar keer in de sportschool te vinden en gaat elk jaar minimaal één keer op wintersport. Reizen doet ze graag en actief: hiken in bergachtig gebied, met een camper door ongerepte natuur of een roadtrip tussen mooie plaatsen.

Bij een nieuwe liefde geniet ze van leuke dingen ondernemen,  veel plezier hebben, het samen delen van mooie en moeilijke momenten en oprechte aandacht hebben voor elkaar. Ze valt op intelligente, empathische, autonome mannen die ook houden van actieve en avontuurlijke reizen. Iemand die geborgenheid geeft en sociaal emotioneel ontwikkeld is. Iemand met gezonde ambitie. Verzorgd zonder ijdel te zijn.

Leuke en interessante vrouw? Reageer direct via het formulier.